За мен писаниците на Антигона са цветни и забавни. Няма значение къде съвпадат възгледите ми с нейните.
На другите - сякаш чета мемоарите на Сталин или наръчник за средновековни инквизитори. Не бих се чувствал комфортно, ако си представя партньорство с толкова негативни хора.
Със сигурност никога няма да "задушавам" партньорката си и да и отнема някое нейно право или свобода. Тъй като не насаждам ограничения и злоба в половинката си, дори и да ми изневери, може би няма да се възмутя повече от това, че не е пуснала пране петък вечер.
Има такива злобни изневери, демонстративни, които да те унижат и натъжат. Един щастлив и обичащ човек няма да направи такава изневяра, защото тя не му е потребност и не е в негов интерес да внася отровни чувства или да губи връзката с партньора си.
Изневярата е грозна дума сама по себе си и е предаване на доверието, което е гласувал партньора ти. На работното място - бил си фалшив, провалил си се, предал си довероето което ти е гласувано - ето ти една професионална изневяра към шефа.
По мое мнение не винаги еднократният секс с друг човек за изневяра. Един човек трябва да умее да флиртува и да търси красивото, забавното и еротичното в живота. За мен един живот като вашия, подреден в ултрарутина, в който разхождате партньора си на каишка на всяко мероприятие би бил скучен, а партньорът ви сигурно ви мрази на подсъзнателно ниво.
Много добре казано.
Те повечето само си мислят, че каишката е с един свободен край.