Само към любовниците - настоящи, бивши или бъдещи :)

• 111 574
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 660
Всъщност, това за което говори Антигона, няма нищо общо с изневяра.
Тя се самоопределя като полигамна, съответно няма проблем и мъжа й да следва полигамността си, значи са в нещо като отворен брак.А в тях изневяра няма.Защото когато партньорите си го слагат и странично със знанието и съгласието на другия, изневяра дефакто няма.

# 661
Нали досега се обясняваше, че независимо дали е със или без знанието на партньора изневярата си била изневяра?
Какво по-точно влагаш в "знанието на партньора"? Да знаеш, че точно в този момент е с друга или да знаеш, че евентуално би бил с друга.

# 662
Нали досега се обясняваше, че независимо дали е със или без знанието на партньора изневярата си била изневяра?
Какво по-точно влагаш в "знанието на партньора"? Да знаеш, че точно в този момент е с друга или да знаеш, че евентуално би бил с друга.
Не помня да съм твърдяла точно това.Ако си останала с такова впечатление, или не си разбрала, или аз не съм се изразила ясно.
Да знаеш, че евентуално би бил с друга.Точно това, което ти твърдиш, че приемаш.Т.е., знаеш и приемаш, не би правила проблем и драми от това, че мъжът ти чат-пат ще си хойка.Или ще се сдобива с любовници.Ако и той е на същото мнение, това за мен си е отворен брак и изневяра няма. Защото дефакто ничии чувства не са излъгани и предадени, след като знаеш.

# 663
Не съм казала, че ти го твърдиш, а че се е твърдяло изобщо. Подозирам, че беше Ники.
Исках разяснение, защото виждам всякакви мнения по темата, едновременно различни в еднаквостта си и еднакви в различността си.
Попитах какво имаш предвид, защото не мога да си представя някой да изтърси директно "Отивам да спя с Валя/Стоян." Аз лично бих имала задръжки да съм безпардонно директна относно това.

# 664
Мисля, че ще се гръмна.
Дотук бих изневерила на мъжа си с Кака Сийка. Забавна е, премерена е и е кратка.
Не пише като Вас фермани.  Sunglasses
Не с мъжа на Кака Сийка, а с Кака Сийка?
Абе, ясно съм написала с Кака Сийка.  newsm78 Laughing

# 665
Ако имам проблем във връзката си, предпочитам да говоря за него и опитам да го реша, стигне ли се до изневяра, пиши я бегала... За мен това е предаване на доверието.
За мен даже не става въпрос за предателство, аз бих се обърнала към себе си, което е по-гадно - какво физически, емоционално или интелектуално не му е достигало в мен? Защо е изпитал необходимост да е и с друга? Ако си е такъв безпричинно от моя страна, ще се обвинявам, че съм направила лош избор и така... все смачкващи самомнението ми мисли.
Винаги съм смятала, че никой нищо не ми дължи по право, най-малкото чрез някакъв подпис някъде, че получавам толкова, колкото съм си заслужила.
Иначе, не бих сложила безапелационно край на връзката, но при всички случаи бих го пратила да си я изживява извън полезрението ми, пък после, ако си е преоценил поведението и имам желание, може и да поразсъждаваме. От изневяра до изневяра има огромна разлика.

# 666
Да. От изневяра до изневяра има огромна разлика.
Ми, ако напипате мъжа си с мъж? Ко прайм тогава?  newsm78 Само секс ли? Мусака ли? Кво ли?  Whistling

# 667
  • София
Предполагам, че и на мене би ми се посмачкало самочувствието, но определено бих говорила за причините (ако се стигне до изневяра). Но доверието веднъж прекърши ли се... не мисля, че бих могла да издържа много с този мъж. Както казах минала съм от там, ама млада и глупава... търпях. Сега не мисля, че бих го направила, но да не дава господ де...

# 668
Не, не, и не, не мога да си представя, че изневярата идва от нищото.
Както твърдя, че човек може да се поддаде на усещането, наречено влюбване, така твърдя, че за да се стигне до консумация на това чувство, разбирай правят секс, не се случва без нищо у дома.
Разбира се, може и да бъркам.
Ако пък сексът се случва без трепетно чувство две педи над чатала и леко в ляво, то нещата тогава, вярвам, са още по-дълбоки в отрицателен план в семейството. Защото аз някак може и да разбера защо Пешо и Мими се любят, ако и да имат семейства деца, свекърви и тъщи, но не бих могла да разбера, ако всичко в домовете на Пешо и Мими беше наред, защо се лашкат за секс-спорта.

# 669
Ами правят го точно за спорта - не могат само с една жена, обичат разнообразието и т.н. В същото време се грижат  за семейството си нищо не да им липсва, хвалят си жената, нямат никакво намерение да я напускат.

# 670
Няма вина...... има си такива хора, на които им е нужна нова сексуална тръпка всеки ден.
Вече три години го гледам с най-добрата ми приятелка. Човекът иска нещо ново, колко ново е друг въпрос, пък тя го обича и плаща всички сметки, даже и презервативите им купува  ooooh!
ЛИбоФ ко да праиш..

# 671

Някои преди обяснявахме, че ключовата дума е съгласие, както и Краси е написала. Ти и той сте съгласни чат-пат да спите с други, с които е "просто секс". "Знанието" е в смисъл, че знаете за общото си съгласие по въпроса. Никаква изневяра не е това.

Не съм казала, че ти го твърдиш, а че се е твърдяло изобщо. Подозирам, че беше Ники.

Точно обратното на това, което ти си запомнила, че съм твърдяла.  Laughing

Не мислех да пиша повече тук, защото ми е много омразен популярният форумски спорт "грамофонна плоча" - повтаряне на едно и също мнение на равни цикли. Казала съм веднъж какво мисля, уточнила съм някой детайл или доразвила аргумент - толкоз, няма нужда пак. Но понеже гледам, че съм на път да се сдобия със сестра като в оня лаф, реших да се включа еднократно.

Последна редакция: пн, 24 авг 2015, 23:33 от Буря през август

# 672
...не мога да си представя някой да изтърси директно "Отивам да спя с Валя/Стоян." Аз лично бих имала задръжки да съм безпардонно директна относно това.
Но защо, ако е само секс, а ти си на първо място в сърцето му? Нали това беше тезата? Защо при така манифестираното твое отношение към незначителността на чукането само за секс мъжът ти да измисля някакви фантасмагории вместо кратко и ясно да каже:"Мила, ти си на първо място в сърцето ми, но Пенка прави най-страхотните свирки. Тичам за една бърза свирка и след 2 часа съм обратно при теб"?

# 673
Изопачаването не ти се получи много оригинално. Нито на мен, нито на мъжа ми се налага да измисляме фантасмагории, тъй като не си държим дневен отчет кой къде ходи и нямаме нужда да даваме обяснения за всяко излизане. Какво е общото между моята манифестация за незначителността на едното чукане и директното изтърсване, че отиваме да си го слагаме с някого? Най-малкото изказано по-подобен просташки начин. Явно си мислиш, че щом двамата сме толерантни към евентуалните изневери на другия, то те стават най-малко през седмица и се заявяват задължително по такъв цветущ начин пред партньора? Само за протокола - в огромна грешка си. Има си нужния такт и дискретност, както и уважението към другия. Достатъчно е да сме се разбрали веднъж по въпроса. След това не си връчваме месечен график, нито обсъждаме помежду си дали, кого и как сме забърсали.

# 674
Не, в никакъв случай не е изопачаване. Ако става въпрос за "просто секс" и никакъв друг ангажимент, който да те измести от сърцето на мъжа, въпросният секс не е нещо различно от ходенето на фитнес, примерно. И така както казвам "Довечера ще бъда на фитнес и после ще се прибера", по същия начин може да се каже "Довечера ще отскоча за една свирка и после ще се прибера". Това, ако нещата са от порядъка "просто секс и нищо друго". От твоята теза останах с впечатлението, че са. Или, все пак, не са?

Общи условия

Активация на акаунт