Само към любовниците - настоящи, бивши или бъдещи :)

• 111 338
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 675
Пак повтарям
Цитат
Достатъчно е да сме се разбрали веднъж по въпроса. След това не си връчваме месечен график, нито обсъждаме помежду си дали, кого и как сме забърсали.

Това прави обясненията, които очакваш практически излишни.

# 676
Не става въпрос за обяснения. Когато излизам до магазина, а мъжът ми е у дома, казвам "Излизам до магазина", а не се изнасям, без да кажа нито дума или измисляйки някаква по-възвишена версия. Защо да не е по същия начин при излизане за чукане, което не е нищо повече от пазаруване, фитнес, масаж, маникюр и т.н. Или е?

# 677
Естествено, че е повече от пазаруване, фитнес, масаж, маникюр и т.н.  Laughing Нито едно от изброените няма да потърся за да разнообразя връзката или изобщо интимния си живот. Не е и нужно да бъда определяна като "толерантна" или полигамна за да се възползвам от тях. И във връзка, в която изневярата е проблем, няма да ми сложат етикет на кръшкач, защото съм предпочела да ми оправят ноктите на краката пред това да съм с мъжа ми.

# 678
Естествено, че е повече от пазаруване, фитнес, масаж, маникюр и т.н.  Laughing
Колко повече? Толкова, че да не се изрича на глас пред официалната половинка?

# 679
Изключено е да бъде обяснено по начина, който представи. Поради елементарната причина, че не сме се събрали дуо простаци от махалата. "Излизам за малко", "Не ме чакай", "Имам среща" или "Днес ще се видя с Х." присъства в речника, когато Х изначално съществува за момента.

# 680
"Излизам за малко" е част от речника на дуо простаци? Btw, аз наблегнах на конкретизирането на излизането за малко- до магазина, фризьора, кафенето и т.н., но защо липсата на конкретизация го вкарва в речника на дуо простаци? Защо "Излизам да се видя с Х" е възможно, само ако Х присъства изначално във връзката? Имам приятелки, с които съм се запознала след началото на връзката ни с моя мъж. Неизначалното им присъствие изключва ли споменаването на излизането ми да се видя с тях? Нещо ми се изгуби логиката на последните ти аргументи.

# 681
Или ти се спи прекалено много? Къде съм написала, че "Излизам за малко" е в речника на дуо простаци?

Защо "Излизам да се видя с Х" е възможно, само ако Х присъства изначално във връзката? Имам приятелки, с които съм се запознала след началото на връзката ни с моя мъж. Неизначалното им присъствие изключва ли споменаването на излизането ми да се видя с тях?

Laughing И как да кажа, че ще излизам със Стоян, след като поначало Стоян в тоя момент, на моето излизане го няма, не съществува, не съм го срещнала, не го познавам? Ако Кирчо съществува и излизам с него, казвам, че излизам с Кирчо. Защото в тоя момент Кирчо е реален субект, с който аз имам среща.

# 682
Вярно, че вече ми се спи. ОК. Значи казваш "Излизам да се видя с Х" (изначално наличен  Peace). Споменава ли се правенето на секс с Х или споменаването се отбягва?

# 683
Сигурно може да се спомене, при условие, че партньора е малоумен. То си е близко до акъла какво бих могла да правя с Х или какво той е възможно да направи с У.
Караш ме да се замисля, но не смятам, че точната дума е "отбягва". Не проявяваме интерес какво прави единият от двама ни с трети, когато са/сме насаме. Така че на практика е излишна подробност и нещо, което той или аз си правим в собственото лично време, странично и независимо от "нашето", общо.

# 684
Добре, защо да е възможна формулировката "Отивам да пия кафе с Х", при условие, че е все тая дали са пили кафе, чай или отвара от магарешки уши, а да не е възможна "Отивам за секс с Х", при условие, че в твоята теза правенето на секс не е нещо повече от рутинна дейност без значението, което масово ѝ се придава? Още повече, че с партньора ти нямате против правенето на секс с други хора по време на връзката ви? Защо една рутинна дейност може да се споменава мимоходом, а друга- не?

# 685
Нарекла съм правенето на секс всичко друго, но не и рутинна дейност. По същия начин, по който не съм казала, че изречението "Отивам да спя с Х" е невъзможно. Когато излизаш на дискотека го правиш с ясната цел да изпиеш едно-две и да потанцуваш. Но казваш "Излизам на дискотека", не "Излизам на дискотека за да пия голямо мартини Бианко, да послушам The Gorgon City и Imogen Heap и т.н." Както ти сама даде пример, когато слизаш до магазина казваш "Излизам до магазина". Рецитираш ли целия списък продукти, заради които слизаш? Не. Не защото е невъзможно и не бива, а защото е ясно какво аджеба ще търсиш там.  Laughing Забавен ми е импровизирания разпит, какво очакваш да кажа, че сме двойка изневеряващи си ама не смеем и не желаем да кажем и чуем, че другия изневерява ли? Не е така.

# 686
А как е? Вярно, че вече съм съвсем заспала, но не видях конкретизация на тезата. Може и да съм пропуснала.

# 687
Конкретизация ти дадох няколко пъти, под различни форми, но ако за теб са недостатъчни се признавам за безсилна да бъда по твоему изчерпателно точна.

# 688
Не, всъщност, е напълно достатъчно. Лека нощ.

# 689
Колко неща са близки до акъла, но в един момент хоп - изненадкааа.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт