Само към любовниците - настоящи, бивши или бъдещи :)

• 111 153
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 1 065
Цитат на: СлънцеЛуна link=topic=865658.msg31470507#msg31470507
Не всеки желае или си мечтае да открие голямата любов.
[/quote

Така ли? Може ли да дадеш някакви примери?

# 1 066
Доколкото схванах в отворената връзка правиш секс с други, защото с партньорът вкъщи вече ти е скучно. Не ти е проблем и не те интересува, защото е "просто секс", т.е. без чувства, без емоции, без да влагаш нещо повече. Партньорката ти е достатъчна във всичко останало, много се обичате, емоционално те допълва, но не те възбужда достатъчно и не ти доставя удоволствието, което искаш. Иска ти се нещо странично, различно. И отиваш при друга, която се предполага, че нищо не значи за теб, а е само парче месо. Щото нали за отворените връзки е важно да не те измести другата от сърцето му. Та в този смисъл си е чисто "чесане", защото те е присърбяло.

# 1 067
Ако кажеш Авада Кевада с необходимите символи и сила, може да се окаже че и в тоя вариант сработила Wink
Всъщност не всичко изисква сложни приготовления и ритуали по 2ч. доста от нещата са доволно прости ако си достатъчно навътре и може да ти отнемат 5 мин да направиш нещо съществено дори почти без други материали или символи.

# 1 068
  • София

Няма как да се лишиш от нещо, което не желаеш. Не всеки желае или си мечтае да открие голямата любов.
Аз не знам да има " голяма" и "малка" любов.
А, досега, не съм срещала човек, който наистина да няма нужда от любов.
Чупещите стойки не ги броя- всеки си има причина да го твърди до едно време..............след което се предава. Simple Smile

# 1 069
  • в света на илюзиите
Aз обаче не разбрах защо в контекста на тази точно тема се обсъждат отворени връзки, бракове и подобни. Тук според мен едно момиче се е нацупило поради факта, че не е получило нещо предварително му обещано - внимание. Според мен на момичето отдавна му е минало (ако въобще темата е реална де) поради факта, че въобще не се мяркало скоро. Мисля, че последните и постове са истински иронични и там написаното вече със сигурност не е вярно. Друго обаче е интересното (според мен), бракът на цитирания господин въобще не е отворен, иначе не би се крил да говори по телефона. Въпросният явно отделя доста време и дълго време вече (2 години) на създателката на темата. Та, в тоя ред на мисли дали съпругата му наистина не се досеща, че нещо се случва с брака и или дори да предполага си прави пас? Що за човек си затваря чак пък толкоз очите? Щото определено голям емоционален и времеви ресурс се източва от семейството и. Трябва да е тотално несебеуважаваща се или що си?

# 1 070

Няма как да се лишиш от нещо, което не желаеш. Не всеки желае или си мечтае да открие голямата любов.
Аз не знам да има " голяма" и "малка" любов.

Как да няма?
Точно голямата любов е тази, която те изпълва изцяло и вече нямаш нужда от други. Heart Eyes

# 1 071
Aз обаче не разбрах защо в контекста на тази точно тема се обсъждат отворени връзки, бракове и подобни ...

Защото първо се обсъждаше конкретният казус на авторката, после почна да се обсъжда изневярата като цяло, след това 4-5 дни въпроси и отговори за личния живот на една потребителка, а сега май темата отново прави завой.

Последна редакция: пт, 28 авг 2015, 00:50 от Буря през август

# 1 072

Какви примери да дам ? Не виждаш ли какво става в темата Grinning ? Хора, които не вярват в това, че любовта изобщо съществува. Нито желаят, нито плануват да прекарат живота си само с един човек.

# 1 073

Какви примери да дам ? Не виждаш ли какво става в темата Grinning ? Хора, които не вярват в това, че любовта изобщо съществува. Нито желаят, нито плануват да прекарат живота си само с един човек.

Кой не вярва, че любовта съществува?

# 1 074

Не си ти споко. Ся кажи тука, зарче или монета мятате?  Laughing

# 1 075

По-назад се пишеха такива неща.

И в реалният живот съм срещала такива хора. Не го казвам с лошо.

# 1 076

По-назад се пишеха такива неща.

И в реалният живот съм срещала такива хора. Не го казвам с лошо.

За Анабел ли говориш? От нейните постове разбрах, че любовта е измислена за да държи два индивида във връзка докато отгледат потомството си. Не че не съществува. А че има практичен и удобен смисъл.

# 1 077
Като някой не ви е достатъчен просто го напуснете и заживейте с друг/а, ако сте убедени че е правилния човек.Но да живееш с някого,а да щъкаш като разгонен звяр насам натам...дори не мога да си го помисля,не бих се уважавала като човек изобщо и още по-малко мухльото дето няма нищо против да му кръшкам! А  да се наместиш като трети човек в едно семейство изобщо няма да го коментирам,защото ще взема да кажа някоя нецензурна дума! Това с отворения брак ми идва в повече.Ако не ви харесва институцията семейство защо изобщо го имате?! Стойте си сами и се чифтосвайте на воля с когото ви хареса. Тя тази държава за това се срива с всеки изминал ден...щото всички много модерни,отворени,разкрепостени....мъка мъка.
            Изневярата е предателство!
           Само зеленчуците нямат нужда от любов,всички други-да,а тези които най-високо твърдят,че не искат никой да ги обича всъщност може и да са с най-голяма нужда да бъдат обичани,но поради някаква причина не успяват да получат любов.И се крият зад многобройни връзки,като се самоубеждават колко са фешън и cool.
     Нали сега говорим за постоянните кръшкачи,не за единични прегрешения,щото то безгрешни ясно е че няма  superuu

# 1 078
  • София
Как да няма?
Точно голямата любов е тази, която те изпълва изцяло и вече нямаш нужда от други. Heart Eyes
Да, бе, да!
А, " малката" те изпълва на половина? Joy
Любовта е като бременността- или я има, или я няма.
Не може да си малко бременна, нали?

# 1 079
За Анабел ли говориш? От нейните постове разбрах, че любовта е измислена за да държи два индивида във връзка докато отгледат потомството си. Не че не съществува. А че има практичен и удобен смисъл.

Че има практичен и удобен смисъл е ясно, но се споменава и несъществуването на въпросната любов. Та освен да цитирам, друго не ми остава Grinning .

Аз пък си мисля, че любов и обич изобщо не съществуват. Те са заблуди на ума и са чист егоизъм облечен в приятна и илюзорна форма. Реално не съществуват, единственото реално съществуващо е едно голямо претенциозно его и едни химични реакции в мозъка, които ни съобщават, че сме "влюбени", после, че "обичаме" и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт