Само към любовниците - настоящи, бивши или бъдещи :)

• 111 089
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 1 125
Причините са хиляди. Но в крайна сметка нито една не е наложителна, всичко опира до личното решение  Peace

С останалото не съм съгласна. Т.е. едно време бях, затова те разбирам. И мен тогава нямаше сила, която да ме убеди в обратното, в общи линии човек докато не го изпита няма как да го разбере Simple Smile

# 1 126
Причините са хиляди. Но в крайна сметка нито една не е наложителна, всичко опира до личното решение  Peace

С останалото не съм съгласна. Т.е. едно време бях, затова те разбирам. И мен тогава нямаше сила, която да ме убеди в обратното, в общи линии човек докато не го изпита няма как да го разбере Simple Smile

Кое докато не изпита човек, не разбрах? Какво като изпита? За кое ме разбираш мен като аз въобще не говоря за себе си. Назад обясних достатъчно точно за мен и писах защо не давам себе си като личен пример. Да се влюби или да създаде семейство с любимия или? Смяташ, че масово двойките живеят изтъкани от любов и това е водещото ли? Питам, защото не разбрах, извинявай.

Причини за изневяра много, причини за неизневяра също толкова много, но любовта според мен е последната такава за неизневяра.

# 1 127
Коя е причината за вярност тогава?

# 1 128
Коя е причината за вярност тогава?

Ами няма една причина. Точно това, че не може да бъде, а и не е само една причината. Обикновено са доста рационални. Написах назад. При хора с деца и дълъг брачен стаж е най вече навик, свикване с удобството на рутината и всяко гонене на дивото е по - скоро неудобство, нежелание да нараниш партньора си, най - вече поради факта, че имате общи деца и заедно сте преживяли много неща, уважение към партньора, особено ако знаеш, че ще нарани достойнството и егото му, недостатъчна привлекателност, срам и чак накрая при някои индивиди любов и обич. Естествено, че когато с някой живееш в хармония дори и любовта да си е отишла няма да си разваляш комфорта да тръгнеш да гониш Михаля, особено ако имате деца. Това, че някой не изневерява не означава автоматично, че обича партньора си, както и обратното, колкото и невероятно да звучи.

А каква е причината някои двойки да предпочитат отворена връзка, пред затворена?

# 1 129
В отворената връзка няма изневери. Имаш свобода на действие да се отдадеш на нещо моментно без това да ти коства партньора и доверието помежду ви.

# 1 130
В отворената връзка няма изневери. Имаш свобода на действие да се отдадеш на нещо моментно без това да ти коства партньора и доверието помежду ви.

Няма изневери, знам. Аз просто попитах коя е причината да се избира един вид пред друг вид връзка, извън контекста на обсъжданията ми за не/вярност. Затова и зададох въпроса си няколко реда по - надолу за да не се бърка с обсъжданото. Мисълта ми е може ли някой да каже, че е избрал отворен тип отношения защото просто не е срещнал/а човека, с когото да се затворят? Личното ми мнение е, че човек може да обича и да е срещнал Единственият в отворена връзка, така както и в затворена.

# 1 131

Няма изневери, знам. Аз просто попитах коя е причината да се избира един вид пред друг вид връзка, извън контекста на обсъжданията ми за не/вярност. Затова и зададох въпроса си няколко реда по - надолу за да не се бърка с обсъжданото. Мисълта ми е може ли някой да каже, че е избрал отворен тип отношения защото просто не е срещнал/а човека, с когото да се затворят?

Категорично.
Моногамните отношения обаче не предполагат задължително отричане на изневярата. Т.е ако се случи дори и в затворен тип връзка отново може да не представлява драма.

# 1 132

Няма изневери, знам. Аз просто попитах коя е причината да се избира един вид пред друг вид връзка, извън контекста на обсъжданията ми за не/вярност. Затова и зададох въпроса си няколко реда по - надолу за да не се бърка с обсъжданото. Мисълта ми е може ли някой да каже, че е избрал отворен тип отношения защото просто не е срещнал/а човека, с когото да се затворят?

Категорично.
Моногамните отношения обаче не предполагат задължително отричане на изневярата. Т.е ако се случи дори и в затворен тип връзка отново може да не представлява драма.

О, да разбира се. Напълно съм съгласна.

# 1 133
Причини за изневяра много, причини за неизневяра също толкова много, но любовта според мен е последната такава за неизневяра.

На път съм да пусна тема с анкета, за да докажа, че това изобщо не е така Laughing .

# 1 134
  • Sofia

На път съм да пусна тема с анкета, за да докажа, че това изобщо не е така Laughing .

Пусни я и после дай линк към нея тук  Peace  моля те.

# 1 135
  • Linz
Такава анкета не би била обективна.
Аз подкрепям Anna-Bell.
Вчера си говорихме с един мъж, който обожава жена си, обаче я лъже и кръшка. А наистина си личи колко я обича, не е с нея от удобство и навик.

# 1 136
  • Sofia
Анкетата е анонимна и ще се пусне във форум с много потребители. Защо да не е обективна?

# 1 137
  • Linz
Отговорите няма да са искрени.

# 1 138
  • Sofia
Отговорите няма да са искрени.
Сериозно те питам: защо мислиш така?
Когато анкетата е анонимна, никой не може да види как си отговорил лично ти.
Виждат се обобщените резултати - гласували толкова, с тази опция толкова и т.н.
Ако после в постинг не си кажеш точно как и защо си гласувал по даден начин, няма как да се разбере това от някой друг.
Виж, вече самата Анкета трябва да е направена добре, смислено, с достатъчно опции.
Аз бих гласувала в нея и отговорила съвсем честно.
Мисля, че повечето потребители също биха дали искрен вот или изобщо не биха гласували.

# 1 139
  • Linz
Точно защото повечето хора мислят, че партньорът им е верен и то именно защото ги обича и няма нужда от секс с друг. Повечето просто не могат да бъдат базпристрастни и се самозаблуждават.

Общи условия

Активация на акаунт