Само към любовниците - настоящи, бивши или бъдещи :)

• 111 101
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 1 230
И всичко това според чий виждания? Твоите. Не намирам връзка между секс и любов. И двете можеш да ги правиш с двама различни. Нито едно от тях не изключва другото.

# 1 231
  • София
С един правиш секс, с друг правиш любов.
Ако не си в състояние да направиш секса с любов,то просто проституираш, без значение дали ти плащат!

# 1 232
А защо питаш риторично? Защото си наясно с житието и битието на човека, който стои зад въпросния ник?  Знаеш дали живее с приятеля си, колко време е била с човека за когото говори, какво влага в понятието "връзка" и какво не влага, какво чувства и каква ще е след 10 години? С подобна самонадеяност не може да се спори. То е като да говоря на стена, думите и обясненията се блъскат или увисват в пространството.
Изключително лесно е да отречеш нечий възгледи, "защото си малка". Какви са ти доводите срещу зряла жена, която не я впечатляват изневери или е в отворена връзка? Че не обича партньора си, че е алчна, че всъщност таи ревност и накърнено его, но члена на мъжа й е повече от златен и затова мълчи и пасува? А въпросната теза на какво лежи? Познаваш я, четеш мисли или просто си наясно с все?

Защото знам какво ще ми отговориш. И какво не можеш да ми отговориш. Може да е клише, но е така - била съм като теб, познат ми е светогледа ти.
В началото те разпитвах с интерес, защото наистина мислех, че си зряла жена с няколко годишна стабилна връзка с партньор, с когото споделяте живот, дом, планове - и с когото имате отворена връзка. Но после разбрах възрастта ти, типа на отношенията ти с гаджето и всичките ти теории придобиха съвсем друг облик - на нещо твърде познато, твърде характерно за младостта ти и бих казала - за твоята, не моята самонадеяност.

Не знам каква ще си след 10 години. Ти миналата година не си знаела каква ще си тази...Но аз знам каква съм била преди 20-на години, и знам, че имаш да променяш възгледи още няколко пъти. Затова е малко нелепо да тропаш с краче на 23 години и да се кълнеш със сигурност в неща, които тепърва ти се случват, да заявяваш "Никога" и "Няма да искам", спорейки с хора, които са живяли два пъти колкото теб - и повярвай ми, никой не вярва в твоята уникалност в темата. Не си уникална, щеше да бъдеш - ако бе 30+ с дългогодишна връзка с мъж, и с деца, и в отворени отношения. Ти си на 23. Това наистина обяснява много неща, колкото и да ти се струва странно и несериозно.

Когато сътвориш истинска връзка с някого, с когото се чувствате толкова стойностни и ценни един към друг, че да искате да прекарвате повече време заедно, да свиете гнездо, да борите заедно проблемите, да делите трудности и сметки, да правите компромиси и да жертвате егото на комфорта си да бъдете сами и свободни, да мечтаете заедно и да сънувате заедно, когато осъзнаеш, че естественото продължение на тази любов може да е само дете - и тогава, когато имаш подобна връзка, и тогава ако продължавате да имате сексуални отношения с други и това не ви е проблем - е, тогава ще ми е интересно да те питам и да ми обясняваш. Сега е предвидимо онова, което казваш.

# 1 233
Мейкуун, рано ѝ е да те разбере. Дай ѝ поне 3-4 години и можем да се надяваме какавидата да започне да се превръща в пеперуда
То и на гаджето ѝ не му пука за нея щом си трайка

# 1 234
Естествено. Както моето мнение не засяга техния избор, така и тяхното мнение не променя моя или удобството, което имам с него.

От два стола се пада на земята. Остава ти да се надяваш да се наденеш на нещо че сърбежа води да загуба на релнността

Пада се докато лавираш скришом. Докато има единодушие между двама души относно въпрос падането остава леко извън картинката. Не знам за какви ми надежди говориш, нито как сметна, че само те са ми останали.
Не знаех, че правиш и психопортрети на непознати хора за да твърдиш дали на някого му пука за мен или не.

А защо питаш риторично? Защото си наясно с житието и битието на човека, който стои зад въпросния ник?  Знаеш дали живее с приятеля си, колко време е била с човека за когото говори, какво влага в понятието "връзка" и какво не влага, какво чувства и каква ще е след 10 години? С подобна самонадеяност не може да се спори. То е като да говоря на стена, думите и обясненията се блъскат или увисват в пространството.
Изключително лесно е да отречеш нечий възгледи, "защото си малка". Какви са ти доводите срещу зряла жена, която не я впечатляват изневери или е в отворена връзка? Че не обича партньора си, че е алчна, че всъщност таи ревност и накърнено его, но члена на мъжа й е повече от златен и затова мълчи и пасува? А въпросната теза на какво лежи? Познаваш я, четеш мисли или просто си наясно с все?

Защото знам какво ще ми отговориш. И какво не можеш да ми отговориш. Може да е клише, но е така - била съм като теб, познат ми е светогледа ти.
В началото те разпитвах с интерес, защото наистина мислех, че си зряла жена с няколко годишна стабилна връзка с партньор, с когото споделяте живот, дом, планове - и с когото имате отворена връзка. Но после разбрах възрастта ти, типа на отношенията ти с гаджето и всичките ти теории придобиха съвсем друг облик - на нещо твърде познато, твърде характерно за младостта ти и бих казала - за твоята, не моята самонадеяност.

Не знам каква ще си след 10 години. Ти миналата година не си знаела каква ще си тази...Но аз знам каква съм била преди 20-на години, и знам, че имаш да променяш възгледи още няколко пъти. Затова е малко нелепо да тропаш с краче на 23 години и да се кълнеш със сигурност в неща, които тепърва ти се случват, да заявяваш "Никога" и "Няма да искам", спорейки с хора, които са живяли два пъти колкото теб - и повярвай ми, никой не вярва в твоята уникалност в темата. Не си уникална, щеше да бъдеш - ако бе 30+ с дългогодишна връзка с мъж, и с деца, и в отворени отношения. Ти си на 23. Това наистина обяснява много неща, колкото и да ти се струва странно и несериозно.

Когато сътвориш истинска връзка с някого, с когото се чувствате толкова стойностни и ценни един към друг, че да искате да прекарвате повече време заедно, да свиете гнездо, да борите заедно проблемите, да делите трудности и сметки, да правите компромиси и да жертвате егото на комфорта си да бъдете сами и свободни, да мечтаете заедно и да сънувате заедно, когато осъзнаеш, че естественото продължение на тази любов може да е само дете - и тогава, когато имаш подобна връзка, и тогава ако продължавате да имате сексуални отношения с други и това не ви е проблем - е, тогава ще ми е интересно да те питам и да ми обясняваш. Сега е предвидимо онова, което казваш.

Моята самонадеяност? В какво се изрази тя? След всевъзможните ви кардинални заключения относно моя живот, моите чувства и моите подбуди, аз така и не си позволих да обобщавам и философствам относно вашите. Понеже е близко до моя акъл,че  мисъл и чувство не са ли твои, а чужди никога не знаеш защо са там, защо са такива и докога ще бъдат така. Дали ще са перманентни или след 3 минути ще са в другата крайност.
Виж, за сметка на това се нагледах на психоанализи и обиди, произлизащи от доста ограничени и осакатени умове. Но, дерзай, добре поне че е трудно да рефлектират.

До моята уникалност пак съм пълна с въпросителни как се стигна и защо се сметна, че целя това. Но ако тръгна да разсъждавам ще трябва просто да цитирам първия абзац. Това е моето виждане, не моята уникалност, нито стремежът ми да проявя такава. Вярвай ми, не съм толкова скучна, че да имам порив да "шокирам" с възгледи поне в BG-mamma. В повече ми идва цялото капсулиране и клишираност.

И съвсем искрено и добронамерено ще кажа, че на мен ще ми е в пъти по-интересно след години да водим дискусия по същия въпрос.

# 1 235
Антигона, няма как да ме разбереш докато сърбежа е водещ. Нормално за възрастта ти, не целя да те обидя.
Ако държиш на гаджето ти няма да ти е все тая къде го завира на цената че ще пуснеш на който пожелаеш.
Ти всеки ден ще пожелаваш някой нов без да се замисляш за достойнството, своето и на гаджето ти. Не предвих че може да е толкова влюбен в теб че да ти го позволява. Момичета с отворените връзки са единствено за почасови забавления на цената на вечеря или малка водка в студентски

# 1 236
Антигона, няма как да ме разбереш докато сърбежа е водещ. Нормално за възрастта ти, не целя да те обидя.
Ако държиш на гаджето ти няма да ти е все тая къде го завира на цената че ще пуснеш на който пожелаеш.
Ти всеки ден ще пожелаваш някой нов без да се замисляш за достойнството, своето и на гаджето ти. Не предвих че може да е толкова влюбен в теб че да ти го позволява. Момичета с отворените връзки са единствено за почасови забавления на цената на вечеря или малка водка в студентски

Така ли ще правя? Поради каква причина? Понеже за нас изневярата не е раздели, плюнки и сополи означава, че сме с нов човек всяка вечер? Или в най-добрия случай, поне двама на седмица? Как се свързаха нимфомания, к*рвенско поведение, непукизъм и приемане на изневяра в едно? Че аз не виждам свързващото ги звено. Откога да не си ревнив и спокоен с мисълта, че някога някъде партньорът ти или ти ще поискате да спите с друг човек означава к*рвалък?

# 1 237
Цитат
До моята уникалност пак съм пълна с въпросителни как се стигна
Покрай подобни на това и други преди него:

Цитат
В повече ми идва цялото капсулиране и клишираност.

Понеже често твърдиш кое е клише и кое не, кой е капсулиран и прочие - явно ти не си, в твоите очи, и не можеш да приемеш просто така, когато твърдим, че те "познаваме" в младостта ти и философстванията ти.
Не виждам къде съм те обобщавала, нито съм казвала как ще се чувстваш - в момента ти говориш с мен, визирайки всички останали...Не хвърлям боб, но мога да погледна назад  и да видя как с времето нещата се променят. Ти си тази, която иска да внуши някаква перманентност на твърденията и желанията си от сега, та за в бъдеще.

И ето, ще компенсирам с малко инфо за мен, да илюстрирам моите периоди:

Била съм с гадже, първото гадже, което като ме напусна, щях да си режа вените. Клише.

После заминах студентка и открих свободата да си без гадже, да си сам. Нарекох тази самота - свобода. Такава философия развих, че учебник можех да напиша. Чак гледах със съжаление всички онези двойки, които ходеха прегърнати или за ръце - "горките, как се прецакват - да се обичат, да се ревнуват, да си липсват, ужас!". Аз ще бъда САМА! Клише.

После открих, хм, секса за една нощ. Ега ти - още по-голяма свобода.  Mr. Green

После приятелче за секс - хем компания, хем забава, хем приятелство, хем облаги. И свобода.  Супер Кеф, така ще живея! Не искам никакви сериозни гаджета и глупости.  Sunglasses

После ме запознаха с мъжа ми. 1 година се чудех как да го държа на разстояние от мен, защото явно човекът си падаше, а аз не исках да я пускам таз пуста свобода. Станахме приятели. Опознах го. Доверих му се. Сполетя ме беда. Той пръв ми помогна и остана до мен. Тогава разбрах, че искам да съм с него цял живот. Чак след месеци наистина станахме гаджета.  От уважение, чувствата ми се трансформираха в любов и после в обич - зряла, дълбока. И до ден днешен тази обич и това уважение са в мен.

Вярна съм, не защото го очаква от мен. Не защото ще разбере и ще се разведем. Не защото завися от него /печеля почти 2 пъти повече от него/. Не защото е прекрасен баща. Вярна съм, защото не изпитвам нужда да съм с други. Не ми е интересно. Не ми е любопитно. Била съм с мъже. Освен физически упражнения, сексът с други нищо не може да ми даде повече от секс с любимия, когато освен тяло, споделяш чувства и душа. Плакала съм от щастие по време на секс. Тъпо клише, но ми се  е случвало. Обичам да заспивам с миризмата на кожата му и да се будя в ръцете му.
Мога да изневеря, когато поискам. Не ме следи, не ме ревнува, вярва ми. Но аз не искам. Правя го заради себе си, не заради него. Не жертвам нищо. Следвам моите желания.

П.П. И аз се надявам след 10 години да говорим пак по тази тема, Антигона. Сега приключвам с нея.

Последна редакция: вт, 01 сеп 2015, 00:02 от Мейкуун

# 1 238
В момента отворените връзки, полигамията, многото сексуални партньори и пр. са демоде. Медицината е напреднала достатъчно, за да се разбира, че колкото повече партньори имаш, толкова по-голям е рискът да хванеш нещо, въпреки презерватива, защото сексът обикновено не включва само мушкането на опакования "салам", ами и обменяне на слюнка и други секрети. В същото време медицината не е напреднала достатъчно, че абсолютно всичко, което можеш да хванеш, да е лечимо. 70-те години е бил раят за подобни разкрепостености. Противозачатъчните са били открити 60-те години, СПИН-ът още не се е бил появил, другите опасности още не са били известни. Но 2015 г., след толкова случаи на СПИН, човешки папиломен вирус, стерилитет, причинен от нелекувани навреме болести, от аборти, каквито се случва 20-25-годишни момичета, парадиращи с отворени връзки и куул отношения да имат по няколко, си е страшно. Още повече, че и живеем във време, когато постоянно ти обясняват колко си важен, колко е важен Аз-ът и как трябва да си в центъра на вниманието. Коя жена (че и мъж) ще се съгласи да е във връзка, която я обрича да не е първа за никого? Няма такава. Трябва поне да се заблуждават, че са много важни или на първо място за поне един партньор. Затова любовниците драпат да станат първи, ако са необвързани с официална половинка и не виждат други перспективи да станат първи за някой мъж, освен за любовника си, ако, простакът му с простак, разкара съпругата.

# 1 239

Така ли ще правя? Поради каква причина? Понеже за нас изневярата не е раздели, плюнки и сополи означава, че сме с нов човек всяка вечер? Или в най-добрия случай, поне двама на седмица? Как се свързаха нимфомания, к*рвенско поведение, непукизъм и приемане на изневяра в едно? Че аз не виждам свързващото ги звено. Откога да не си ревнив и спокоен с мисълта, че някога някъде партньорът ти или ти ще поискате да спите с друг човек означава к*рвалък?

Малка си още, нямаш ценности, затова не ме разбираш.
Бившата ми любовница се намира в твоето положение - чукам я като няма нищо ново, ако нямам работа, ако няма интересен филм. И ми е все тая дали се чука някъде или дали е жива. Е, Господ здраве да ѝ дава че секса ми е сигурен и качествен. А съм правил любов а не секс с тази жена преди да ми омръзне. Разбра ли сега пренебрежителното отношение като към 300 грама месо? Това не е човек а мръвка, и ми е все тая за каква се мисли и какво чувства. Забавление на цената на 1 вечеря и да ми се маха от главата
То с тия разбирания да вземеш да се пуснеш по студентски ма си дъртичка за там вече...

# 1 240
Откога да не си ревнив и спокоен с мисълта, че някога някъде партньорът ти или ти ще поискате да спите с друг човек означава к*рвалък?

Може да не ти го казват в очите, може да не ти се вярва, може да не ти харесва, но масата мъже точно така гледат  на момичетата с твоята нагласа - като на к...ви. И уважението им е съобразно тази оценка. Събират се с вас за забавление и дотам. За сериозна и перспективна връзка си избират съвсем други и доста по-неразкрепостени жени. Дали са прави или криви, не е от значение в случая. Просто такъв е животът. Този мъж тук ти го казва директно. Други може и да не са така откровени, но не се чуди, ако зад гърба ти те обсъждат с не особено уважителен тон.

Знам, че "данък обществено мнение не плащаш", щом си "вярна на своите усещания" и други подобни младежки изхвърляния. Но е много вероятно да дойде ден, в който ще те заболи от такова мнение от страна на човек, на когото държиш - и той няма да е виновен.

А може и да стане чудо, ти да не се промениш, да намериш себеподобен, да се обичате и чувстват ви да не се повлияят от поли-сексуалните ви отношения, да не пожелаеш никога дете и да си в мир с този неестествен за една жена начин на живот - а дано, ама надали.

# 1 241
Цитат
До моята уникалност пак съм пълна с въпросителни как се стигна
Покрай подобни на това и други преди него:

Цитат
В повече ми идва цялото капсулиране и клишираност.

Понеже често твърдиш кое е клише и кое не, кой е капсулиран и прочие - явно ти не си, в твоите очи, и не можеш да приемеш просто така, когато твърдим, че те "познаваме" в младостта ти и философстванията ти.

Своят избор съм го направила доста преди половин форум да се изреди колко ме "познава", защо съм го направила, каква съм, кое ме провокирало и защо се чувствам добре с взетото решение. Уникално щеше да е ако полигамията не съществуваше от векове, дори още преди самата моногамност. Уникално би било ако бях единственият не ревнив човек из дебрите земни. Но, уви - не съм. Моментите, в които съм назовавала някого клиширан и капсулиран е било задължително след крайно категорично изказаното мнение, че щом неговият светоглед е в другата крайност, то той е меродавен. Защото, нали, ние сме най-прави за себе си. Да не забравяме, че сме и телепати, завършени преразказвачи и многознайковци.

Наясно съм, че всички на моите години може би сте мислели по същия начин. Наясно съм обаче и че половината все още мислят така. Все още въпреки любовта не са ревниви. Все още въпреки, че са намерили Него или Нея не се разхождат като скопени в тяхно отсъствие. Не защото партньорът е недостатъчен. А защото освен него има още 7 милиарда души и баш пък с поне един ще искат да преспят. И ще преспят. И Адът няма да замръзне. И Апокалипсисът ще закъснее, да не кажа, че въобще няма да дойде.

Не виждам къде съм те обобщавала, нито съм казвала как ще се чувстваш - в момента ти говориш с мен, визирайки всички останали...Не хвърлям боб, но мога да погледна назад  и да видя как с времето нещата се променят. Ти си тази, която иска да внуши някаква перманентност на твърденията и желанията си от сега, та за в бъдеще.

И ето, ще компенсирам с малко инфо за мен, да илюстрирам моите периоди:

Била съм с гадже, първото гадже, което като ме напусна, щях да си режа вените. Клише.

После заминах студентка и открих свободата да си без гадже, да си сам. Нарекох тази самота - свобода. Такава философия развих, че учебник можех да напиша. Чак гледах със съжаление всички онези двойки, които ходеха прегърнати или за ръце - "горките, как се прецакват - да се обичат, да се ревнуват, да си липсват, ужас!". Аз ще бъда САМА! Клише.

После открих, хм, секса за една нощ. Ега ти - още по-голяма свобода.  Mr. Green

После приятелче за секс - хем компания, хем забава, хем приятелство, хем облаги. И свобода.  Супер Кеф, така ще живея! Не искам никакви сериозни гаджета и глупости.  Sunglasses

После ме запознаха с мъжа ми. 1 година се чудех как да го държа на разстояние от мен, защото явно човекът си падаше, а аз не исках да я пускам таз пуста свобода. Станахме приятели. Опознах го. Доверих му се. Сполетя ме беда. Той пръв ми помогна и остана до мен. Тогава разбрах, че искам да съм с него цял живот. Чак след месеци наистина станахме гаджета.  От уважение, чувствата ми се трансформираха в любов и после в обич - зряла, дълбока. И до ден днешен тази обич и това уважение са в мен.

Вярна съм, не защото го очаква от мен. Не защото ще разбере и ще се разведем. Не защото завися от него /печеля почти 2 пъти повече от него/. Не защото е прекрасен баща. Вярна съм, защото не изпитвам нужда да съм с други. Не ми е интересно. Не ми е любопитно. Била съм с мъже. Освен физически упражнения, сексът с други нищо не може да ми даде повече от секс с любимия, когато освен тяло, споделяш чувства и душа. Плакала съм от щастие по време на секс. Тъпо клише, но ми се  е случвало. Обичам да заспивам с миризмата на кожата му и да се будя в ръцете му.
Мога да изневеря, когато поискам. Не ме следи, не ме ревнува, вярва ми. Но аз не искам. Правя го заради себе си, не заради него. Не жертвам нищо. Следвам моите желания.

Ето отговор относно на половината неща, за които бях попитана.

Малка си още,1.нямаш ценности, затова не ме разбираш.
2. Бившата ми любовница се намира в твоето положение - чукам я като няма нищо ново, ако нямам работа, ако няма интересен филм. И ми е все тая дали се чука някъде или дали е жива. Е, Господ здраве да ѝ дава че секса ми е сигурен и качествен. А съм правил любов а не секс с тази жена преди да ми омръзне. Разбра ли сега пренебрежителното отношение като към 300 грама месо? Това не е човек а мръвка, и ми е все тая за каква се мисли и какво чувства. Забавление на цената на 1 вечеря и да ми се маха от главата
То с тия разбирания да вземеш да се пуснеш по студентски ма си дъртичка за там вече...

1.  ooooh! Виждам, че твоите са на ниво.

2. Това моето положение ли е? Нека ти кажа накратко какво е моето положение

- не се чукам с бивши, защото нямам качествен филм за гледане.
- не търся всеки ден кого да изпраскам.
- не си лягам с някого, защото "няма нищо интересно".
- независимо от краят на връзките никога не съм си позволявала твоето отношение.
Това "парче месо", което не бръснеш за 2 стотинки и не те интересува дали е живо или не, преди време е имала име и значение и е давала смисъл. Ако притежава нужните качества да те отврати и да омаловажи съществуването си в твоите очи, язък ти за философските постове. Виждам чий сърбеж кого къде води. И до какво.
А ако всъщност това ти е държанието към бивши избраници по дифолт, язък за самите бивши.

За ценности говорихме... Научи ме на тях, о, ти Велики Гуру. Пръскаш ценности и морал около себе си.

3. Ще пропусна. Но ти препоръчвам ти да врътнеш едно кръгче, току виж намериш друго месо.

# 1 242
Скрит текст:
Sarania, нямам такива усещания, затова не мога да се съглася. Просто сме различни  Peace
Аз и търся, и предлагам. Същото очаквам и отсреща.

Напротив. Нима обичаш мъжа си със същия тип любов, с който обичаш майка си? Или държиш на приятелките си по еднакъв начин, по който държиш на дъщеря си? Има любов, разбира се, но към всяка отделна група хора в живота ти тя е различна.
Това, което правиш с мъжа си не го правиш с никого друг. Нито важността на плановете ви са същите, нито дълбочината на чувствата, нито типа любов, нито споделения живот.

Да де, не е кит, а е син кит  Joy
Няма значение дали е под една или друга форма, въпросните неща ги правя и с други хора. Единственото, което отличава отношенията ми с него е сексът.

Скрит текст:
Студеното прави размножаването на вредните организми по-бавно и свива отоците. Първото нещо, което давам на детето при болно гърло е сладолед, вече 11 г. се лекуваме така, ефектът е поразителен. Пила е АБ веднъж на 6 г., имаше епидемия от скарлатина в градината и се зарази от спрептококи. Дори не успя да развие скарлатината, но тях трябваше да ги лекуваме с 1 прием.

Има огромно значение. Ако нямаше никакво щеше да ни е достатъчен един човек. Един родител, един партньор (говоря пръв и единствен), един приятел и т.н. А единица никога не е достатъчна Защото типът любов е различен с всеки. Щото ако не беше щеше да имаш сексуални мераци и към майка си.

Всъщност дискусията е безсмислена.
Ако можехте да разберете отворените връзки щяхте да сте в такива. Но вие просто търсите под вола теле, омаловажавате и пропускате очевадни неща.
Аналогично:ако ти знаеше какво е любов, ако можеше да изпитваш такава всеотдайна към един човек, щеше да обичаш и нямаше да те интересуват други.     Simple Smile Но понеже не можеш и идея нямаш какво е да обичаш, търсиш под вола теле (разбирай оправдания за кръшканията) и омаловажаваш любовта.  

Ето, дори и мъж казва, че би имал отворена връзка с жена, която вече не му е интересна, просто за момента не намира смисъл да я напуска.
Цитат
Отворена връзка бих градил с жена на която вече съм се наситил и не ми е интересна, отвреме на време може и да я ,,уважиш,, просто отворената връзка не е връзка

А пък вие си вярвайте, че мъжете много ви обичат, а другите само ги чукат.     Mr. Green   
Не е лесно дори пред себе си да признаеш, че мъжа ти вече не те намира за привлекателна и съблазнителна....

# 1 243
Откога да не си ревнив и спокоен с мисълта, че някога някъде партньорът ти или ти ще поискате да спите с друг човек означава к*рвалък?

Може да не ти го казват в очите, може да не ти се вярва, може да не ти харесва, но масата мъже точно така гледат  на момичетата с твоята нагласа - като на к...ви. И уважението им е съобразно тази оценка. Събират се с вас за забавление и дотам. За сериозна и перспективна връзка си избират съвсем други и доста по-неразкрепостени жени. Дали са прави или криви, не е от значение в случая. Просто такъв е животът. Този мъж тук ти го казва директно. Други може и да не са така откровени, но не се чуди, ако зад гърба ти те обсъждат с не особено уважителен тон.

Знам, че "данък обществено мнение не плащаш", щом си "вярна на своите усещания" и други подобни младежки изхвърляния. Но е много вероятно да дойде ден, в който ще те заболи от такова мнение от страна на човек, на когото държиш - и той няма да е виновен.

А може и да стане чудо, ти да не се промениш, да намериш себеподобен, да се обичате и чувстват ви да не се повлияят от поли-сексуалните ви отношения, да не пожелаеш никога дете и да си в мир с този неестествен за една жена начин на живот - а дано, ама надали.

Амин.

Скрит текст:
Sarania, нямам такива усещания, затова не мога да се съглася. Просто сме различни  Peace
Аз и търся, и предлагам. Същото очаквам и отсреща.

Напротив. Нима обичаш мъжа си със същия тип любов, с който обичаш майка си? Или държиш на приятелките си по еднакъв начин, по който държиш на дъщеря си? Има любов, разбира се, но към всяка отделна група хора в живота ти тя е различна.
Това, което правиш с мъжа си не го правиш с никого друг. Нито важността на плановете ви са същите, нито дълбочината на чувствата, нито типа любов, нито споделения живот.

Да де, не е кит, а е син кит  Joy
Няма значение дали е под една или друга форма, въпросните неща ги правя и с други хора. Единственото, което отличава отношенията ми с него е сексът.

Скрит текст:
Студеното прави размножаването на вредните организми по-бавно и свива отоците. Първото нещо, което давам на детето при болно гърло е сладолед, вече 11 г. се лекуваме така, ефектът е поразителен. Пила е АБ веднъж на 6 г., имаше епидемия от скарлатина в градината и се зарази от спрептококи. Дори не успя да развие скарлатината, но тях трябваше да ги лекуваме с 1 прием.

Има огромно значение. Ако нямаше никакво щеше да ни е достатъчен един човек. Един родител, един партньор (говоря пръв и единствен), един приятел и т.н. А единица никога не е достатъчна Защото типът любов е различен с всеки. Щото ако не беше щеше да имаш сексуални мераци и към майка си.

Всъщност дискусията е безсмислена.
Ако можехте да разберете отворените връзки щяхте да сте в такива. Но вие просто търсите под вола теле, омаловажавате и пропускате очевадни неща.
Аналогично:ако ти знаеше какво е любов, ако можеше да изпитваш такава всеотдайна към един човек, щеше да обичаш и нямаше да те интересуват други.     Simple Smile Но понеже не можеш и идея нямаш какво е да обичаш, търсиш под вола теле (разбирай оправдания за кръшканията) и омаловажаваш любовта. 

Въобще не съм омаловажавала любовта. Това пак е нечия изкривена парафраза. За n-ти път ще да кажа, че разликата между сексуално привличане и любов е колкото от земята до небето.

# 1 244
Аз не знам защо продължавате спора все още. Момичето обича да се забавлява по този начин и не смята, че това изобщо засяга отношенията й с партньора, който е избрала, и очевидно споделя същите идеали като нейните. Къде отиде авторката ме интересува, случва ли се нещо вълнуващо с нея ?

Общи условия

Активация на акаунт