Не ми се търсят цитати назад, но само да кажа, че "точността"на моя мъж не се измерва със силата на волята ми.

Леле, това все едно аз съм го писала. Същото е и при мен. Ако кръшна на моя е точно поради факта, че съм със слаб характер, слаба воля и точно голяма овца. Съвсем си е за мен милият, ама аз със слабите ангели. Но при нас поне се знаят тези работи и няма да е изневяра.
Леле и това все едно пак аз съм го писала. Едно към едно целият пост.
И на мен ми се случи подобно нещо и точно ключова беше интелигентността на събеседника. И при мен всичко с брака беше ок, да не кажа даже и супер. На крачка бях и аз, но останахме приятели без секс. При мен обаче се получи нещо като обич за двама. Обичах го човекът по начин различен от този по - който обичам мъжът си, но истината е, че мъжът ми ми беше по ценен и скъп. Иначе същото като теб и аз проявих воля да се отдръпна, но също с усилие. Истината е обаче, че след този случай никак не ми се иска нито да хлътвам, нито да се влюбвам, нито да изпитвам подобни емоции към чужд човек. И честно казано се радвам, че не останах дълго влюбена.