Само към любовниците - настоящи, бивши или бъдещи :)

• 111 114
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 1 380
Свършихте ли, че да се вмъкна и аз с отговор на Човечето.  Laughing

Не ми се търсят цитати назад, но само да кажа, че "точността"на моя мъж не се измерва със силата на волята ми.   Simple Smile Ако му бях кръшнала, то е защото съм голяма овца и съм слаб характер, а не защото той не е точният мъж за мен.  Simple Smile

Леле, това все едно аз съм го писала. Същото е и при мен. Ако кръшна на моя е точно поради факта, че съм със слаб характер, слаба воля и точно голяма овца. Съвсем си е за мен милият, ама аз със слабите ангели. Но при нас поне се знаят тези  работи и няма да е изневяра.

Цитат
Идеята ми беше, че човек изневерява, защото иска да го направи. Не защото нещо му куца в брака. Ако аз имам проблеми с мъжа си, няма да хукна да изневерявам. Ще изневеря, ако срещна човек, който да ме изкуши дотолкова, че моето желание към него да е на първо място в един момент. Пък в брака ми може да е цветя и рози.

Леле и това все едно пак аз съм го писала. Едно към едно целият пост.

Цитат
Аз бях на крачка от изневяра, когато срещнах мъж с когото нищехме разни теми, имахме сходно чувство за хумор и беше много интелигентен - а интелигентността за мен е страшно секси. И всичко в брака ми беше ОК. Не усетих как съм хлътнала, просто го осъзнах един ден. Проявих достатъчно воля да се отдръпна, но наистина ми костваше много усилия. Предполагам, не всеки успява да го направи. Човешко е да се греши и е хубаво човек да намира сили да прощава еднократни прегрешения. За паралелни връзки обаче съм безкомпромисна!

И на мен ми се случи подобно нещо и точно ключова беше интелигентността на събеседника. И при мен всичко с брака беше ок, да не кажа даже и супер. На крачка бях и аз, но останахме приятели без секс. При мен обаче се получи нещо като обич за двама. Обичах го човекът по начин различен от този по - който обичам мъжът си, но истината е, че мъжът ми ми беше по ценен и скъп. Иначе същото като теб и аз проявих воля да се отдръпна, но също с усилие. Истината е обаче, че след този случай никак не ми се иска нито да хлътвам, нито да се влюбвам, нито да изпитвам подобни емоции към чужд човек. И честно казано се радвам, че не останах дълго влюбена.

Последна редакция: чт, 03 сеп 2015, 15:42 от Anna-Bell

# 1 381
Loshata я няма никаква, а теории всякакви има... Simple Smile

# 1 382
Anna-Bell, и аз едно към едно с
Цитат
Истината е обаче, че след този случай никак не ми се иска нито да хлътвам, нито да се влюбвам, нито да изпитвам подобни емоции към чужд човек. И честно казано се радвам, че не останах дълго влюбена. 

Да не сме една зодия?   hahaha  Laughing 

# 1 383
Anna-Bell, и аз едно към едно с
Цитат
Истината е обаче, че след този случай никак не ми се иска нито да хлътвам, нито да се влюбвам, нито да изпитвам подобни емоции към чужд човек. И честно казано се радвам, че не останах дълго влюбена. 

Да не сме една зодия?   hahaha  Laughing 

Мейкуун, аз съм зодия близнаци.  Laughing Казвам ти като те четях направо си виках: "какво е това чудо, едно към едно с таз девойка да мислим". Laughing

# 1 384
Козирог. Знаех си, че се разбирам с Близнаци.  Laughing

# 1 385

Охо, и аз с козирог се разбирам. Синът ми е твойта зодия. Laughing

# 1 386
М/у зодиите  Simple Smile да попитам, че не ми стана ясно - изневерявали ли сте всъщност или просто си разсъждавате на теория?

# 1 387
  • Linz

Тази тема я следя все още заради вас двете (и Антигона), кефите. И аз мисля като вас, за статистиката- водолей.

# 1 388
Кой питаш, нас ли? Аз - не, ако не броим хлътването. Не съм го изконсумирала, така да се каже.  Blush Съпругът ми - не знам, не съм усетила. Казвала съм му, ако нещо реши да прави еднократно, да  го прави умно и да не разбирам. За другото (връзка паралелна) прошка няма, ама то стигне ли се до идеята за паралелна връзка, мисля, че той сам ще ми каже и ще поиска раздяла. Толкова принципни и честни сме, чак до глупост.  Laughing

Anna-Bell , Sarania   bouquet

# 1 389
Коя изневяра е по-страшна, духовната или физическата.

# 1 390
Да, вас питах  Simple Smile
Защото едно е на теория, съвсем друго когато е факт.
Ако се е случило реално и мъжът ви знае, и е казал, че това са нормални неща, както и че приема да се случват занапред. Или той да правил секс с други, вие да знаете и да го приемате за ок.
Тогава ще се съглася, че сте двойка, която има такива разбирания  Peace

Коя изневяра е по-страшна, духовната или физическата.

Минахме го вече на предните страници - с една дума - различно се приема Mr. Green

# 1 391

Тази тема я следя все още заради вас двете (и Антигона), кефите. И аз мисля като вас, за статистиката- водолей.

Сараниа, Мейкуун bouquet
Охо, с теб сме от една стихия. Въздух. Везни, водолей и близнаци са въздушни знаци. Ох, даже се и изримува. Laughing

Ми аз от една страна си разсъждавам на теория, пък от друга имам някакъв по - скоро опит за "изневяра", но неуспешен, писах вече по - горе. В нашето семейство обаче сме приели, че изневяра е секс без презерватив, ако е със не е изневяра. Grinning Още от самото начало сме уточнили, че не е проблем да имаме сексуални отношения с някой, с който ни се прииска. Демек няма да се сдържаме ако имаме силно желание, защото няма да ни развали отношенията. Общо взето си споделяме за сексуалните извънсемейни щения. Истината обаче е, че в момента грам не ми се занимава с никого, а за влюбване изобщо, ама изобщо не може да се говори. Не само, че не го търся, но и нямам нужда. При него е същото, даже мисля, че аз от двамата съм по - шавливата. А  паралелна връзка да имам с някого е недопустимо, най - малкото, защото изключително би ме натоварвало, което от уж приятно преживяване ще се превърне в ад. Не мога да поддържам такова чудо. Не е за мен това. Никакво влечение нямам. Ако става въпрос за нещо би било само неангажиращ секс няколко пъти или някакъв флирт, примерно и до тук. За задълбочаване е абсурд. Това обаче грам не ми пречи да разбера хората, които го правят, нищо, че не съм от тях.

# 1 392
Ееее, ама така кажете, щом е на теория, значи съм напълно съгласна с вас... на теория  Mr. Green Hug

Скрит текст:
Оставете зодиите, гледайте асцендента  Twisted Evil

# 1 393
Ееее, ама така кажете, щом е на теория, значи съм напълно съгласна с вас... на теория  Mr. Green Hug

Скрит текст:
Оставете зодиите, гледайте асцендента  Twisted Evil

JoyЗащо така тихичко шептиш? Peace Hug

Скрит текст:
Кажи сега ти коя зодия си? Моят асцендент е лъв. Grinning

# 1 394
Дева съм аз, с асцендент Скорпион. Малко от чертите на Девата са ми присъщи, най-"хубавите"  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт