Само към любовниците - настоящи, бивши или бъдещи :)

• 110 986
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 1 395
Нищо общо няма зодията.     Laughing
Аз съм Везни, пък съм 1000 % ЗА верността.    
И такива "муш насам-натам" не ми минават.
Ама пък съм се "обзавела" с Овен, а те не се славят като хаймани, та сме "търкулнало се гърнето, намерило си похлупака."    Mr. Green

# 1 396
Ъх, сериозно ли това за овните? Аз имам други наблюдения, но може да му е от асцендента  Laughing

Скрит текст:
Не се връзвам много на зодии, но забавление да става Simple Smile

# 1 397
Да, вас питах  Simple Smile
Защото едно е на теория, съвсем друго когато е факт.
Ако се е случило реално и мъжът ви знае, и е казал, че това са нормални неща, както и че приема да се случват занапред. Или той да правил секс с други, вие да знаете и да го приемате за ок.
Тогава ще се съглася, че сте двойка, която има такива разбирания  Peace

E, почти ни се случи. Хлътнах ужасно. Мъжът ми ме усети, знаеше, и знаеше кога се срещах с другия - уж като приятели, ама на мене вече ми пърхаха пеперудите в стомаха. Моят човек стоически изтърпя всичко, явно ми имаше доверие и само веднъж продума, че съм се влюбила в друг. Но ме изтърпя, не се фръцна, не направи скандал, не ме следеше. Вярваше в мен, когато аз не вярвах в себе си. На мен ми трябваше доста време да се освестя, добре, че успях навреме. И да, в онези дни обичах двама едновременно. Единият с обич, другия - с влюбеност. Хем много добре осъзнавах какви ги върша и знаех, че не е правилно, хем нямах сили още в началото да се дръпна. Дръпнах се де, но ми се искаше да не наранявам съпруга си.  Confused 

Пък за мъжа ми...когато ставахме гаджета, навсякъде около него бе пълно с негови бивши - съседката от горния етаж,  колежка на работата, девойката от съседния блок.  Crazy Още тогава не изпитвах ревност, дори когато знаех, че една бивша продължава да го преследва по телефона. Имах и му имам доверие, но зная, че стигне ли се до изневяра, няма как да контролирам аз нещата. Освен да му вярвам, нямам друг избор.  Simple Smile

Скрит текст:
Лъв асцендент

# 1 398
Нищо общо няма зодията.     Laughing
Аз съм Везни, пък съм 1000 % ЗА верността.    
И такива "муш насам-натам" не ми минават.
Ама пък съм се "обзавела" с Овен, а те не се славят като хаймани, та сме "търкулнало се гърнето, намерило си похлупака."    Mr. Green

Естествено, че нямат нищо общо зодиите. Това е забавление.
Мъжът ми е везни, дъщерята овен.

Мейкуун, ти и мъжът ти сте пример точно за любов и безгранично доверие. Браво, без да се фръцка обидено, просто чака да ти мине увлечението и е до теб. Ето това е любов, другото е егоизъм и точно фръцкане. Да, обичала си двама едновременно по различен начин, точно, както аз в онзи период.

# 1 399
Скрит текст:
Риби с асцендент Скорпион.

# 1 400
  • Сф
Само да ви кажа, че каквото и да си говорите на теория и хипотетично, се променя скорострелно на практика. Е, може би не 100% , но 90%. Ние също сме имали подобни разговори, но когато се отплеснах - стана страшно!

Аз му бях и споделила на ММ  , че съм хлътнала, но е само за секса, евентуално, именно защото си имахме доверие и именно ММ ме прати навън да съм си търсила секс,  НО безкрайно съжалявам. От цялата работа аз излезох глупачка , момчето изяде един бой  и тн.
 Не стигнахме до секс в този случай , а едва ли ще останем и приятели...Но ..каквото и да ми се случи занапред - ключ!

ММ е Козирог и умира от кеф да ме тормози, а е  и злопаметен! А най ме е яд, че е изпаднал в положение да рови по лаптопите и да следи.......
Мен в това момче ме привлече не вид и ум, а това че се държеше с мен много кавалерски, внимателно, по характер и вкусове сме сходни , пишехме тайно и така.......неусетно...

# 1 401
Само да ви кажа, че каквото и да си говорите на теория и хипотетично, се променя скорострелно на практика. Е, може би не 100% , но 90%. Ние също сме имали подобни разговори, но когато се отплеснах - стана страшно!

Точно затова попитах. Почти се случи значи, че нищо не се е случило.
Много хора го дават ларж, но когато им дойде до главата въобще не са склонни да го приемат. Дори да останат с партньора, то е с условието нещата да се прекратят.

А за егоизма - ами... не мога да съм така широко скроена, егоист съм, когато обичам. Когато не, тогава съм склонна на всякакви волности...

Пък за мъжа ми...когато ставахме гаджета, навсякъде около него бе пълно с негови бивши...

Е те бившите са си бивши, каква ревност  newsm78 аз познавам някои от бившите на моя мъж, дори едната ни е приятелско семейство. Омъжена е за един от най-добрите му приятели  Laughing

Последна редакция: пт, 04 сеп 2015, 10:47 от Не се сърди, човече

# 1 402
toromanova73, акъл нямаш, да споделяш на мъжа ти! Shocked

# 1 403
Toromanova, да не си овен с асцендент стрелец, или да имаш някое от двете преобладаващо в картата?

# 1 404
toromanova73, акъл нямаш, да споделяш на мъжа ти! Shocked

+1
Никога и при никакви обстоятелства не бих му споделила такова нещо.

# 1 405
  • Сф
По ред причини се бяхме разбрали , че си даваме свобода, без това да означава да се разделяме! В крайна сметка ММ се извъртя  че видиш ли, точно с тоя човек не може и тн. Развали ми свалката. Че и най- накрая впрегна момчето-не знам какви ги е наговорил, не съм имала възможност да се видим.
Вече ще си мълча,  загуби ми доверието. А аз му бях споделила , защото те са често заедно и се усещат  тия неща. А аз се влюбих с времето и ми беше трудно да крия.

Не се сърди човече-пак си в грешка! Визирам този случай , защото още ми е мъчно; Това не означава, че нямам друга връзка освен ММ и че нищо не ми се случва в сексуалния живот!
Дискутирали сме  с ММ много пъти и се бяхме разбрали уж- това казвам , че е нечестно как постъпи.

п.п. Лъв съм с асцендент Козирог

# 1 406
toromanova73, говоря за Anna-Bell и Мейкуун.
За теб не разбрах - изневерявала си му, той знае и казва, че е ок с това, така ли?

# 1 407
Човече, я го питай мъжа ми дали за него "почти нищо не се случи, значи не се е случило" - означава същото, когато ме усети че съм хлътнала като патица и прояви достойнство и вяра в мен. Дори не ми го натяквал, но само бегло предполагам какво му е коствало всичко. Цялата сага продължи сигурно година и нещо. Не знам аз как бих понесла да го гледам влюбен в друга, и хич няма да ме успокои, че не е консумирал връзката.

А иначе от бивши до бивши има разлика, особено ако някои бивши не се приемат като такива.  Laughing

# 1 408
Убедена съм, че не му е било лесно. Но ако и физически си реализирала нещото е било твърде вероятно да са ти събрали багажа в чантичката още същата вечер, както се случи на 2 мои приятелки. Иначе преди това мъжете им бяха доста положително настроени към излизанията им...

# 1 409
По ред причини се бяхме разбрали , че си даваме свобода, без това да означава да се разделяме! В крайна сметка ММ се извъртя  че видиш ли, точно с тоя човек не може и тн. Развали ми свалката. Че и най- накрая впрегна момчето-не знам какви ги е наговорил, не съм имала възможност да се видим.
Вече ще си мълча,  загуби ми доверието. А аз му бях споделила , защото те са често заедно и се усещат  тия неща. А аз се влюбих с времето и ми беше трудно да крия.

Не се сърди човече-пак си в грешка! Визирам този случай , защото още ми е мъчно; Това не означава, че нямам друга връзка освен ММ и че нищо не ми се случва в сексуалния живот!
Дискутирали сме  с ММ много пъти и се бяхме разбрали уж- това казвам , че е нечестно как постъпи.

п.п. Лъв съм с асцендент Козирог
toromanova73, дано да имаш идея какво искаш от живота. Ще те чета с интерес, това което разказваш е неприемливо за мен.

Общи условия

Активация на акаунт