Само към любовниците - настоящи, бивши или бъдещи :)

• 110 973
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 1 440
  • София
Абе, то хипотетично, всичко може.    Laughing
Ама я си представи, че секса с колежката го "изпрати във висините"?Особено след като го държиш на сухо....Дали няма да иска да повтори, а?    Laughing
А като повтори, дали няма да потрети?А дали пък няма да се влюби?
Това те питах, ти готова ли си на такива варианти?
Или си мислиш, че това е невъзможно да се случи?Щом ти си весела, забавна, духовита, умна, добра домакиня и съпруга, разчиташ, че зажаднелият ти за секс съпруг просто ще изчуква някоя веднъж на високосна и ти няма да разбираш?    Laughing
Много елементарно разсъждаваш.

Апропо, повечето изневеряващи мъже НЕ ЖЕЛАЯТ да напускат съпругите и семейството си.Просто обстоятелствата ги принуждават, след периоди на изневери.

Всъщност, мъжете са доволно елементарни, в добрия смисъл и ако вкъщи всичко му е наред, не му се пречи да бъде "влюбен" вероятността да се разведе и да се лиши от рахатлъка, е почти нулева.
От друга страна, "колежката" също е важна част от пъзела.
Дали е свободна, търсеща само секс?
Дали си търси мъж?
Дали е асексуална само спрямо мъжа си, но има нужда от секс също като него?
В зависимост от ситуацията, натискът върху мъжа ще е различен, но основното е, че нищо друго, освен секс не може да му предложи връзката навън.
И грижи, и бъркане в джоба.
Та, в този случай, почти няма ситуация, която да ги принуди да се разведат.

# 1 441
Всъщност, мъжете са доволно елементарни, в добрия смисъл и ако вкъщи всичко му е наред, не му се пречи да бъде "влюбен" вероятността да се разведе и да се лиши от рахатлъка, е почти нулева...

Така е. Но прочети по темите какво се случва в дома му като хлътне по друга. Жена му все нещо не е направила, както трябва, все е смотана, черна и т.н. Дали се живее нормално в такава атмосфера? Дали децата се чувстват добре и какви представи си изграждат за семейната среда?
Та не е въпросът само в това дали иска да се разведе. Може и да е страхливец и да не с осмели.
По изключение може и в стремежа си да се скрие да се държи много добре към жена си. Но страничните връзки изискват физическо отсъствие, а често и пилеене на семейните пари.
Да открадне от времето за децата си и семейството, и да харчи парите за тях по други е достатъчно стабилен аргумент за раздяла.

# 1 442
  • София
Така е. Но прочети по темите какво се случва в дома му като хлътне по друга. Жена му все нещо не е направила, както трябва, все е смотана, черна и т.н. Дали се живее нормално в такава атмосфера? Дали децата се чувстват добре и какви представи си изграждат за семейната среда?
Та не е въпросът само в това дали иска да се разведе. Може и да е страхливец и да не с осмели.
По изключение може и в стремежа си да се скрие да се държи много добре към жена си. Но страничните връзки изискват физическо отсъствие, а често и пилеене на семейните пари.
Да открадне от времето за децата си и семейството, и да харчи парите за тях по други е достатъчно стабилен аргумент за раздяла.
Може би, трябва да уточня нещо.
Вариантът с асексуалността е валиден само при по- възрастни двойки, вече с отрасли деца, когато големите грижи по тях са отминали и приятелството между съпрузите е взело връх.
При семейства с малки деца няма как да се получи.
Там няма асексуалност, там мъжът е успял за нула време да направи фригидна, спрямо себе си, жена си.
Защото, не е дело на извънземни това- една страстна и желаеща го жена, само след  2-3 години да не може да го изтърпи дори.......

# 1 443
Не са само страничните връзки с "колежката". Характрът е също много важен, както и в какво се е превърнал въпросният мъж или жена. Външните обстоятелства като работа и заплата например, също са важен елемент в пъзела.

# 1 444
Може би, трябва да уточня нещо...

Е, да. Проблемът в основата е различен, това е една от многото вероятности  Simple Smile

# 1 445
Не вярвам, че има човек, мъж или жена , който да е ок с изневярата.Просто някои предпочитат да си затварят очите.
Причини за изневяра - бол - според човека. Жените обаче си мислят, че щом някой  изневерява задължително има проблем в семейството. Поне това е общото ми впечатление.А мъжете си изневеряват за кеф.
Не се сърди човече - не, не са ме хващали на калъп , няма и да ме хванат.За мен е по- важно отношението, което показва към мен конкретен човек, а не самия сексуален акт- дали ще е 5 пъти седмично или 5 пъти годишно. Да мъжа ми е ок с това, защото не ми е светил какво правя, има ми доверие, че каквото и да правя-нито ще ме спре , нито ще ми сложи друга глава на раменете и че имам достатъчно акъл. Именно затова ме е взел,  понеже се справям с всичко.  Но виж, аз имам проблем- аз съм тази, която не допуска някои неща, а той не спази това-тук не става въпрос за интимност; Затова се чувствам- С В О Б О Д Н А !Не мисля, че бих наранила някой, освен себе си;
Някой ме попита дали знам  какво искам от живота - разбира се! Но нищо в живота не става с магическа пръчка, иска време, възможности итн. Но каквото и да искам, не виждам какво общо има с това дали изневерявам или не.
Както виждате в другия случай- май на Мейкун, не е изневерявала , но се е влюбила. Това е много по- опасно и неприятно. Непрекъснато мислиш за човека, комуникираш , а ако се случи и секс и паралелна връзка след това, явно ще последва И изритване и прекратяване на  отношения с партньора ..
п.п. Година и половина- много бе! Аз 5 месеца се въртя и ми се стори век! Все пак аз не мога да кажа, че е прекратено на 100% , защото ни предстоят общи виждания и ще стане ясно накъде духа вятъра......

Познавам семейство, мъжът изневерява и постоянно си търси неангажиращи връзки. Казва, че обича жена си безкрайно, и никога не би я изоставил, всичко прави за семейството си, но хойка. Горката жена, не знам дали знае, предполагам, че знае.Не може толкова години хич пък да не разбереш, колкото и да си тъп.Мъжът казва, че правил секс със жена си, но винаги искал и навън.Нали лягал до нея вечер, но пък и с дискретни жени му е добре.Аз ако бях на тази жена досега да му бях била шута сто  пъти.По добре сама, отколкото зле придружена. И как има такива женоря, а бе знаеш, че е женен и пак върви си го натикай./ сори за израза/

# 1 446
...И как има такива женоря, а бе знаеш, че е женен и пак върви си го натикай./ сори за израза/

Аз пък не виждам какво ги бърка тях той дали е женен или не. Не им е работа да мислят за чуждите семейства.

# 1 447
...И как има такива женоря, а бе знаеш, че е женен и пак върви си го натикай./ сори за израза/

Аз пък не виждам какво ги бърка тях той дали е женен или не. Не им е работа да мислят за чуждите семейства.

Да, но да не вземе пък да се влюби тази " дискретна " жена и да започне да звъни по всяко време.Брака ще е спасен единствено ако съпругата е съгласна и няма нищо против той да кръшка и да си търси връзки.
Бившият ми съпруг получаваше смс - и от банката в 2 през нощта.ха- ха , но не искаше да се развеждаме.Е, тук не позна.Пратих го при банката)))

# 1 448
Имам предвид, че любовницата има право да си гледа личния интерес без да се интересува той женен ли е и т.н.

# 1 449
Имам един въпрос за Единствения: като е единствен, неповторим, невероятен и т.н. и т.н. и го обичаш безусловно и безкрайно, не е ли нормално да искаш да е щастлив? Rolling Eyes Или любовта свършва, където ти е удобно? Нещо не разбрах как безкрайно много обичаш някого, обаче му биеш шута защото е кръшнал, въпреки че имате 20 години брак и 2 деца, примерно. Абсолютно сериозно моля някой да ми обясни, защото на мен ми изглежда абсурдно и в пълно противоречие с истинската любов.

Виж сега, след 20 години брак и 2 деца, хората не са много склонни да се разделят. Но масовият случай не е такъв. Има куп жени, на които мъжете им изневеряват след 2-3 години брак. На някои им изневеряват още преди брака.

Аз може и да искам да е щастлив, но не ми се иска да треперя дали няма да ми лепне нещо или дали "другата" няма да почне да тормози мен и семейството ми.
Второ, много мъже твърдят, че са щастливи в брака си, но все пак изневеряват. За мен това е знак за неуважение.

# 1 450
Имам един въпрос за Единствения: като е единствен, неповторим, невероятен и т.н. и т.н. и го обичаш безусловно и безкрайно, не е ли нормално да искаш да е щастлив? Rolling Eyes Или любовта свършва, където ти е удобно? Нещо не разбрах как безкрайно много обичаш някого, обаче му биеш шута защото е кръшнал, въпреки че имате 20 години брак и 2 деца, примерно. Абсолютно сериозно моля някой да ми обясни, защото на мен ми изглежда абсурдно и в пълно противоречие с истинската любов.

Виж сега, след 20 години брак и 2 деца, хората не са много склонни да се разделят. Но масовият случай не е такъв. Има куп жени, на които мъжете им изневеряват след 2-3 години брак. На някои им изневеряват още преди брака.

Аз може и да искам да е щастлив, но не ми се иска да треперя дали няма да ми лепне нещо или дали "другата" няма да почне да тормози мен и семейството ми.
Второ, много мъже твърдят, че са щастливи в брака си, но все пак изневеряват. За мен това е знак за неуважение.
Напълно подкрепям! И не само знак на неуважение, а и подигравка към съпругата.Значи аз ще си ходя, ще си правя кефа, а пък ти готви, чисти, и ми пери гащите...тц, такива жени обичат да се самобичуват, освен ако и тя не кръшка и на двамата им е добре, докато наистина не си лепнат някоя венерическа.

# 1 451
И кво излезе? На вас ви пърхат пеперудки, на нас ни пърха инструмента в гащите.
Същите кат нас сте само претенциите ви са големи

# 1 452
  • Sofia
Скрит текст:
Риби с асцендент Скорпион.

Скрит текст:
И аз съм зодия Риби с асцендент Скорпион  Peace  И разбира се, че е доказано, че хороскопът на човека влияе на неговата сексуалност, вярност, склонност към изневери и т.н.

# 1 453
  • Linz
Скрит текст:
Риби с асцендент Скорпион.

Скрит текст:
И аз съм зодия Риби с асцендент Скорпион  Peace  И разбира се, че е доказано, че хороскопът на човека влияе на неговата сексуалност, вярност, склонност към изневери и т.н.
Искаш да кажеш, че вие двете си приличате?

# 1 454
  • Sofia
Казах, каквото съм искала да кажа  Grinning  А именно, че с Антигона сме с едни и същи Слънчеви знаци и едни и същи Асценденти. Нито нещо повече, нито нещо по-малко от това  Peace  Иначе да, мога да кажа, че разбирам нейната гледна точка, много по-близка я чувствам, в сравнение с гледната точка на други потребители в темата. И двете с нея сме с подчертани водни елементи в астрологичната си карта, и това няма как да не даде отражение върху много неща  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт