Само към любовниците - настоящи, бивши или бъдещи :)

• 110 931
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 1 545
Да бе, да.

Предвид възрастта ми и дълголетието в рода ми, излиза, че няколко пъти седмично ще губя времето, нужно за приготвяне на мусака, срещу 70 ст. на тава.

За такава ставка дори няма да погледна към картофите. А освен това сделката е тава-рокля, без други екстри (като агнета, бури, сервиране на мусаката и аксесоари към роклята).

Даже и по-малко щото ще прибера ДДС-то на роклята, ще ти я зачисля като работно облекло  Joy

# 1 546
https://www.youtube.com/watch?v=6mun0yveBk4
https://www.youtube.com/watch?v=voCDiiv3xTk

Неща над които си струва да се замисли човек.

# 1 547
  • Sofia

Благодаря ти.

# 1 548
Съгласна съм с Wishmaster, а и бих искала да попитам Скуба каква е мъжката работа в къщи всъщност?

Мъжа в къщи работа няма, то затова и не се прибираме. Аз например обожавам да си стоя в офиса...
Че за какво ти е жена тогава?  Grinning

Te и тая снощи тва я питам а тя вика ,,за да ти разваля спокойствието, почивката, да ти е гадно...,,

Ох, беееее Joy Тая твойта е садистка беее, моля ти сееее.... Laughing

Последна редакция: чт, 10 сеп 2015, 16:48 от Anna-Bell

# 1 549
  • София

Eто, значи говорим за едно и също - жената си върши женската работа, мъжа - мъжката.
Аз ако можех да си върша всичко за кво ми е жена...
Обаче според жената мъжа освен мъжката работа трябва да помага и за женската. Ми помагайте и вие в мъжката де... Ааааа не, тя затова си е взела мъж, щото не можела всичко сама, за кво и е иначе мъж.

Хайде да видим, в какво на днешно време се състои мъжката работа в къщи и на колко време се явява необходимост да бъде вършена?
Колата поправяш ли или я караш на сервис?
Миеш ли я с маркуча или я караш на автомивка?
Ако се повреди нещо из къщи, ти ли го поправяш или викаш майстор?
Ако го поправяш ти, ще споделиш ли на колко време се повреждат кранове, ел. уреди, клозетни казанчета?
Така, нещо друго като "мъжка работа" ако се сетиш, добави.
От друга страна, обявената от теб за чисто женска работа е ежедневна и ежечасна, дори:
- чистене
- готвене
- миене
- пазаруване
- занимаване с децата
И докато това го върши жената, ти почиваш блажено на дивана с вперен в телевизора поглед.
Вечерта ти идва мерак и искаш в леглото да имаш тигрица, която да те обожава.
Е, няма как да стане.
Ще я боли глава и няма да може да те диша......
Или, има- ако си толкова кадърен мъж, печелиш достатъчно, наемаш
- чистачка
- готвачка
-бавачка за децата 
Така си поделяте по равно "задълженията"
И получаваш тигрицата в леглото.

# 1 550
Много удобен тоз партиархален модел, ама за едно време. Кога мъжът е ходил на лов, на нивата, цепил е дърва, или е работил друго, а жената у дома е шетала и се занимавала с децата.
Сега и двамата ходят на работа (в офис при това), връщат се горе-долу по едно време, и жената да върши "женската работа"?...Мъжката каква е и колко често се случва? Щото и аз не знам нещо у дома, което да не мога сама да свърша или да си викна майстор.
У дома сме равнопоставени партньори, домът е общ, децата са общи, и задълженията са общи, а не разпределени по полов признак.  Laughing

# 1 551
Не се хабете. Скуба пише, колкото да дразни, забавлява се човека. Затова сега ще ви отговори, че ще си хване любовница, която да играе ролята на тигрицата в леглото, а жена му я е взел за да чисти и готви, и няма начин да й наеме помощница, еле пък той да й помогне.  Peace

# 1 552
  • тук-там
От любовниците пак до пералнята и печката опряхте. Laughing

Или, има- ако си толкова кадърен мъж, печелиш достатъчно, наемаш
- чистачка
- готвачка
-бавачка за децата 
Така си поделяте по равно "задълженията"
И получаваш тигрицата в леглото.

Чистачката, бавачката и готвачката се наемат от ЖЕНАТА.

# 1 553
И задължително са по-стари и по-грозни от нея. hahaha

# 1 554
  • тук-там
И задължително са по-стари и по-грозни от нея. hahaha

Мислиш ли? newsm78 Все пак стават част от семейството....А което си е вътре в семейството си е наше!   Whistling

Друго имах предвид.  Peace
Мъжът печели, жената разполага.

# 1 555
Тогава ги сменяш по-често, преди да са станали "част" от семейството.  Mr. Green
Разбрах те, просто се шегувам. Peace

# 1 556
Мъжът печели, жената разполага.
Харесва ми това разпределение на труда. Laughing

# 1 557
Много удобен тоз партиархален модел, ама за едно време. Кога мъжът е ходил на лов, на нивата, цепил е дърва, или е работил друго, а жената у дома е шетала и се занимавала с децата.
Сега и двамата ходят на работа (в офис при това), връщат се горе-долу по едно време, и жената да върши "женската работа"?...Мъжката каква е и колко често се случва? Щото и аз не знам нещо у дома, което да не мога сама да свърша или да си викна майстор.
У дома сме равнопоставени партньори, домът е общ, децата са общи, и задълженията са общи, а не разпределени по полов признак.  Laughing

Харесва ми тази идилия. Равноправие и развнозадължение, но...  Simple Smile все пак не ми се струва някак си кавалерско заедно да споделяте тежките торби от магазина по стълбището или да отпушвате заедно запушен с гадости канал   Wink
Смятам, че е редно да има някаква специализация в задълженията, защото все пак за различни неща двата пола се справят различно успешно.
Аз лично не умея да шия добре и откачам ако трябва да мия един куп чинии след гости. За сметка на това всякакви неприятни или непосилни за партньорката ми задължения поемам на драго сърце.

# 1 558
  • Пловдив
Че то и мъжът ми не отпушва канали. Има си специализирани фирми. Ако става с наливане на препарати - и аз мога, ако не става - идва фирма. Единственото само мъжко задължение у нас е местенето на тежки мебели. Всичко друго мога и аз.

# 1 559
  • София
Че то и мъжът ми не отпушва канали. Има си специализирани фирми. Ако става с наливане на препарати - и аз мога, ако не става - идва фирма. Единственото само мъжко задължение у нас е местенето на тежки мебели. Всичко друго мога и аз.

Че то и местенето е като канала - като ти не можеш, викаш фирма  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт