Само към любовниците - настоящи, бивши или бъдещи :)

• 110 923
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 1 485
  • София

Щото си има бригада за тая работа, технически на обекта, надзор... Не ми е работа на мен, има си хора учили за това
Аха, ясно!
И за теб какво остава? newsm78
Да ядеш, да с......ш и да чакаш някоя да ти пусне, щото имаш хубави сини очи? Joy

# 1 486
Абе то хубаво те оставя да си починеш, но по-хубаво би било той да се заеме с тия задължения.

Готвенето ми е хоби.За другото ако не ми се прави, никой не може да ме накара да го направя/ за домакинската работа/

Е това за готвенето не трябваше да го казваш... 😘😘😘

# 1 487
Абе то хубаво те оставя да си починеш, но по-хубаво би било той да се заеме с тия задължения.

Готвенето ми е хоби.За другото ако не ми се прави, никой не може да ме накара да го направя/ за домакинската работа/

Е това за готвенето не трябваше да го казваш... 😘😘😘

???Мдаа, обичам да готвя и го правя с удоволствие, само, че не ям с цел да не трупам калориики и всички ми се чудят как издържам..

# 1 488
Аз не разбирам, ако ще си готвя и чистя сам за кво ми е жена???
Именно щото много ,,мъже,, започнаха да правят това жените изпищяха че няма вече мъже...

Връзката я разбирам по този начин - събират се двамата, защото искат, а другото е бонус. Дотогава всеки сам е имал на гърба си всичко, сега пада наполовина, защото вече имаме 2, а не 1 чифт ръце.
Не бих могла да седя в собствени си дом с ръце, заврени да не казвам къде, същото очаквам и от човека до мен. Мога да го гледам и глезя, ако и той го прави за мен. Иначе стигаме до твоя въпрос: Ако ще си готвя и чистя сама, за какво ми е мъж?

Изпищели са, че тези, които са били наранени по някакъв начин. Преди си мълчаха, че "какво ще кажат хората".

Последна редакция: вт, 08 сеп 2015, 19:34 от Не се сърди, човече

# 1 489
Именно щото много ,,мъже,, започнаха да правят това жените изпищяха че няма вече мъже...
.
Не бих могла да седя в собствени си дом с ръце, заврени да не казвам къде, същото очаквам и от човека до мен. Мога да го гледам и глезя, ако и той го прави за мен. Иначе стигаме до твоя въпрос: Ако ще си готвя и чистя сама, за какво ми е мъж?

Изпищели са, че тези, които са били наранени по някакъв начин. Преди си мълчаха, че "какво ще кажат хората".

newsm10Абсолютно съм съгласна! Ако мога сама да си върша всичко, което зависи от мъжа до мен, за какво ми е мъж.Така, че стигаме до заключението, че  двама души се събират за да се подкрепят и да си помагат.

# 1 490
.

newsm10Абсолютно съм съгласна! Ако мога сама да си върша всичко, което зависи от мъжа до мен, за какво ми е мъж.Така, че стигаме до заключението, че  двама души се събират за да се подкрепят и да си помагат.

Eто, значи говорим за едно и също - жената си върши женската работа, мъжа - мъжката.
Аз ако можех да си върша всичко за кво ми е жена...
Обаче според жената мъжа освен мъжката работа трябва да помага и за женската. Ми помагайте и вие в мъжката де... Ааааа не, тя затова си е взела мъж, щото не можела всичко сама, за кво и е иначе мъж.

# 1 491

Eто, значи говорим за едно и също - жената си върши женската работа, мъжа - мъжката.
ОК, това звучи разумно, но все пак трябва малко уточнение. Традиционното разделение на женската и мъжката работа е от времето, когато мъжът е бил единственият, който носи пари у дома. И тогава е било естествено, след като мъжът единствен носи парите, жената да върши останалата работа. Но, не върви двамата да изкарват горе-долу еднакви пари и само жената да върши "женската работа". Нали тя вече върши и "мъжка" работа, т.е. изкарва пари?

# 1 492
  • София
Съгласна съм с Wishmaster, а и бих искала да попитам Скуба каква е мъжката работа в къщи всъщност?

# 1 493

ОК, това звучи разумно, но все пак трябва малко уточнение. Традиционното разделение на женската и мъжката работа е от времето, когато мъжът е бил единственият, който носи пари у дома. И тогава е било естествено, след като мъжът единствен носи парите, жената да върши останалата работа. Но, не върви двамата да изкарват горе-долу еднакви пари и само жената да върши "женската работа". Нали тя вече върши и "мъжка" работа, т.е. изкарва пари?

Ще кажа по просто. Аз например не мога един гвоздей да забия. От нищо не разбирам, нито от жички, нито от ремонти, нито от боядисване/Това го върши мъжа до мен, защото аз не мога. А аз готвя, чистя, пера. Не се чувствам като слугиня. На мен ми е кеф да го правя, направо ми е хоби, макар и да съм изморена психически от работа. Никой не ме кара насила да го правя. Дори и цял ден да лежа няма да ми каже нищо. Но аз искам да го правя, както и от него изисквам да върши това, което аз не мога т.е. мъжката част. Защото има мъже, дето не само не ги бива и едни яйца да си изпържат, ами и ръцете им заврени някъде.

# 1 494

Ще кажа по просто. Аз например не мога един гвоздей да забия. От нищо не разбирам, нито от жички, нито от ремонти, нито от боядисване/Това го върши мъжа до мен, защото аз не мога. А аз готвя, чистя, пера. Не се чувствам като слугиня. На мен ми е кеф да го правя, направо ми е хоби, макар и да съм изморена психически от работа. Никой не ме кара насила да го правя. Дори и цял ден да лежа няма да ми каже нищо. Но аз искам да го правя, както и от него изисквам да върши това, което аз не мога т.е. мъжката част. Защото има мъже, дето не само не ги бива и едни яйца да си изпържат, ами и ръцете им заврени някъде.

Ето една разумна и справедлива жена   bouquet
Имало значи...

# 1 495

Там не знам. Мен ще ме е срам да изкарвам колкото жената.
Аз говоря за мъже които печелят в пъти повече от жената и домакинството и децата че и жената зависят от дохода на мъжа. Такива жени ходят на работа колкото да се мислят за полезни или за кеф, за разнообразие. Но това разнообразие не трябва да е за сметка на женската работа в къщи

# 1 496
Съгласна съм с Wishmaster, а и бих искала да попитам Скуба каква е мъжката работа в къщи всъщност?

Мъжа в къщи работа няма, то затова и не се прибираме. Аз например обожавам да си стоя в офиса...

# 1 497

Там не знам. Мен ще ме е срам да изкарвам колкото жената.
Аз говоря за мъже които печелят в пъти повече от жената и домакинството и децата че и жената зависят от дохода на мъжа. Такива жени ходят на работа колкото да се мислят за полезни или за кеф, за разнообразие. Но това разнообразие не трябва да е за сметка на женската работа в къщи
Звучиш като сина ми, ама той е мърльо на 22. Simple Smile Съгласна съм, че е кофти един мъж да изкарва колкото НИСКОПЛАТЕНА жена, ама сега да седна да се извинявам ли, че изкарвам колкото един добре заплатен мъж ? Какво правим в ситуацията на мъж и жена, които са горе-долу наравно добре платени? Освен да карам мъжа ми да стане Доналд Тръмп, че да не го е срам? Па аз тогава да седна в къщи по цял ден и мусака, мусака...Laughing

# 1 498
  • София

Мъжа в къщи работа няма, то затова и не се прибираме. Аз например обожавам да си стоя в офиса...
Че за какво ти е жена тогава?  Grinning

# 1 499

Ами добре, но у вас всеки ден ли боядисвате или сменяте жички и ковете гвоздеи? Щото всеки ден трябва да се яде, пере и чисти. Някак не е релевантно жената всеки ден да има заетост по още два часа след работа, а мъжът веднъж на половин година да боядиса или два пъти в месеца да закове по един пирон, който се кове за десет минути.

Щом ти е приятно ти да си вършиш всичко, добре, но си е слугинаж и трудоемко, аз не съм навита да обслужвам всички само аз, да ги нямаме такива. Имам си други хобита, които не са обслужване на първични нужди.
 Когато се извършват "мъжки работи" е освободен от домашни задължения, хайде  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт