Само към любовниците - настоящи, бивши или бъдещи :)

• 110 892
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 1 590
  • Sofia
Цитат
за съжаление обаче друго се случва в живота. Както е казал Питагор :"Животът е като представление, в него най - често най - лошите измежду хората, заемат най - добрите места."
Странно, мръсниците около мен си получават заслуженото, по един или друг начин.
И точно поради доста такива случки напоследък, и моето лично задоволство, сложих и въпросното изречение в подписа си....просто да ми напомня, че Господ си знае  работата, няма защо аз да се тормозя и да му изземвам, или поне да се опитвам да му изземвам функциите.
Търсих изречението в подписа ти, но не го намерих. Би ли го споделила тук, моля те?  Hug

# 1 591
Цитат
за съжаление обаче друго се случва в живота. Както е казал Питагор :"Животът е като представление, в него най - често най - лошите измежду хората, заемат най - добрите места."
И точно поради доста такива случки напоследък, и моето лично задоволство, сложих и въпросното изречение в подписа си....просто да ми напомня, че Господ си знае  работата, няма защо аз да се тормозя и да му изземвам, или поне да се опитвам да му изземвам функциите.

Ами браво! Само, че ти не си целият свят нали? Grinning

Да, и аз не виждам какво си сложила в подписа си.

# 1 592
Цитат
И точно поради доста такива случки напоследък, и моето лично задоволство, сложих и въпросното изречение в подписа си....просто да ми напомня, че Господ си знае  работата, няма защо аз да се тормозя и да му изземвам, или поне да се опитвам да му изземвам функциите.
Търсих изречението в подписа ти, но не го намерих. Би ли го споделила тук, моля те?  Hug
"Господ забавя, но НЕ забравя!"

# 1 593
Някой да не би да се припозна в "мръсниците", че така се изостри атмосферата...  Simple Smile

# 1 594
Някой да не би да се припозна в "мръсниците", че така се изостри атмосферата...  Simple Smile
Като гледам, по-скоро благоверните съпруги тръпнат в ожидание на Божественото възмездие. Mr. Green

# 1 595
  • Sofia
Цитат
"Господ забавя, но НЕ забравя!"

Мерси  Peace че сподели  Peace Съгласна съм  Peace

# 1 596
не знам защо любовниците са лошите и чак господ забавял но не забравял, какви глупости. в крайна сметка най-често наистина съпругът е този, който преследва и убеждава и се натрапва предлага и прочее. Ако не е тази ще е друга. Аз "любовница" съм била само на един (слагам го в кавички, защото ми е смешен този термин), но първо този човек ме е преследвал, молил и убеждавал доста време, второ малко след като приключиха нашите взаимоотошения (влюбих се в свободен мъж) пред очите ми изпълни същия номер с поне още едно момиче.
От тогава са минали няколко години, с въпросния женен освен, че работим заедно, имаме и общо хоби и е пред очите ми постоянно, познаваме се, имаме си приказката. Ами този човек използва всеки удобен момент да лепи мацки. Бракът му се е превърнал в блато.

Съпругата му си знае той що за стока е, но и тя така се държи, че  този мъж не се чувства обичан. Това го казвам не само от това, което ми е споделял, ами и от това, което съм виждала. Не знам, кое е причина, кое  следсвтие --изневерите или нейното поведение, но ти ако искаш да си с един мъж, ами направи нещо да се почувства той мъж и обичан, недей го наказва с години.
Съпругата му е мила жена, но никога не идва заедно с другите съпруги да подкрепи мъжа си на някакво събитие служебно. Никога не идва да го подкрепи на спортно събитие, не му дава децата и настройва децата срещу него (той има двама сина, които са му одрали кожата).
 мога да кажа, че това е един изгладнял за любов и внимание мъж. Да, има си недостатъците и като цяло ми е смешничък, като животинче е, но е добър човек, и  е богат умен и красив, оженил се е много млад за жена, която не му е баш на нивото. посветен е на синовете си, жена му ако поне от малко малко си променеше поведението към него, той със сигурност нямаше така отчаяно да й кръшка с всяка и да я мрази. Да, той не е мъж за една жена по принцип и сигурно щеше да има тук таме по нещо за спорта, но не това, което е сега, сигурно просто дискретен секс от време на време, а не дълги афери. А това да мъчиш и наказваш своя си мъж години, никой не печели. Той по-верен от това няма да стане.
Ето сега имахме съзтезание в нашия спорт. Всички хора там с жените и децата си, които ги подкрепят. Виждаме се и понеже сме си в хубави отношения го питам "младите спортисти къде са?" (синовете му) и той с такава физиономия ми каза "ами И. (жена му) не пожела да ги доведе, те искаха". И така.

Много съпруги не оценяват мъжете си като мъже, а като тяхна сексуална собственост. Тази жена не го оценява, че той изцяло е поел финансите, че осигурява и се трепе за тях, че постоянно се занимава с децата води ги и ги взима от разните спортове, води ги на скъпи ваканции и какво ли не. И за двамата ми е жал естествено, но все пак си мисля, че тя може много да промени, ако поне малко поискаше да го погали и приласкае този неин мъж.
Иначе по темата, ние си пишехме имейли, тя не е звъняла. Иначе ние сме и съседи и често ги виждам заедно, с нея си имаме някаква приказка, но ми беше неудобно, докато бях любовница. Сега ми е по-приятно, определено.
Така, че по-малко величаене на съпругите и по малко киселина и злоба. Където има грешка, трябва да има и прошка към човека до теб, иначе е просто филм на ужасите с годините.

Последна редакция: ср, 16 сеп 2015, 21:29 от OX'AMAH

# 1 597

OX'AMAH, вземи си приласкай твоя златен х.. и не се занимавай с чуждите....

# 1 598

OX'AMAH, вземи си приласкай твоя златен х.. и не се занимавай с чуждите....
хехе, старая се. ама все пак е форум, искам да се разпиша и по чуждите теми. Просто не винаги е ясно кои са мръсниците точно. Любовниците обикновено са най нипричом и са най-слабото и леснозаменяемо звено. 

# 1 599
...Любовниците обикновено са най нипричом и са най-слабото и леснозаменяемо звено. 

А, за това не споря  Stop Сняг като забръска и стане страшно, тогава обикновено законите жени са насреща, любовниците обикновено си бият камшика и търсят друг.

# 1 600
...Любовниците обикновено са най нипричом и са най-слабото и леснозаменяемо звено.  

А, за това не споря  Stop Сняг като забръска и стане страшно, тогава обикновено законите жени са насреща, любовниците обикновено си бият камшика и търсят друг.
А за кое спориш точно? Абе законните съпруги понякога са най-малко за окайване. Те хем го играят жертва на ужасните съпрузи, хем пият кръвчица, хем всичките сили и способности на съпруга са за семейството му, а децата му биват настройвани против него и той не бива ценен, а бива наказван и мачкан. е нормално ли е това и човешко ли е това? Любовницата е просто един мъничък нюанс, колкото да оцелее човек. А понякога тя е и по-искрена в чувствата си (не визирам себе си).

Истината е, че когато партньорите не са на едно ниво единият иска да пороби и контролира другия чрез нечестни методи. Най-често именно жената има нужда да контролира мъжа, тъй като от него зависи благополучието й.  Жените са в пъти по-добри в това психически да тормозят и смажат човек. Ако жена ти те мрази, спокойно може да те унищожи психически. И тогава мъжът инстинктивно търси друга жена.

# 1 601
А не си ли се замисляла, че жената на твоя бивш е станала такава, защото го е видяла колко струва?
Ти нали си обичана, планове за деца правите, пък се "влюбваш" в други?

# 1 602
А не си ли се замисляла, че жената на твоя бивш е станала такава, защото го е видяла колко струва?

Това пък е тежка глупост - да "станеш" за да вмениш вина или наказваш. Вместо да си вдигнеш главата и да си тръгнеш с достойснтво.

# 1 603
да замисляла съм се, точно заради това казвам, че не знам кое е първопричината и кое следствието, но не това е решението.За мен това е много стара история, доста преди да се запозная със сегашния си приятел. Просто до ден днешен сме си много добри познати с този човек, благодарение на обстоятелствата. При всички положения тази жена не помага с поведението си по никакъв начин да има верен съпруг, напротив оскърбява го и го унижава и така го очуждава от себе си. Пак казвам, точно този мъж не го виждам никога да е верен, просто е много красив и тестореностест, гореща кръв, около него жени бол. Но съм сигурна, че щеше да е друго в брака им, ако жената не се опитваше да го мачка и се държеше все пак като съпруга. Не казвам, че е лесно, аз не бих могла, но тя хем не го напуска, а е с него (защото най-малкото финансово той я носи на ръце, освен това си е добър и коректен човек, като изключим, че пое$ва), хем наистина живеят в мъчение, поне частично причинено от нея. Интересно ми е колко от праведните съпруги са така -- хем приемат всички плодове от труда на  съпрузите си, хем ги мачкат и нараняват целенасочено.

# 1 604
Скрит текст:
Не съм съгласна. Може би аз гледам по-мащабно, но си мисля, че можеш да бъдеш използван от колеги, от приятели, от близки, в брака, и това в никакъв случай не е задължително да бъде с твоето съгласие. Понякога доброто отношение и деликатност се четат като глупост от другата страна, това обаче не е съгласие, а търпение и толерантност, докато накрая ти писне.

Ами може и да има такива, които са търпеливи и толерантни. Това си е вид съгласие и невъзможност да отстояваш себе си. Човек няма полза от подобни "добродетели", ако те вредят на него самият. Дет' се казва да не е бил толкова възпитан и толерантен. Животът, за съжаление, е непрекъсната борба с околните да съхраниш самият себе си и когато не можеш да го направиш е съвсем логично, някой да се възползва от слабостта ти ( не твоята, а по принцип Grinning). Така е и при животните, там пък какви случаи има, направо гледаш и не вярваш на очите си.

Да, използвачеството е гадно, но какво от това? Въпросът е човек да се научи да се пази, защото отвсякъде дебнат паразити.
Не се хващай за конкретната дума! Да си възпитан и търпелив не е невъзможност да отстояваш себе си. Животът е борба, но я ми кажи, ако трябва да предвидиш няколко хода напред, трябва ли да нападаш преди някой въобще да си е помислил да те нападне, да отбягваш всеки, за да не би сакън да бъдеш използван? По твоята логика трябва да живеем сами, да отблъскваме себеподобните, за да съхраним себе си. За животните и техния инстинкт за самосъхранение не ми се подхваща темата, все си мисля, че ние за разлика от тях имаме усет, изпитваме емоции и сравнението е излишно.

Нищо от това, което си написала не е "по моята логика". Нищо! Моята логика е, че ако някой е използван системно, и му е невъзможно  да отстоява себе си като заяви пряко, че не желае да бъде използван, нито е възпитан, нито толерантен, а просто страхлив. Ами като го е страх, тогава несъмнено ще го използват.

Отстояването на себе си няма нищо общо с изолацията, мнителността и подозрението, а в това като видиш, че си сбъркал да не повтаряш и да можеш да опазиш себе си най - вече. Ако повтаряш едно и също нещо повече от веднъж то това не е от "толерантност и възпитание".
Ако си и малко по - интелигентен можеш и да предвидиш евентуалният резултат и изобщо да не се захващаш с използвачи, но то ако-та много.

Цитат
За това трябва труд, последователност и принципи.

За съжаление обаче друго се случва в живота. Както е казал Питагор :"Животът е като представление, в него най - често най - лошите измежду хората, заемат най - добрите места."
Аз бих го допълнила, че за другите остава  утехата, че са честни, добре възпитани, толерантни, работливи и с принципи, но .....

Anna-Bell, описваш идеалния вариант за общуване, но в реалния живот се оказваш използван под една или друга форма. Не знам какво точно имаш предвид, но очевидно въртиш около някаква конкретна ситуация. Страх, интелигентност…Какво общо имат? Сама казваш, че „ако някой е използван системно, и му е невъзможно  да отстоява себе си като заяви пряко, че не желае да бъде използван, …“, т.е докато заявиш несъгласието си, ти реално може да се окажеш използван. Затова питам, ако трябва да съхраниш себе си, по какъв начин елиминираш възможността да те използват инцидентно дори? Аз си питам, защото на приказка всеки го може, интересува ме в живота как става.   

Общи условия

Активация на акаунт