Февруарче покажи се, момче ли си или момиче - тема 4

• 32 896
  • 720
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте момичета,

аз още нищо няма да купувам,само разглеждам за колички  Heart Eyes харесала съм си за сега зипи спорт и s line. Ама то има време още ,тъй че само оглеждам  Peace

Аз вече съм в 17 г.с. и много се ослушвам за пеперудите  Laughing Laughing Laughing усещам разни трептения,но все ... сякаш чакам нещо по- убедително  baby_neutral

другата седмица влизам в 5 месец   Blush и все още си мисля, че не ми личи толкова,но сутринта лелката на спирката НИ пожела лек ден и попита какво е бебето  baby_neutral

# 181
  • СОФИЯ
prikazzka при Михова съм по принцип  Heart Eyes Но часът ми за нея е чак на 11.09 /точно на РД  Heart Eyes/ иначе се записах в св.Петка при Ковачева за този четвъртък. И ако ми допадне тая докторка ще си остана при нея и ще се разделя с Михова  Mr. Green Ма ще видим  Peace
Хубава е тази количка но с доп.екстри излиза доста скъпичка  ooooh! ooooh!
Не знам но не бих дала повече от 500-600лв за количка. Има време де ще разгледаме и ще видим  Peace

# 182
Здравейте ! Simple Smile Има ли бъдещи мами от София, жк. Дружба 1 ? Моя термин е 9 февруари , първа бременност с близначета Simple Smile)

# 183
  • СОФИЯ
im0n4ety добре дошла мила  Heart Eyes  bouquet
Охх има мами от Дружба, ма сега кой бяха  newsm78 newsm78 олеее забравих  ooooh!
Те ще се обадят  Party

# 184
Здравейте мамчета!

Минах прегледа, слава богу всичко ни е в норма. Малкото човече така риташе с крачета, такова мятане се мята, че едва го улови доки да му измери размерите. Иначе видяхме оформени крачета, показа си стъпалцето даже, явно иска да му купя маратонки да му е по удобно бягането Joy Joy Joy

Пола не можахме да видим, защото накрая след всичкото мятане седна да си почива по турски...да се надяваме следващия път да се покаже.

# 185
  • Sofia
Привет!
Аз количка няма да купувам.,защото имам от баткото едно Чико и съм доволна от нея. С кош за новородено, за кола и лятна
Съвет от мен, когато си купувате не ги избирайте само по красота, а вземете в предвид теглото на количката за качване по стълби +бебе и чанта, маневреност, върнене на гуми на 360 градуса, положение на бебе при сядане и не на последно място - влиза ли в асансьора Simple Smile не се шегувам. Една позната си купи количка по красота и всеки път като ищзлизаше сваляше задната гума за да се побере в асансьора.

Кой пита за Дружба 1?

# 186
''Моля, ако някой се спре на количка дол 500 лв. да ми покаже избора си'' Е като не помня коя мама го е писала а сега де  ooooh!
Аз съм си харесала http://www.adbor.pl/en/4,ARTE-3x3 нова варира към 550 лв. Според мен пък и за мен идеалнаа  Heart Eyes Party 
Другата

е направо ПРЕЛЕСТ http://bebelandia.bg/productv/55329/dizain-baby-detska-kolichka- … a-nalichnost.html обаче кажете мнение за тази количка моля ви.Летни вариант изобщо не ми харесва  някак си козеркатта много грозно ми изглежда   

# 187
  • СОФИЯ
loathe на мен първия вариант по ми харесва  Peace Втория не чак толкова пък и летния вариант наистина ми е доста грозничка  Mr. Green
Не знам аз най вероятно трудно ще си избера количка  Crossing Arms

# 188
  • Варна
''Моля, ако някой се спре на количка дол 500 лв. да ми покаже избора си'' Е като не помня коя мама го е писала а сега де  ooooh!

Аз го писах... И ме посъветваха да се спра на X-Lander. Разгледах - наистина май клоня натам. А в Продавалника има по 300 - 400 лв. Мисля, че така ще си реша въпроса аз...

# 189
  • гр.Бургас
Loathe,и на мен первия вариант ми допада повече.Този сенник на втирата много правоъгълен ми се вижда 😵.

# 190
Цитат
Аз го писах... И ме посъветваха да се спра на X-Lander. Разгледах - наистина май клоня натам. А в Продавалника има по 300 - 400 лв. Мисля, че така ще си реша въпроса аз...

Няма да сбъркаш. Само гледай да е с големи гуми и ако си с асансьор трябва да мериш, защото моята триколка например /X-Lander XT/ не влиза в асансьор на старите блокове и трябва да и се махне едната задна гума. Но аз живея в къща и си я паркирвам на двора. Моя приятелка така си купи от продавалник много запазена X-Lander XA изгледа си детето и я продаде. Железни са.

# 191
  • София
loathe моя приятелка има арте-то, много е доволна от нея, купи си я от Стара загора от Галикс, имат онлайн магазин. Имат много модели на Абдор, които са на добри цени, погледни ги на сайта, гледам че доста се купуват - http://baby.galix.bg/%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BA … D1%87%D0%BA%D0%B8

# 192
Излизам от преглед...
Ели, може да ме наредиш с един син щъркел  Crazy
После ще чета и ще разказвам  Heart Eyes

# 193
Излизам от преглед...
Ели, може да ме наредиш с един син щъркел  Crazy
После ще чета и ще разказвам  Heart Eyes

.katniss. хайде честит младеж  bouquet
Щом си в настроение значи ти е казал добри новини Simple Smile
Утре и аз съм на БСХ при Сигридов. Моля те разкажи повече за прегледа и кръвните кога ще ти прави коментар?
Имаше ли големи закъснения?

# 194
http://baby.galix.bg/3901/%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%88%D0%BA%D … B2%D1%8F%D1%82-64 нова е и е 329 лв има опция за закупуване на термо чувалче идеалнааа.Аз пък се замислям дали да купувам количка с зимен кош.Кога ще излизам в тоя студ с него дете??То аз ще падам сама и без количка  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт