Game of thrones - тема 18. "Everywhere in the world, they hurt little girls."

• 57 591
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
  • Вестерос
 Joy Joy Joy хахахахахах плача

# 16
# 17
  • срещу двата комина :)))
мерси за темата  Hug

# 18
Готов е за Енгелс  Laughing

Прекрасна  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 20 авг 2015, 22:54 от Бумър

# 19
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ужасен е така.

# 20
  • Варна
На мен пък ми харесва Тормунд  Sunglasses

# 21
  • Сидни
ох Тормунд, Тормунд, Тормунд....ммм Heart Eyes Mr. Green
Мелисандрето трябва да съживи Джонката все пак...може той да е драконът, който ще оживее след изгарянето на Ш.

# 22
На мен пък ми харесва Тормунд  Sunglasses

И на мен много ми харесва.  Mr. Green

# 23
Онзи който съживи Дондарион ще съживи Джон, Мел се надявам да свърши като Мири Мааз Дур.  Twisted Evil

Много красива Карис на тези снимки! Както обикновено, де. Тормунд и той.

# 24
Благодаря за темата!

# 25
  • Варна
Мирцела е все още в Белфаст, за мъртва има доста снимачно време. Допускам, че все пак Томен ще я изпревари.
Не са ли душички?
Скрит текст:

Тази година няма да снимат в Хърватия. КЧ явно ще е в Испания. В Жирона ще е новата септа на Белор:
Скрит текст:

Фин Джонс (Лорас) е доволен от сценария, който е получил. с драматичен обрат в неговата сюжетна линия. Неговите снимки щели да бъдат до декември.

През септемрви ще снимат две седмици в Castell de Santa Florentina, Испания. предполага се че това ще е замъка на Тарли.
Скрит текст:

Джонатан Прайс и Натали Емануел също вече са в Белфаст;
Скрит текст:

В Алмерия строят декори - кораб и някаква шатра, която явно представлявала някакъв храм. Декорите били докарани от студиото в Ирландия;
Скрит текст:

Бумър, благодаря за темата!  bouquet

# 26
Запис и от мен...

# 27
В Алмерия строят декори - кораб и някаква шатра, която явно представлявала някакъв храм. Декорите били докарани от студиото в Ирландия;
Скрит текст:
Само едно допълнение и аз да направя Wink Пишеше, че са се объркали първоначално при превода от испански и не било кораб като плавателен съд, а се има предвид - кораб (неф) на църква  Peace

# 28
Мирцела е все още в Белфаст, за мъртва има доста снимачно време. Допускам, че все пак Томен ще я изпревари.
Не са ли душички?

Бумър, благодаря за темата!  bouquet

Възможно е Тристейн да извади антидот - все пак е принц на Дорн и всъщност отравянето на Мирцела да е вариант на опита за убийство и обезобразяването й в книгата.Ще ми се още да я гледам  Wink ,големи са сладури.В книгата и Мартин загатва за интелект и характер,които притежава Мирцела,може да поднесат там нещо интересно.  Thinking
Томен в сериала го дават голям,а поведението му е същото като в книгите-поведение на дете.На мен ми идва някак недомислено.
П.П.Това за Лорас възможно ли е да е спойлер - да си е жив и здрав и в книгата  тежкото му раняване да се окаже само слух? newsm78

# 29
  • Варна

П.П.Това за Лорас възможно ли е да е спойлер - да си е жив и здрав и в книгата  тежкото му раняване да се окаже само слух? newsm78

Не вярвам да е жив и здрав. В книгите Лорас има двама братя, а в сериала явно ще поеме и техните функции.

Общи условия

Активация на акаунт