Game of thrones - тема 18. "Everywhere in the world, they hurt little girls."

• 57 609
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
  • Buffyworld
 Hug

# 31
  • Варна
Оша и Рикон са били забелязани в Белфаст:
Скрит текст:
Хм, хм....

# 32
От кога хвърляме боб за Оша и Рикон!
Ще им се зарадвам, дори фен фик да е. Така става като не излиза книгата навреме. Абстиненцията си казва думата.

# 33
  • Варна
Хич не знам какви ще ги насътвотят сценаристите в новия сезон - след като привършиха някои сюжетни линии, а други ги навряха там където маймуната... и т.н., подозирам ще пълнят екранно време с цици и кръв, като наблегнат на циците.
Нещо такова се получи, докато се снимаше "Спартак" и главния актьор се беше разболял - имаше лирично отклонение за една година, но там поне дадоха сериозна предистория. А тук, ако Мартин случайно не се смилил да им даде кила спойлери, пак ще го натъманят както им кефне.
И аз така за 6та книга  Mr. Green

# 34
  • Buffyworld
Спартак беше страхотен филм. Втори сезон го даваха по едно и също време с Троновете, но аз винаги исках да гледам първо Спартак .

# 35

Сега ще видим дали обича жена си  Mr. Green Защо Джон не и е любимия герой  Joy Благодаря за темата и здравейте и от мен  Peace

# 36
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Какъв беше

и какъв стана

Heart Eyes

# 37
Джон Сняг и Роб Старк се забавляват в Лондон.
https://instagram.com/p/6pLLGtrTtt/?taken-by=lord_crow

Кит дали приключи със снимките? Да не се окаже, че е бил в Белфаст,само за да снима "погребението си". Laughing

# 38
Бузичко с опашка  Whistling
Много хубава ризка вади Ричи  Heart Eyes

# 39
Е, уж докато има коса има надежда, нали уж много си мразел косата и само договора го спирал да я резне.. Сега гледайте утре излиза снимка, нашичкия с гола глава  Mr. Green Не ми харесва идеята да е снимал само погребението си... ама уж имало вариант в целия шести сезон изобщо да не дават нищо от Вала, както цял сезон нямаше нищо за Бран  newsm78 newsm78

# 40
Цял сезон без Вала. Тия наистина ще счупят интернета Simple Smile

# 41
Мда, определено, но ще гърчат целокупната фенска маса да се чуди жив ли е, не е ли  Mr. Green то и цял сезон без Бран не ми се върза на мен, хем стана интересно и клъц няма бран, няма гарван  Mr. Green

# 42
  • Варна

Нищо няма да счупят. Вала се снима Ед и Оли са в Белфаст. Даже оня ден снимали нещо в Черен зямък с много дим (домързя ме да го напиша тогава), ама едва ли ще е едно погребение.

# 43
Поредното изгаряне на Мелисандра,съживяването на Джон??? newsm78

# 44

Нищо няма да счупят. Вала се снима Ед и Оли са в Белфаст. Даже оня ден снимали нещо в Черен зямък с много дим (домързя ме да го напиша тогава), ама едва ли ще е едно погребение.

Това с многото дим до колкото разбрах е било първия снимачен ден...

Общи условия

Активация на акаунт