Нашите орхидеи тема 16 - радости и грижи, размисли и страсти

• 65 942
  • 762
  •   1
Отговори
# 465
  • Русе
Све, много е хубава. Аз си взех такава намалена/преоценена в началото на Юли от Бриколаж. Сега наблюдавам по цветоноса ( който не съм рязала ) да избиват "спящи" пъпки. Ще снимам, когато се появи крайния резултат  Blush

# 466
Стаята, в която са орхидеите ми през зимата, е идеална за целта: голяма, светла (източната стена е изцяло от прозорци), с баня (там поливам). Би станала с малки преустройства и подреждане на необходимото за красавиците. Обаче е моята спалня Mr. Green . На самата мен ми е интересно кога Wink ... дали мечтата за орхидеена стая ще надделее над удобството от отделните спални за мен и съпруга ми.

Иначе в момента орхидеите ми са все още на балкона, имам 7 цветоносчета, надявам се на още Praynig .

*sve*, прекрасна е, като цъфнало дръвче Heart Eyes !

# 467
Импала, в интерес на истината нашата спалня е орхидеената стая. Южна светла топла с малка квадратура 3'5 на 3'5 , няма много мебели и затова но гълта около 100 орхита по цветарници. Поради нарстващия им брой имами 30-тина в кухнята на избит балкон там е суперсветло но хладно. Ако ви е интересно мога да пусна снимки

# 468
  • Русе
Благодаря Ви, момичета!  Hug
_re_ge, пускай, пускай, много ни е интересно!

# 469
  • постоянно
Re_ge
С удоволствие ще гледам снимките ти 😊

# 470
re_de и аз искам да видя снимки  Praynig

При мен все още няма цветоноси  Sad. Всичките ми фалчета изкарват нови листа. Пак е нещо  Simple Smile

# 471
Моля за съвет.
Как се прави наторяване с английска сол?

# 472
  • Ænima/Albuquerque
Моля за съвет.

Както обикновено поливаш, но слагаш щипка от солта във водата.

# 473
Моля за съвет.

Както обикновено поливаш, но слагаш щипка от солта във водата.
Благодаря, а през колко време се тори?

# 474
  • Ænima/Albuquerque
Това е хубав въпрос. Аз досега само веднъж съм го правила, май е редно да прочета пак линка, който бяха дали по-назад.

# 475
Импала, в интерес на истината нашата спалня е орхидеената стая. Южна светла топла с малка квадратура 3'5 на 3'5 , няма много мебели и затова но гълта около 100 орхита по цветарници. Поради нарстващия им брой имами 30-тина в кухнята на избит балкон там е суперсветло но хладно. Ако ви е интересно мога да пусна снимки
Да, с удоволствие Blush . Ако прецениш, пусни ги във FB групата, все ще намеря начин да ги видя.
Между другото наскоро направих албумче с моите красавици. Ако ви е интересно, линкът е в профила ми Hug .

# 476
Между другото наскоро направих албумче с моите красавици. Ако ви е интересно, линкът е в профила ми Hug .

Импала, в кой профил?

Момичета, на 2-3 месеца веднъж се слага слага английска сол. Рени каза, че слага 4 пъти годишно, аз май на два месеца съм слагала досега.

# 477
  • Ænima/Albuquerque
Добре, че казахте. Пу, следващия път към февруари.

# 478

Струва ми се че имате нагниване по стъблото.
[/quote]
А какво мога да направя за нея?

# 479
Добре, че казахте. Пу, следващия път към февруари.

За поливането с анг.сол ли е коментара?

Общи условия

Активация на акаунт