Отговори
# 210
Здравейте, аз сега бях на тонове и също нямам контракции. Линийката една права, хубава Simple Smile Не знам дали да не спирам магнезия, с док ще се видим чак на 14.09. Мамита, никакво бързане с талисманите. Преди средата на септември да си стоят мирни бебовците:-)
Днес ми измериха и матката, в Щерев не го правят, но аз нали от време на време отскачам и до другата ми доки, та бях забравила, че има и такова мерене. Изкара я 36 см., което е много предвид, че аз съм 32. Според нея това не е повод за притеснение, но нали съм си луда жена ще има да го мисля. Днес установих, че май съм прекалила и с пазара за беб. Като погледнах колко торби с дрехи има за пране и като знам, че свеки изпра поне още 5 чувалчета ... Simple Smile Трябва да се спирам

# 211
Az sushto nqmam kontrakcii(pone taka mislq).vchera kupihme komplekt za izpisvane I kosh za kola tazi sedmica nai veroqtno shte vzemem I legloto ta kato doide se pochva s praneto,gladen eto  Party edinstvenoto koeto me pritesnqva e che lekarq mi izliza otpuska ot 22.09 do 10.10 a termina mi e 20.10 ta dano ne trugne po rano  Praynig

# 212
Snow - White, ще чакаме и ти да споделиш за кърменето, да сравняваме мненията на ендокринолозите  Simple Smile

* Боби * и аз бях попаднала на информация в нета, че с доза над 100 не трябва да се кърми. Моята е доста над 100  Confused ще видим, каквото кажат докторите в крайна сметка...

И аз като някой от вас постоянно се чудя контракция ли е бебо ли е, питах акушерката и тя ми каза: Ако като ти се напрегне корема не усещаш в този момент бебето да мърда значи е контрацкия  Rolling Eyes ама аз не съм сигурна дали го усещам...абе май са и двете при мен, но по - често е бебчето.

За хемоглобина - ако някой се интересува, днес при стойност 106 ми изписаха Феро фолгама 3 *1, доктора каза, че доста е паднал, не ми каза колко трябва да е при раждането, но каза, че задължително трябва да се пие нещо. Само забравих да питам колко време трябва да чакам между него и магнерота, но мисля поне 2 часа  Rolling Eyes

mecani, пречи ли магнезия на сърцето?

# 213
Мен не са ми правили никакви изследвания от юни  Mr. Green Но се чувствам добре, явно всичко е наред. Аз имам голям проблем с леглото. Вие откъде купихте? Искам да се люшка, но повечето такива са със особено размери матрак - за да може производителя да си пробута неговия естествено. Ама аз искам, аз да си избера матрак 60/120  Crossing Arms Тия, които са този размер пък не се люшкат и се отчаях вече  Sad

# 214
Sof4e, аз вчера споделих във FB, но тук не писах, че бях много афектирана и доста си поплаках. Вчера ми казаха на ЖК намалени околоплодни води и застаряваща плацента. Даже искаха да вляза в болница. Не съм ходила на 3та ФМ, щото всичко си беше ок до вчера. Моля те сподели за тези намалели води какво са ти обяснили. Само за сведение аз от вчера съм в 9ти месец.

# 215
не държа да става на бюро и другите щуротии, искам само да е люлкааа, сега ще погледна Айко, благодаря ти ! Не се притеснявай, важното е, че са те прегледали и са наясно, знаеш че в МД няма да те оставят туко така да ходиш с намалели води, ако има проблем  Peace
Трябва и аз да се появя във Фейсбук  Simple Smile

# 216
Плацентата е нормално да застарява, би трябвало да е степен 2 вече. И околоплодните води е нормално да започнат да намаляват вече, щом си в 9-ти месец. Казаха ли ти колко ти е AFI стойността на водите?

# 217
Мен не са ми правили никакви изследвания от юни  Mr. Green Но се чувствам добре, явно всичко е наред. Аз имам голям проблем с леглото. Вие откъде купихте? Искам да се люшка, но повечето такива са със особено размери матрак - за да може производителя да си пробута неговия естествено. Ама аз искам, аз да си избера матрак 60/120  Crossing Arms Тия, които са този размер пък не се люшкат и се отчаях вече  Sad

Ние взехме такива кошарки
https://www.aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=51&pid=92715
Люлее се и е 60/120.
Друга която се сещам и мисля че ще ти свърши работа е Лорели Матрикс. Погледни ги  Wink

# 218
благодаря  Hug Нианка, бебоците ? как са"? Heart Eyes

# 219
Чакаме пред кабинета да ни прегледат и после ще се отчета. Много се вълнуват обаче и само ритат  Grinning

# 220
Оф да се оплача ... Вчера ходихме до вилата ни да вземем кошарата и да я сглобим и изненадааа нвкой беше разбил и бяха взели телевизор , шкаф и кошарата и сега трябва кошара да търсим ... Мамка им гадни дано им е станало тъпо като са видели че плазмата не работи  #Cussing out

# 221
Диана интересуваш се дали лекарството минава през кърмата, как се пие по време на кърмене или дали еутирокса не спира кърмата?!
Някъде с нета ми попада, че над определена доза не се кърми - дали не беше над 100  newsm78
Аз това искам да знам - да не навредя, вместо да съм полезна за детето си с кърменето....
Не вярвам да влияе, като спира храната....
Ако сте срещали и нещо в нета ще прочета с удоволствие.
В моментa сте нa по-високи дози лекaрствa зaрaди бременносттa. Обикновено от първия ден нa рaждaнето дозaтa пaдa нaполовинa. Aз приемaх 82.5 нa ден минaлaтa бременност, кaто родих ми нaмaлихa дозaтa нa 25. Кърмих три месецa.

# 222
Папи, точно това е което е качила Ниана. Само че при нас има и малко бял цвят, но моделът е същият.
Ами казаха ми да вляза в болница, после отидох при док , при когото ще раждам и той каза, че няма нужда. И ме чака на 7ми да планираме как ще раждаме. Оплаквания нямам никакви, но ме стреснаха и доста си поплаках. И аз чета , че 3 степен плацента е за раждане, на мен ми е 2/3, каквото и да значи.

# 223
Папи, нашето е такова, но друг цвят. Купувано е преди 6 години, не е мръднало. http://www.baby.bg/arbor-detsko-leglo-lyulka-rini-dab-i-alabastar-120-60-sm.html
Нианка, стиснати палчета Simple Smile

# 224
Пaпи, нaшaтa кошaрa е Лорели 60/120, взехме я от Еником М. С люлкa е, трaнсформирa се нa бюро  Peace
Ниaнa, успех нa прегледa Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт