Отговори
# 195
  • В къщурката на хълма на феите
аз има да си почакам до 24.09. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 196
Nari90, ако са такива неща, които би си и хапнала, няма как да навреди  Laughing

geri4ka717, и мен ме вълнува това с хемоглобина, че и моя днес се оказа 106. Изписаха ли ти нещо да пиеш?
Гледам никой не е писал, момичета, знаете ли колко трябва да е хемоглобина за раждане? И само за секцио ли има значение, при нормално раждане  няма ли?  Rolling Eyes

леле, malachika кажи как го поддържаш тоя хемоглобин?  Simple Smile

* Боби *, ще споделя задължително. Тя ме вика чак края на септември, началото на октомври, само да не взема да родя до тогава, така че ще чакам и ти да споделиш след твоята консултация, че да съм в час  Simple Smile, иначе аз съм на 162,5 еутирокс и като гледам няма да го смъквам, че ТСХ ми е вдигнало. В граница е де - 1,97, но предния месец беше по - ниско.

Сега прочетох и аз за септемврийската мама  Sad, но сте прави, каквото има да става не можем да го предотвратим, можем само да мислим позитивно и да се молим всичко да е наред  Praynig

Последна редакция: пн, 24 авг 2015, 17:11 от Анонимен

# 197
Боби, Калина,б, и аз пия еутирокс, в момента по 100 гами, заради Хашимото. Септември гинеколожката ще ми даде направление за ендрокринолога и аз ще го питам подробно за кърменето и пиенето на лекарството. Ще споделя и аз какво мисли моя лекар по темата.

# 198
Оооооо skeeter ами когато реши бебето тогава ще е. 😀 То и такива като мен, на които термина им е закован, защото се знае точно кога е станало всичко, пак не знаят кога ще родят. Абе до две седмици чакам талисмана да се роди при октомврийките. 😀 Няма как вече...

# 199
Е да и аз очаквам да има бебета, които да бързат началото на 9тия да излизат. Особено както всичките сте с едни голеееми бебета. Иначе трябва накрая всички да са по 4-5 кг  Joy Аз като съм чела в началото на темите, където пише кое колко се е родило, ми те масово са под 3 кг. Аз се моля моята бебка да не бърза, че да порасне и тя достатъчно. А пък аз ще гледам да й направя остатъка от престоя приятен  Mr. Green

# 200
И аз очаквам скоро да започне бебевалежа  Heart Eyes
Аз ще помоля за един палцестис понеже утре сме на преглес  Praynig Дано бебоците да са порастнали още и док да ме успокои. Смятам също да разпитам вече за секциото и горе долу да се ориентирам за датите  Grinning

# 201
  • ВАРНА
Здравейте момичета!   bouquet
Някой по-напред в темата беше питал за подплънки за гърди/кърма/. С Емч ползвах тези и бях доволна от тях. Пробвала съм и на други марки, но тези ми бяха най-добре. А и като цена са може би едни от най-евтините.
Niana, имаш стиснати палци от мен.
Аз все още не съм до никъде с покупките. Да не кажа, че не съм започнала. Освен дрешки нямам абсолютно нищо друго все още. Но и време имам, надявам се, с термин 22.10 поне още месец и нещо да изкарам.
Относно хемоглобина при секцио, първият път бях с планирано секцио, но не помня нищо за хемоглобина. Помня, че го бях свалила около 100 и пих желязо. Сега ми е 106 ако не се лъжа и в сряда съм на консултация, да видим какво ще каже доктора.
АМ, нямам намерение да купувам. Аз шишета не мисля да купувам, камо ли АМ.
Когато Емч беше на два месеца, ММ и майка ми решили, че на детето не му стига кърмата ми /понеже от 1-вия до 2-рия месец беше качил малко/ и му купили някакво АМ. Издебнали ме да вляза в банята и му направили в шише АМ, той обаче го отказал. Милото ми бебе, кърмено две години и половина и опитало АМ само в първите 24 часа от живота си в болницата ...
Смятам да отида на отворени врати в болницата, в която мисля да раждам и след това да глася багажи за беб и за мен, според това какви са им изискванията.
Ние пък още не сме измислили име за господина  Rolling Eyes Blush
Оставям Ви, лека и спяща нощ от мен   bouquet

# 202
  • Пловдив
И аз се интересувам от кърмене и еутирокс.Дозата ми е 100 за 3 дена 75 за 4 дена.За сега горко на се поддържа нисък,ще видим как ще е началото на месеца.

# 203
Диана интересуваш се дали лекарството минава през кърмата, как се пие по време на кърмене или дали еутирокса не спира кърмата?!

# 204
Добро утро , мили момичета  Heart Eyes
    Две три темички изпускам и все не мога да се включа. Но задължително чета и много  ви се радвам.
Да си призная, думи нямам да изразя колко са ми полезни вашите съвети, благодаря много.  bouquet
    За сега и аз и бебка се чувстваме отлично, особено след като понамаляха жегите.  Ритниците се вече доста силни и всеки ден се чудя с кой орган ще се заиграе.... Simple Smile От другата седмица ще съм вече 34 г.с и започвам редовното слушане на тонове.
   Да се похваля , на работа ми остават още 4 дни. Много съм доволна , че успях да ги докарам до края. Но пък до сега нямах време да се подготвя много много за бебето. Но все пак в промеждутъците свободно време успяхме да пребоядисаме и да купим кошарата. Остана само доста чистене...
   Затова сега усилено ви чета, за да съм подготвена като тръгна по магазините Blush
 Пожелавам ви успешен ден и много спокойствие.
P.S. И аз с нетърпение очаквам да разбера кой ще са първите бебета, че вече доста наближихме ранните термини. Стискам палци всички да са здрави и да се появят с леки разждания. Praynig Peace

# 205
  • при моите деца .....
Диана интересуваш се дали лекарството минава през кърмата, как се пие по време на кърмене или дали еутирокса не спира кърмата?!
Някъде с нета ми попада, че над определена доза не се кърми - дали не беше над 100  newsm78
Аз това искам да знам - да не навредя, вместо да съм полезна за детето си с кърменето....
Не вярвам да влияе, като спира храната....
Ако сте срещали и нещо в нета ще прочета с удоволствие.

# 206
Добро утроо !!! Ох ще се почва сега стане ли септември ще почнат да изкачат едно по едно ще има да им се радваме ! Дано при всички да е леко и бързо и само послушни бебчета .  baby_neutral Но да седят да пораснат още малко , че нашия мъж е само 2кг.и 500гр. Все още ...

# 207
Niana Стискам палци да сте надебеляли  Hug
Аз да си кажа, вчера бях на тонове. Май при мен всичко върви в забавен период  hahaha в края на 35та седмица /да речем/ ми ги записаха за 1ви път  Joy Много забавно беше и това легълце се оказа много удобно, даже обмислям 1 такова и за вкъщи докато си дебелея още hahaha Само, че взех да се обърквам с тия седмици вече, кога ще влизам в тоя 9ти месец, кога ще се ражда/ теоретично поне/ човека...  Даже за цялото време на тоновете, 1 контракция даже не се засече  Shocked , дали аз не си въобразявам, че имам контракции, а човека да си ме рита много силно и затова да ми се стяга корема... странна работа. А и на докторицата като й казах, че предната седмица на ФМ са ми казали намалени води, тя даже се учуди и пита, че колко да са намалени тия води, много е активно бебчето и аз  Shocked Shocked

# 208
Стиснати палчета и от мен, Нианка.
Софче, аз също не мога да разебра кога имам контркации, кога ми е твърд корема и дали си внушавам. Само се пипам и натискам. Четвъртък съм на преглед, та ще питам кое точно са контракциите, че откачам така и само го масажирам бебо по главата  Mr. Green Mr. Green

# 209
аз знам, че имам контракции като ми е трудно да дишам .. по принцип корема ми си е доста твърдичък този път, обаче изпитам ли затруднение да си поема въздух, абсолютно е сигурно, че имам контракции .. обаче пък доктора отказва да ми изпише магнезий заради сърцето .. та тъй ..

Общи условия

Активация на акаунт