Отговори
# 180
  • София
Аз съм изпрала дрешките и съм ги прибвала в гардеробчето на беба, сега хапвам една салата и ще почвам да гладя, ще започна с комплекта за изписване, който вероятно също ще прибера в чисто нов хартиен плик. Другите неща ще изгладя и наредя в гардероба, не мисля да го пера пак преди да ги обличам. Терминът ми е 16.10, но искам да дъм готова.
Ох аз нямам подходяща чанта за болницата, ще взема да събера багажа, да видя колко е инако трябва да си купя някакво сакче, имам сакове ама все са големи..
А вашия багаж и багажа за бебето в отделни чанти ли ще е?

# 181
Аз мисля да са в отделни и дори ще кажа на ММ да ми донесе багажа за бебето след раждането Simple Smile

# 182
Аз на бебо го сложих в чантата за памперси на количката. Куфарчето нещо ми се оказа малко и за мен и за бебо. Ама аз вай повече дрехи взех и за мен и за бебето. Миналия път като останахме така повече време и си късах нервите с ММ докато намери това, което искам. Помня , че защото не му се търси беше награбил всички дрехи на бебето и ми ги домъкна в болницата аз да търся. 😈 Отделно бях поръчала на свеки да изпере някой , които й дадох в ръцете в болницата (на бебето мръсни) и после да ми ги върне,защото бяха малкия номер и другите бяха големи. Тя какво направи??? Изпра всиииииички останали дрехи НА РЪКА ,защото пералнята й се видяла сложна , и ми домъкна тях твърди като шкурка , а онези мръсни стоят вкъщи. Е като ги видях пак всиииииичките дрехи в болницата ЗА ВТОРИ ПЪТ и подивях! Развиках се, наругах ги и двамата, че се държат като олигофрени все едно те са раждали. Айде той мъж, разбира му главата от първо бебе , ами тя???? Сега взех повече и за двамата да ми е мирна главата.  

Последна редакция: пн, 24 авг 2015, 13:23 от denise78

# 183
  • В къщурката на хълма на феите
Еос аз си бях събрала багажа в един сак - и моя и на бебето - просто всичко беше в торби .. верно голямо отваряне и шумулкане падна, амааа пък нямах друг сак под ръка .. сега пак мисля да е така .. то като цяло багажа на бебето не беше кой знае колко - пакет памперси, крем за дупе, термометър, кърпа, подложка и шампоанче .. комплекта за изписване ми донесоха от вкъщи в деня на самото изписване, както и дрехите, с които да си тръгна от болницата .. не мисля, че имаш кой знае каква нужда от отделна чанта за детето, но не знам какво смяташ да събираш за в болницата .. то в общи линии моя сак се изпразни като извадих лигнина, подложките за леглото и превръзките за родилки Mr. Green Mr. Green

# 184
Мисля да взема сака на ММ нито голям нито малък ... Просто всичко ще сложа в отделни торби . Дрехите за изписването няма да ги взимам мисля да ми ги донесат на самия ден. Надявам се да ми стигне сака , че моя списък май дългичък съм го направила но като оправя всичко и ги сложа на леглото ще видя крайния резултат хих ... Живот и здраве първо да стигнем до там Simple Smile

# 185
Ха, добър ден. Не мога да смогна с четенето Simple Smile
Аз също няма да взимам АМ, ако се наложи винаги има възможност да се купи. ММ ще реагира Simple Smile
Браво на всички за подготовките, мен нещо ме мързи и не съм подготвила нищо. То аз още не знам и къде ще раждам, като се спра окончателно ще подготвям. Вчера си харесах един комплект за изписване и си го поръчах, не ми стигнаха нервите да комплектовам сама. Този е съвсем изчистен, в бяло и синьо, с гащеризон. Най ми хареса, че има бродерия на фирмата, която съвпада с първата буква на бебчо Simple Smile
Спирт не знам колко и какъв, от вас ще се уча защото и на дъщеря ми пъпа падна в болницата. Днес ходих малко да ми източат кръвта и сега гледам, че са горе-долу добри резултатите. Левкоцитите и неутрофилите са малко завишени, но знам, че при бременност е нормално. Изумих се на хемоглобина - 135, а миналия месец беше 120.
И ние правим едно мини ремонтче на една тераса и още не съм се захванала с основното чистене. Стаята на беб е готова - пердета, килим, спални комплекти, стикери. Само едно миене на прозорците и съм готова. Сега на дневен ред е ученичката, а след 15.09 ще е бебо.

# 186
Ох, момичета, случайно прочетох в септемврийската тема, че една бъдеща мама точно е загубила бебето си и се притесних. Направо не мога да си представя през какво минава милата, но и съм стресната, че още има вероятност нещо да се случи  Sad Наплаших се...

# 187
Привет ☺
За кърменето и цигарите съм съгласна с Роксана, а АМ няма да купувам, дано не се налага, на лекциите още преди 2 години изрично казаха. Има ли човек кутия вкъщи, лесно ще се изкуши да даде. Добре се бях подготвила и кърми до годинка и два месеца, почти без проблеми, но и Еми е ящен. Дано и бебка да е така!
Не съм подготвила или прала още нищо, Другата седмица почвам. Багажа мисля да е в две малки сакчета, то така или иначе за бебето ще го донесе ММ после. Миналия път с тези 2 седмици по-рано си забравих джапанките  😁 та сега смятам да е готов багажа 3 седмици преди термин 😉
За разходките, ако е хубаво ввремето, мисля след седмица вкъщи да сме навън, ако не вали и няма мъгла. В началото по малко пред отворен прозорец. След 3 дни, за 10 мин навън. После за 20, 30, 40, а като изкара час навън вече ще е готово за нормална разходка.

# 188
Skeeter, не си мисли такива неща. Не сме застраховани от нищо нито ние, нито близките ни. Но това, което зависи сега от нас е да си мислим колкото се може повече хуабви мисли и да се опитваме да игнорираме лошите, за да не влияем на бебитата. Всичко ще е наред, още малко остана!  Heart Eyes
p.s. в HM са заредили номера сутиени за кърмене Wink

# 189
Скитърче има една приказка, че единственото сигурно нещо в тоя живот са смъртта и данъците .. няма как да гарантираме, че всичко ще е наред, но сме длъжни да вярваме в доброто и хубавия край .. истината е, че колкото и да се тревожиш, каквото е писано това ще стане, затова е по-добре да се наслаждаваш на тук и сега, отколкото да се тревожиш какво би могло да стане Hug Hug

# 190
  • Сливен
Така аз се завърнах от ЖК - оказах се права, бебето е с главата надолу, тоновете са идеални, но доки е в отпуска и когато отида другия понеделник за болничния ще ме погледне на ехографа, защото вече стана много време откакто не сме го гледали. Дадоха ми направленето за последните изследвания - кръв и урина както и резултатите от всичко направно досега. На 08.09. съм на официална ЖК, може би тогава ще ми дадат и направлението за раждане.
С приготовленията - за бебето даже съм си готова с това, което си бях намислила. Другата седмица ще си спретна багажа за болницата и ще съм окончателно готова - термин 06.10.
Skeeter , колкото и да е гадно се случват подобни неща, и в нашата тема една мама загуби бебето мисля в 29 г.с. - Габитод мисля и беше ника. Да не дава Господ да ни се случват такива неща  Praynig

# 191
Прави сте, много сте прави! Просто влязох там да разглеждам да видя дали са обсъждали багажи за болници и там, че нали са по-напред и попаднах без да очаквам на новината и малко беше шок.
Но си много права за данъците и смъртта, Мецани, чак ме разсмя. Стискам палци и вярвам, че всички ние, с мен включително, ще имаме здрави и щастливи бебета на финала!  Hug

# 192
  • при моите деца .....
Аз пък не мисля за кърменето едва ли не на всяка цена. Може би защото съм се настроила, че може и да не мога заради щитовидната. Първо зарази заболяването може да нямам кърма, второ и да имам не знам дали хапчетата позволяват да се кърми. То май зависи от дозата, но моята е доста висока, края на другия месец ще го обсъждам с ендокриноложката, но ако не може не мисля да правя драми.

Може ли да помоля да споделиш какво е казала твоята ендокриноложка.
И аз ще ходя на консултация, но да сверя Simple Smile
Сега съм на 150 Еутирокс, но в сряда ще си пусна хормони и предполагам, че ще падна на 125.
Преди бременността бях на 100 Еутирокс.

# 193
боже, момичета, вие мислите за багажи и болници, а пък аз мисля за пътувания по работа и какво ли не още .. то верно, че моя термин е 31.10. и съм накрая на опашката, ама .. Blush Blush Blush

# 194
Мецани, и аз бях така до миналата седмица, ама днес ми е първи ден майчинство  Mr. Green

За термина ми пък да ви кажа, че аз още не знам кога се пада да раждам  Joy
Гинеколожката ми ме води на 3-ти октомври, обаче в болницата решиха да игнорират нейните сметки и си смятаха по последна менструация и е 1-2 дни по-рано там терминът ми. Отделно, че и този термин ми беше в книжката за майчинство, заедно с две други дати, и двете септември, едната даже 23-ти още, ама уж я поправи АГ по-късно. И всички тези термини ми стоят като ми се отвори книжката, като ида за фетална морфология само ми се смеят. И тези разнообразни термини всичките бяха изчислени в първите 3 месеца, след това нямат право повече според големината на бебето да ти изчисляват термина. Та кога ще раждам и аз не знам, ама затова бързам да се подготвя, че явно от средата на септември до средата на октомври трябва да съм в готовност  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт