Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Колко майки, бебета и техния пол има в новата тема?
Какви са симптомите и преживяванията на бъдещите майки според публикациите?
Какви са препоръките за тръгване към болницата при раждане според публикациите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Колко майки, бебета и техния пол има в новата тема?
-
Какви са симптомите и преживяванията на бъдещите майки според публикациите?
Бъдещите майки съобщават за различни симптоми и преживявания, като често втвърдяване на корема, болки ниско долу, увеличаване на гърдите, болки в гърдите, подуване на краката, крампи в ръцете и краката , трудности при заспиване, често уриниране през нощта и притеснения относно избора на педиатър и подготовката за посрещане на бебето.
-
Какви са препоръките за тръгване към болницата при раждане според публикациите?
Според публикациите, препоръките за тръгване към болницата при раждане включват наблюдение на контракциите, проверка за изтичане на водите и оценка на цвета им, както и разглеждане на различни медицински състояния. Някои бъдещи майки споделят, че планират да отидат в болницата при контракции на всеки 5 минути, изтичане на водите или други притеснения.
-
Кои са препоръките за избор на стерилизатор за бебешки бутилки според публикациите?
-
Какво е мнението на специалиста за размера на бебето?

имали ли сте съмнение за изтичане по малко или просто си намаляват без да изтичат? На мен не са ми казвали нищо досега нито за води, нито за плацента, другия път ще питам де...
Исках да видят кръвотока, дали случайно пъпната връв не е оплетена, ей такива неща. / и ме пита: последната менструация кога е била, казвам 22.12, а тя
, но иначе с новия термин било нормално и да си чакам всеки един момента, защото вече навлизало в период, в който може по всяко време да се роди.
си е нормално вече