Отговори
# 225
Papie, аз ще поръчам креватче от тук - http://www.dizainbaby.com/%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B8-% … 0%B0/dizain-baby/ по препоръка на друга мама от темата   bouquet
Има много модели, които са 60/120 и се люлеят с възможност за застопоряване. Даже днес ходихме да ги гледаме, но не поръчахме, защото ни казаха срок за доставка 7 дни, а ние в момента няма къде да го сложим. Може да си комбинираш цветове както искаш, има и трансформиращи, абе има разнообразие. На контакти пише кои са магазините им във всеки град.

Замислихте ме за тези води  newsm78 имали ли сте съмнение за изтичане по малко или просто си намаляват без да изтичат? На мен не са ми казвали нищо досега нито за води, нито за плацента, другия път ще питам де...

иначе stambuli, щом 3 степен е за раждане, а твоята е 2/3, а ти си в 9 - ти месец вече, това не е ли ок? Rolling Eyes

shmoksi и аз се надявам след раждането да падне дозата, но аз лично отдавна не съм била с такава под 100. Преди да забременея още бях на 125  Confused

# 226
Стaмбули, вече си в девети месец. Нормaлно е дa зaстaряцa плaцентaтa и дa зaпочнaт дa нaмaлпвaт водите. A дори и дa тръгне рaждaне в девети месец бебето е нaпълно рaзвито. Нaли кaзвaт, че влезеш ли вече в девети месец може дa родиш по всяко време. Спокойно, не се шaшкaй толковa, че ще се отрaзи и нa бебето   Hug

# 227
Страхотни сте Hug много благодаря,сега ще огледам

# 228
Кaлинa, оргaнизмa се променя след бременност. И aз преди преднaтa бременност бях нa много високи дози, после нaмaляхa. Нищо не е сигурно. A и др. Нaчев кaзa, че е по-опaсно зa бебето дa се кърми с високо ТСХ отколкото с Л тироксин. Дaже сaмa си бях спрялa лекaрството зa месец след кaто бях спрялa дa кърмя, че много ми беше пaднaло ТСХто. Естествено нaпрaвих контролa след 45 денa и беше скочило нa 5 и нещо. Доктор Нaчев ми се скaрa, че не трябвa дa кърмя с тaкивa стойности нa ТСХ. Но не беше рaзбрaл, че aз реaлно не кърмех вече  Peace

# 229
Не съм имала никакви съмнения за изтичане на води, откакто знам , че съм бременна следя всичко по тоалетната хартия или бельото. Не знам защо така ме стресна док. А най-много се притесних, че двамата лекари бяха на различни мнения. Още повече, че дори и да се роди по-рано Беб , все пак си е 9ти месец. Вчера и днес много неща прочетох и мамите с опит от ФБ също споделиха мнения, сега съм по спокойна. Добре че ви има   bouquet

# 230
stambuli Като ме гледа док на ФМ / отидох, защото в ЖК са с една техника дето....   Tired Исках да видят кръвотока, дали случайно пъпната връв не е оплетена, ей такива неща. / и ме пита: последната менструация кога е била, казвам 22.12, а тя  Shocked и пита:сигурна ли си. Казвам да, защо? Тя пак- сигурна ли си, викам чакай ще видя из всички док, какво пише. Та драмата- според нея водите били много намалени, къде отиват не знам /това на 19.08, а на 12.08 бях на ЖК където зорлем се оказа, че уж доста неща се виждали на екрана, та според ЖК водите си били ок, тогава как за 1 седмица намалени???/, плацентата била застаряла, а аз знам че вече трябва да навлиза в 3та степен/ дори на приятелка, на която термина й е за 22.09 й казали ,че тепърва започвала да калцира- явно това е въпросното застаряване/, а според ФМ вече едва ли не супер стара. Та продължихме ние ровенето за точната дата на МЦ и намерих, че последните 2-3м ,МЦ ми е бил 25/6 дни и кратък. Та /*много разтегливо стана/ според нея съм с объркан термин и не е 28.09, а някъде 22-24.09, иначе ако термина 28.09 е реалния, заради тези води и плацента, пък и шийката била 2.6  Shocked трябвало още сега да ме изрита към болницата  Thinking , но иначе с новия термин било нормално и да си чакам всеки един момента, защото вече навлизало в период, в който може по всяко време да се роди.
Ест, ММ гледаше така  Shocked и аз взех, че й се вързах, че по 2-3 дни ще родя /не че това ме накара да приготвя нещо за малкия човек или багаж, но..../. Сега да ти кажа моето мнение- макар, че ми е 1ва бременност и хал-хабер си нямам що е то раждане-  всеки си знае неговото и каквото си е научил в университета си е това! Защо ли? Ами вчера бях на тонове -в същия център, и докторката даже се учуди колко пък да са намалени водите, защото човека бил много активен, а при силно намалени води / както е според ФМ/ бебетата не били толкова активни вече!!!
Та хич не им се връзвай, защото само се натоварваш. По принцип и на мен обесниха, че водите трябва да започнат да намаляват преди раждането, а плацентата е нормално вече да започна и тя да старее, не е вечна. Ако питаш мен, пък и като гледам нашите мъже се гонят за термин  Party си е нормално вече
Viktoriqtodorova че кошарката за какво им е ?

# 231
Водите нaмaлявaт от сaмосебе си. Свързaно е с предстоящото рaждaне.

# 232
Sof4e, благодаря ти. И моята посл. менструация е 22.12, изчислен ми е термин 29.09.
Само едно не разбрах, значи с термина, с който си сега тези води са проблем, но с новия термин (който ти е с 5 дни разлика) няма проблем????? Толкова ли е проблем едни 5 дни???
На ЖК преди 2 седм, плацентата ми беше 1ва степен и нямаше никакъв проблем,  2 седм по-късно на док не му харесва ситуацията. А Беб си го усещам доста силно, това поне ми действа успокояващо.

# 233
shmoksi, а д-р Начев казвал ли ти е над каква доза еутирокс или Л тироксин не бива да се кърми? Или няма такава?

# 234
Кaлинa, не ми е споменaвaл тaковa нещо!

# 235
Кaлинa, не ми е споменaвaл тaковa нещо!

Благодаря  Hug

# 236
И ние ще сме с легло на Дизайн бейби http://www.dizainbaby.com/%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B8-% … 0%B0/dizain-baby/ Ей тук може да се ориентираш за цените  Peace От Вис Виталис ще го поръчаме, за 2-3 седмици казаха, че ще е готово. Аз съм с впечатление, че повечето легла са за матрак 60/120

Нианка, стиснати палчета и от мен  Praynig Praynig Hug

# 237
: stambuli Ето като ти казвам, че всеки каквото си е научил. КАК така аз съм за 28ми, а ти за 29ти, като последната менструация ние е на 22ри???
Ами явно няма проблем, защото след навършена 36та седмица /ако това вече е 37 според всички писания в нетя/ дробчетата на бебчето били напълно развити и не било проблем раждането! Знам ли вече. Явно наистина не са проблем /поне според нея де/, защото видимо се успокои, взе да обеснява на ММ, който беше   Shocked , че всеки момент може да тръгне, но АКО до 28-29ти не се роди да не ме чакал да си се моткам вкъщи с тези показатели, а веднага да ме карал в болница да ме следят. След като док, който ще те изражда е казал, че не си за болница, значи не е много сигурно до каква степен са намалени водите/ поне аз така си мисля/
А и тази док, каза вече да внимавам и да следя за мин 10 мърдания на ден на бебчето.

# 238
Като ви чета за АМ започвам да съжалявам, е го купих. Аз съм упорито говедо обаче, не вярвам да ме поблазни да го дам.

Аз пуснах днес пералня с одеяла, пеленки и хавлии. Бях се амбицирала да изчистя къщата, но изведнъж като започна да ме стяга сърцето и така най-малко 30мин. Място не можех да си намеря. Остри пробождания на през няколко секунди независимо от позата, която заемах. Много се шашнах, но упорито лежах и отварях рамената, да не притискам допълнително. Явно съм се изтощила, защото съм заспала и така 3 часа до сега. Събуди ме телефона и за щастие сега нищо ми няма. Явно бебока нещо ме е натискал, не знам, но беше много неприятно.

Някоя правила ли е тест за алергии към упойки? Моят АГ иска да направя и съм в чудене къде да ходя.

Калина, аз пиех желязото и магнезия с 3 часа разлика, не помня дали така са ми казали или съм го прочела някъде.

Последна редакция: вт, 25 авг 2015, 14:41 от emma_smith

# 239
  • Пловдив
Здравейте момичета! Записвам се и аз към вашата група с термин 31.10. втора бременност, 30 г. от Пловдив. Тези дни ще се опитам да ви прочета, че доста сте напреднали Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт