Отговори
# 240
Добре дошла Simple Smile

# 241
Добре дошла на новата мама!
Emma,може да е невралгия от някое притиснато нервно коренче  Wink и мен така ме боля,няма страшно   Peace

# 242
Благодаря ти   bouquet много се радвам, че премина. Това май беше най-неприятното неразположение, което ми се беше случвало. С болките в ребрата си свикнах вече. Гаденето беше само два дни, преживях на глад и безсъние. Това обаче беше мнооого кофти.

# 243
Цитат
geri4ka717, и мен ме вълнува това с хемоглобина, че и моя днес се оказа 106. Изписаха ли ти нещо да пиеш?
Не съм била при док с резултата, ще ходя на 1-2.09., че тогава ще си взимам болничния, за сега пия ферофолгама, тя си ми беше изписана още от третия месец, ама като ми се оправиха стойностите я бях спряла. Явно не е трябвало да я прекъсвам  Sad

# 244
emma_smith, мерси. То в листовката на феро фолгама пише 2-3 часа, а аз вече си водя списък кое хапче кога пия  ooooh!

geri4ka717, аз пък нищо не бях пила досега, все ми беше 113 - 114 и док не ми изписваше нищо, а сега каза: много е паднал  Rolling Eyes надявам с феро фолгамата да се оправят нещата, че иначе съм чувала за инжекции, които бият ако не се вдигне ама не ми се иска да стигам до там.
Пиши какво са ти казали на теб след прегледа  Simple Smile

# 245
  • В къщурката на хълма на феите
Някоя правила ли е тест за алергии към упойки? Моят АГ иска да направя и съм в чудене къде да ходя.
всяка една жена с планово секцио трябва да направи теста с алергиите, като този тест е желателно да се направи от анестезиолог в избраната за раждане болница, за да се издаде документ, който признават като редовен .. понеже тестването за алергии е платено изследване, понякога нарочно не го признават, за да ти вземат още един път пари .. не, че нещо, ама това са минимум 40-50лв. .. те тия пари да не падат от небето ..

mecani, пречи ли магнезия на сърцето?
пречи е силно казано, но магнезия е миорелаксант, което значи, че отпуска и сърцето, както всеки един друг мускул в организма, а аз и в момента съм с много ниско кръвно /което не е типично за мен/, което значи, че не е желателно да пия магнезий понеже освен ниско кръвно, вероятно ще се стигне и до забавен пулс, а това не е полезно нито за мен, нито за бебето, та ще си карам без него ..

# 246
Днес сме изключително медицински насочени  Party моето кръвно винаги е било ниско,сега е почти същото,примерно 109\60 то и по-добре. Пия и аз Магнезий ма не се бях замисляла.

# 247
Отчитам се.... Много смотан ден ! Чаках близо 2 часа за преглед понеже моята док беше в операция. В крайна сметка ме погледна за 5 минути понеже тръгвше за другата болница където работи. Каза само че всичко е наред и че бебетата продължават да вървят 2 седмици напред. Погледна шийката през корема и каза че е затворена но си остава къса. На преглед ме вика пак след 10 дни когато ще определим и датана на секциото. Изписа ми пак 3 инжекции кортикостероиди да си вържим гащите. Та това е от мен...надавам се другия път да ги измери тея мойте диванета . Ааа и да допълня дали заради чакането или заради бързия преглед решиха да не ми взимат пари 😃

# 248
Много ти благодаря, Мацани! Точно си мислях, че моят АГ пак ме прати за зелен хайвер и ти внесе светлина в объркания ми бременен мозък Simple Smile))

# 249
За кръвното знам, че го смъква магнезия. И моето е доста ниско - всеки път на консултация е 90/60 ама не ми го спират... Rolling Eyesпредния път доктора като видя, че съм с контракция даже ми увеличи дозата. За пулса - моя в началото на бременността преди да започна магнезия беше повишен леко (той отдавна е така) имах сърцебиене, а сега скоро не съм имала, но не знаех, че ако е забавен може да пречи на бебето  Rolling Eyes сега ще го измеря!

# 250
За протокола и мойто кръвно винаги е било ниско - 90/60, сега малко се е вдигнало - 100/60. Иначе пулсът ми е доста учестен, нормално е около 90, сега 100 и отгоре. Ще питам АГ за този тест за упойка, записвам към въпросите за следващия път  Wink

Ниана, важното е, че бебоците са добре Peace Да си седят мирни поне още 10 дни  Hug

# 251
Верно смотан ден! ММ ми се обади сууупер вкиснат,че пак не му удобрили дипломата и следващите 3 седмици по цял ден ще виси в библиотеката. Отделно има още два изпита и започва лекции...  Всичко хубаво ама ако не беше на близо 2 часа път от тук всеки ден. Вече много ме обземат нервите. Имах рлан за разни неща из нас, за които си ми трябва помощ. Отделно се притеснявам какво ще правя с детето ако тръгна на раждам? На кого да го оставям докато баща му се прибере? Съседи надеждни нямам, свекървата също е на далеч и отделно си вдига парапатките и да 20.09 я няма, защото си е уредила някакъв поход из Холандия. Свекъра е на час път, но никога не е гледал детето а и детето го е страх от него, защото го вижда рядко. Вчера се развиках на свеки, защото продължавя ня спори с мен, че спокойно два часа мога да си откарам у нас преди да тръгна за болницата. Абе викам ти голям доктор излезна! Първо имам секцио предния път, второ ако ми изтекат водите просто трябва на бягам за болницата и трето докторите просто не ми позволяват на седя у нас и да чакам и са ме заплашили с един голям пръст, че почнат ли болки веднага там! И тя.Ами аз какво да направя? Аз по-бързо не мога да дойда и то ако съм у нас а може и да съм отишла някъде и да ми трябва повече време. Ми казах й тогава си гледай ангажиментите и не ми разправяй на мен колко време и как се ражда само, защото ти си раждала един път. Знаеше кога ми е термина и пак през моята 38ма седмица реши,че може да те няма и да обикаляш Холандия. Значи си на логиката като стане нещо да се оправям. Толкова ме ядоса и сега ММ ме ядоса , че пак ме бие на рев! Накрая ще си сложа дата за секцио и няма да раждам нормално!
 Cry
Оплаках се .... Извинете!

# 252
  • Сливен
Денис, наистина си е проблем това - нямаш ли вариант за бавачка, в случай че се наложи, то така да си на тръни не е работа. Точно сега трябва да сме спокойни  Hug

# 253
Ами бавачките питат за кога? Имат ди ангажименти... Аз не знам кога и не мога да я извикам за след 30 мин. .... Пък разходките с кучето съвсем ги бях забравила.... Накрая вече не знам как ще излизам с него. Той ме слуща, но е голям... Дойде друго куче разлаят се, че може и да се сбият, защото има няколко тука, които много нападат... Като стане така аз с 30 кила бултериер и голям корем не мога да се оправя , и едно две годишно с нас....

# 254
Денис, съжалявам, че са те разстроили. Аз вярвам , че нещата ще се случат по най-добрия начин. Мислех си, че влезна ли в деветия, няма да мръдна от къщи, че да не ми изтекат водите в метрото например, но с времето се убедих, че не се случват така нещата, ще се случат точно когато трябва и всичко ще е ок. Това си мисля и ми помага, а и нали си чувала за "самосбъдващото се пророчество" - както мислиш, че ще се случи, така ще е. Горе главата и позитивни мисли! Всичко ще се нареди от само себе си. Ще родиш нормално и безпроблемно и раждането ще започне в най-подходящото за това време. Вътрешно си вярвам, че някак несъзнавано имаме контрол върху тези неща, просто не си даваме сметка за него, нали само 10%от мозъка си използваме. Всичко ще е ок  Hug

Общи условия

Активация на акаунт