Отговори
# 60
Мами кажете как мислите-комплекта за изписване с порт бебе или с пелена-за средата на октомври ?

# 61
На мен в ТК ми искаха преди също 25 броя не отворен пакет на Памперс, най-интересното беше, че ми го носеха и с Пуфис и с други......иначе претенциите големи  Mr. Green

Аз съм приготвила пелена, но ако застудее ще взема нещо по дебело  Peace

# 62
момичета, малко извън темата, ама вижте какво сладурско нещо открих http://www.visvitalisbg.com/bg/product/plusheno-meche-za-mikrovylnova-breba/18001

# 63
При нас са нямали претенции за това каква марка памперси или какъв пакет. Аз бях купила голям пакет и за болницата бях взела някакви памперси в торбичка. Там акушерките ми искаха първите дни да им давам, а после бебето си беше при мен и аз си ги ползвах.
Аз пък се притеснявам този път за раждането, понеже ще изберем по-късна дата за секцио. И ако бебчето тръгне предварително ще ми е голям стрес. Първо, дали ще се усетя (когато имам съмнение ще тръгвам). Второ, дали всичко в болницата ще се организира бързо. Аз съм наплашена, понеже когато раждах сина си, една приятелка раждаше също за първи път. Имаше насрочена дата за секцио, но бебето тръгна по-рано и роди за 2 часа нормално, понеже докато се усети и отиде са нямали време да я подготвят за операция. Тя тогава искаше секцио по желание и не беше проблем. Знам, че тя е изключение, но все пак.
В крайна сметка се надявам, че като ме викат често на прегледи, ще следят дали има индикации бебето да се подготвя да излиза.

# 64
Благодаря за темичката!  bouquet

Все по трудно ми става с малкия, даже се жалвам на майка ми какво ще правя без нея като и свърши отпуската (след два дни)! Не съм предполагала че ще ми е толкова трудно, пред ия път не бях така.
Имам чувстото че ще родя по рано....

И аз  взех тео бебе за първи път да пробвам, доста силно мирише, няма да ползвам омекотител!

Днес пуснах две перални бебешки , които имаха жълти петна (където е повръщал бебо) уж са прибирани прани, а бяха пожълтяли много гадно...
Повечето ее изпраха, но има дрешки с по големи и упорити петна, които не се махнаха Sad
Изпрах си и количката и вече съм разглобена...

# 65
Хей, мамита здравейте    bouquet
Не съм влизала и чела от много време, ама все не ми остава време - незнам какво толкова върша Simple Smile
Аз да ви кажа, вече започвам малко да се притеснявам за събитието. Терминът ми е на 15.10, а на следващият преглед трябва да дам дата за секцио, защото ще раждам с планирано секцио Sad Това адски ме изнервя, защото незнам как да си избера дата за рожден ден на малкия Sad Попринцип не се интересувам от астрология, зодии, нумерология и т.н. ама сега се чудя как да постъпя?
Иначе гледам вие сте се подготвили, напазарували а ние още нищо не сме взели - нито креватче, нито количка....нищо ама нищо Simple Smile От понеделник почваме освежаващо ремонтче на спалнята и към края на седмицата мисля да поръчам основните неща за мъника Simple Smile
И аз като вас ставам по минимум 7 пъти на нощ, няма заспиване преди 2 и сутрин едвам ставам, и по- интересното е, че се събуждам от глад  Shocked Качила съм доста килограми - 17, а имам още доста време до термин Simple Smile Shocked
 Hug Hug Hug оставям ви за тази вечер, ама ще почва да следч темата по- сериозно Simple Smile

# 66
  • Сливен
Кога се тръгва за болницата? - два пъти съм раждала по естестеван начин и не мога да дам еднозначен отговор. И двата пъти преносих, и двата пъти ми спукаха водите в болницата, и двата пъти родих много бързо.
Аз както се чудих бебо как е застанал, вече знам - с главата надолу е  Simple Smile За три бременностти вчера за първи път разбрах какво е бебето да хълца в корема, по това разбрах и, че вече е главично разположен.
В нашата болница нямат претенции за отворен и неотворен пакет памперси - в началото искаха около 10-15 броя, а като ми носеха детето в стаята като видех, че са намалели слагах още.
Това е май от мен, хубави почивни дни ви пожелавам в слада подготовка за бебетата  Hug

# 67
  • при моите деца .....
Добро утро!
Прекрасна е новата тема, да я изпълним с добри новини!

Имам да чета още от старата, а и началото на новата, но да се похваля - вече и аз имам първите покупки - от Лидл - бодита, блузки, панталон и суичър - поръчах да ми ги купят, та днес ще си ги видя.

Тази седмица вече плануваме ремонт на спалната.....  ooooh! винаги в последния момент....

Това е от мен - ще се включвам надявам се по-редовно.

Приятен уикенд!

# 68
Днес пуснах две перални бебешки , които имаха жълти петна (където е повръщал бебо) уж са прибирани прани, а бяха пожълтяли много гадно...
Повечето ее изпраха, но има дрешки с по големи и упорити петна, които не се махнаха Sad
Изпери ги и остави дрехите с петна срещу слънцето възможно най-дълго време, ако не са изчезнали - пак мокриш и пак оставяш срещу слънцето! Изпитано и действа  Peace Това масово се случва с бебешки дрешки, не знам защо.

Момичета, аз се принудих да стана в ранни зори - 8:30 morning Отивам да ми пускат болничния и да ми правят изследвания! Хубав ден от мен  smile3525

# 69
Такааа, добро утро на всички! Вчера беше официално последният ми работен ден, сега вече съм в майчинство. Странно ми е, но още не съм осъзнала промяната, предполагам другата седмица ще ме удари  Laughing Поне от понеделник най-накрая мисля да започна с прането и гладенето постепенно, че нищо не съм пипнала. А е време, че ми натежава коремът и скоро може да не мога да се спрявя. Днес съм си поставила сложната задача да си лакирам ноктите на краката, да видим мога ли още  Mr. Green

# 70
Добро утро,мамитааааа!
Skeeter,не че искам да те обезнадеждавам, ама това с лакиране на краката  hahaha точно преди малко изнудвах ММ да ме лакира. Неуспешно  hahaha

Последна редакция: сб, 22 авг 2015, 10:46 от Papie

# 71
Добро утро,мамитааааа!
Skeeter,не че искам да те обезнадеждавам, ама това с лакиране на краката  hahaha точно преди малко изнудвах ММ да ме лакира. Неуспешно  hahaha

хаха и аз така. При мен лакирането на краката е мисия невъзможна поне от 2 месеца, не знам някои как успяват  Rolling Eyes добре, че мама като идва ме лакира, ама тя идва рядко... Laughing

S73lla, за изписването мисля пелена или одеяло.

И на нас не са изисквали конкретна марка памперси, нито пък да не бил отворен пакета. Не ми се вярва като е отворен да ги върнат  Close

# 72
  • София
Добро утро и от мен, май се очертава прохладен уикенд:)
За памперсите- на отворените врати в ТК казаха че искат неотворен пакет на Памперс, според мен обаче ако дойде някоя родилка с пуфис и вече ражда ще я приемат както е дошла. Аз купих един пакет за новородено от бялата серия със златните звездички, ама трябва да видя колко бройки са, май над 20, та ако го дам в болницата ще трябва да си купя и още един за вкъщи.. Не съм хич маясно колко памперса щ от малките ще ми трябват. Ама ги броя пон8 памперса на ден (смяна на 3 часа макс)

Последна редакция: сб, 22 авг 2015, 10:57 от Eos

# 73
Справих се що-годе! Ама ми отне точно 4 пъти толкова време, колкото нормално хаха. И направо йога пози, но коремът ми не е от най-големите и позволява все още. Ако бях помолила ММ сигурно щеше да ми е лакиран носът, но не и ноктите на краката, както е с две леви ръце за такива неща, майка ми ми е много далече, чак в България. А мразя да ходя на маникюр/педикюр  Confused

# 74
  • София
Сега погледнах памперсите които съм купила, ми то пише че са за бебе 2.5 кг. Ама аз все си мисля че беба ще е по големичка, сега да не се окаже че памперса и е тесен? Офф

Общи условия

Активация на акаунт