В Шести клас - успех !

• 48 462
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • Русе
Не се забавляваха много много на форумската сбирка въпреки многото деца. Компенсираха в Музейко. Много ни хареса. После ги разходихме из Плевен но и там не им хареса. Лапешка работа.

# 601
Ели, пак, че поне на едно място им е харесало.  Laughing

# 602
  • гр.Варна
Здравейте! При нас по Литература са правили трансформиращ преразказ от името на герой на откъс от Войната на таралежите.  Очаквам и аз контролно по математика  върху степените тази седмица.
По ЧП правиха контролно на задачи за движение.Някои превръщания го затрудняват ,но горе долу се е справил.
Оплаква се моя, че по история било много скучно и се зарових да видя какво учат и  намерих електронен учебник по история . Пускам линк може да е полезен и на вас :
История 6 клас

# 603
  • с/у ОколоМръсТното
Скрит текст:
През 1891 година Оскар Уайлд се запознава с лорд Алфред Дъглас и между двамата се заражда хомосексуална любов. В пуританска Англия подобно поведение няма как да бъде толерирано и през 1895 година писателят е осъден да прекара две години в каторга заради „неморалната“ си връзка.
Когато е освободен през 1897 година, Оскар Уайлд среща леденото пренебрежение на британската общественост и е принуден да се премести в Париж. Там той почти не пише и живее в мизерия с крайно недостатъчните средства, които му изпраща семейството му.

... как точно да го опиша/избегна? М?

# 604
  • Пловдив
Що да го избягваш?

# 605
  • София
Скрит текст:
През 1891 година Оскар Уайлд се запознава с лорд Алфред Дъглас и между двамата се заражда хомосексуална любов. В пуританска Англия подобно поведение няма как да бъде толерирано и през 1895 година писателят е осъден да прекара две години в каторга заради „неморалната“ си връзка.
Когато е освободен през 1897 година, Оскар Уайлд среща леденото пренебрежение на британската общественост и е принуден да се премести в Париж. Там той почти не пише и живее в мизерия с крайно недостатъчните средства, които му изпраща семейството му.

... как точно да го опиша/избегна? М?

Няма как да го избегнеш. При толкова толерантност ще се наложи да го обясниш както си е. Wink
Аз вече съм обяснявала, а и при наженената световна обстановка у дома се коментират много неща, гласно и не особено съобразително, та тя сама си вади някои изводи. Но пък в крайна сметка аман от изкуствено поведение  Crossing Arms

Ели, имате късмета, че пуберите поне нещо са харесали  Crazy Какво знаете вие... дъртаци... hahaha

# 606
  • Русе
 Joy "Ти нали си малко дъртичка...." - придружено с овча физиономия  Joy

Имаме нова любовна тръпка и пубертета вече се усещал в класа. За учене ни дума. Ооооох.

Шани, аз също бих обяснила точно. Не спестявам никакви човешки слабости, страсти и неволи.

# 607
  • с/у ОколоМръсТното
Не съм, споко. Отбелязах го.
Ели_дечкин, значи ви хареса в Музейко?  Grinning Честито ви ново гадже. Ей, няма спасение от тези тръпки.

# 608
  • Русе
Мдааа, хареса ни.
След 8 г. любовни терзания време беше да я смени. Не му е било писано Sad Дано новата снаха  да го харесва ПОНЕ два последователни дена  ooooh! Mr. Green

# 609
  • София

Че то на училище не се ходи за това... Crazy

# 610
Ще "ме убиете".  hahaha
Joy "Ти нали си малко дъртичка...." - придружено с овча физиономия  Joy

Напрово сме от епохата на динозаврите.  Laughing

Че то на училище не се ходи за това... Crazy
Аха.  Joy
М-да. Подобните им всяка година и тук вече цял прайд си правят.  Peace
Милена,  Heart Eyes за полезния линк.  Hug

# 611
  • в здрача
5,40 на входното ниво по математика - много я е яд, че с 1 точка се е разминала с шестицата и то защото не успяла да си провери и от бързане не съкратила на едното място. В петък щели да правят контролно върху степенуването.
Щяла да ходи на консултация по ЧП, че нещо нищо не схванала от учебника.
Сега драмите са приятелски и любовни. Приятелката и е наказана да няма парти за РД заради нисък успех, любовните - фаворита и от 3 години вече не и е фаворит - подвел се по други двама съученици, които имали завидно благозвучен речник.

# 612
Tsv, браво на девойката. Как е след травмата?  Heart Eyes И тази оценка на входното не е лоша.  Късмет на контролното в петък.   Praynig
И нашите тогава ще правят на степенуването.   Wink
Моето още е бебе. Не го вълнуват момичетата, засега и по-добре.  Laughing

# 613
Копирам си писанията от темата за 7 клас. Да се оплача и тук, при наборите:
Май ни тръшна пубертета. Ей така изведнъж и точно в най-неподходящия момент.... Четох досега и все не вярвах, че нещата стават така рязко. Някой беше писал - "това вече не е моето дете, все едно някой ми го смени за една нощ". Вчера взе да ми казва, че нещо не му се учело, т.е. искал в по-обикновено училище да продължи. Ама той няма идеи къде точно, просто така.... много обичам като ми отговаря с "така". Мързяло го да учи... Той нямало да се справи и т.н. Досега искаше в Първа английска, сега вече не била толкова добра. Явно учителите така им говорят, за да си запазят бройките. Славата й била от едно време и дрън-дрън. Освен това съм наясно, че средата му не е на ниво. Децата в класа не са амбициозни. Едно от момчетата само, но и той тази година нещо не върви добре, и 2-3 от момичетата. Нито един от приятелите му не си поставя по-високи цели. Говорихме, обяснявах, давах примери, почти ревах - уж се разбрахме. Дори позволих вечер, като приключи с ученето, да играе на плейстейшъна. Досега позволявах само петък и уикенда. Днес обаче ми звъни класната, че учителката по БЕЛ се оплакала - бил нередовен. Гледам - вярно, забравил си е нещата по предмета. Но вчера си написа домашното, видях. Не писал в часа... Дано успея да я видя госпожата днес, когато си взимам малката.
Но ми идва малко изневиделица. Досега изобщо не сме имали такъв проблем. Не очаквах. Извинете, че стана дълго, но имах нужда да споделя!

# 614
Бети, съчувствия.  Sad  Heart Eyes
Дано се постегне Косето!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт