Песен за огън и лед 21 There is a tool for every task, and a task for every tool

• 52 851
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Е не мисля там става въпрос на избор, една грешка и ослепя. Аря според мен ще е безлика, и това ще има роля някаква, но каква не знам. Накрая ще оцелеят, тези които магията не ги касае. Джон явно няма да е сред тях. Санса е бита карта, тепърва не я чака розово бъдеще. Рикон е още малък, колко години ще се развива действието да го чакат да порасне?
Аря "ослепя" като част от обучението й,не е наказание за някаква грешка.И аз като Хексе не я виждам безлика.Тя не се подчинява,не може да "служи".Мотивите й да се научи да убива като безликите са лични,което е тотално нарушение на философията на ордена.Отделно Мартин е казал,че варг не може да стане безлик.100%  ще я накажат,че уби Раф,ще видим как (дано отлагането на премиерата на 6 сезон е свързано с излизането на "Ветровете").Може и това да е мотивът тя да се върне на Вестерос.
Аз обаче съм по-голям оптимист,че Рикон ще остане жив до края,а Аря не.
Санса категорично не е бита карта.Напротив - тя е бъдещето.Не Денерис и Джон.Тях чичо ще ги гътне накрая (според мен).

# 556
Е не мисля там става въпрос на избор, една грешка и ослепя. Аря според мен ще е безлика, и това ще има роля някаква, но каква не знам. Накрая ще оцелеят, тези които магията не ги касае. Джон явно няма да е сред тях. Санса е бита карта, тепърва не я чака розово бъдеще. Рикон е още малък, колко години ще се развива действието да го чакат да порасне?
Аря "ослепя" като част от обучението й,не е наказание за някаква грешка.И аз като Хексе не я виждам безлика.Тя не се подчинява,не може да "служи".Мотивите й да се научи да убива като безликите са лични,което е тотално нарушение на философията на ордена.Отделно Мартин е казал,че варг не може да стане безлик.100%  ще я накажат,че уби Раф,ще видим как (дано отлагането на премиерата на 6 сезон е свързано с излизането на "Ветровете").Може и това да е мотивът тя да се върне на Вестерос.
Аз обаче съм по-голям оптимист,че Рикон ще остане жив до края,а Аря не.
Санса категорично не е бита карта.Напротив - тя е бъдещето.Не Денерис и Джон.Тях чичо ще ги гътне накрая (според мен).

Дани и Джон последни ще умрат и според мен. Наказание за Аря, но породено от действията и. Те нищо не са и направили, а по-скоро не е ли станало следствие на действията и, по законите на Бога там ли каквото е. А Аря варг ли е?

# 557
Аз възлагам много надежди на Рикон, само неговият персонаж до тук няма смисъл. Спокойно можеха да са 4 деца Старк. Всеки от тях има ключова сюжетна линия, едва ли Рикон ще е изключение.

А за Церсей - изобщо не и вярвам, че е смирената покаяла се жена, не мисля, че разходката я сломи. Даже мисля, че отключи още повече лудостта ѝ.

# 558
  • Вестерос
Естествено ,че е варг Аря,бая вълчи сънища имаше и се варгва в Нимерия

# 559
Дадоха на Аря отвара,която временно я ослепява,за да изострят другите й сетива.Така един ден тя да може безпроблемно да се ориентира в пълен мрак - примерно,ако трябва да изпълни някаква поръчка.Само че малката Старк се варгваше в котките на Браавос и виждаше през техните очи. Grinning Сладурана  Heart Eyes .
В книгата ослепяването/обучението й е преди самоволната й проява да убие Раф.
В сериала представиха това като наказание.

# 560
В книгата Аря екзекутира Дареон, влезе в ролята на баща си, вместо да стане никой. Изглеждаше, че заради това я санкционираха, но наистина временната слепота беше част от обучението.

Церсей според мен ще направи това, което Ерис не успя- ще подпали Чертога.

# 561
Не,Чертога няма да изгори,нали Дани го вижда в едно от виденията си разрушен и покрит със сняг и скреж,значи ще оцелее и пребъде Железния трон без "лъвицата"  Joy

# 562
За Аея, ясно, мерси.  bouquet Верно, че се варгваше, позабравила съм. Ех ми то само на приказки от кога я караме.  Laughing

# 563
  • Варна
Не,Чертога няма да изгори,нали Дани го вижда в едно от виденията си разрушен и покрит със сняг и скреж,значи ще оцелее и пребъде Железния трон без "лъвицата"  Joy

Няма такова видение.

# 564
Това беше в сериала май, и аз се чудех това сняг ли е, или пепел.

# 565
  • Варна
Това беше в сериала май, и аз се чудех това сняг ли е, или пепел.

Ако става въпрос за сериала, да. Но освен покрит със сняг (или пепел), КЧ си беше доволно разрушен, т.е. спокойно може да е бил изгорен преди да замръзне.

# 566
Смисълът на виденията и предсказанията е, че се сбъдват по малко по-различен начин от очакваното. Обикновено по-кофти  Peace

Церсей според мен ще направи това, което Ерис не успя- ще подпали Чертога.

А дано, ще е яко

# 567
  • Варна
Аз виждам бъдещето на Санса в Долината. Ще се омъжи за оня скрития наследник и ще вземе мястото на леля си. Тя е тая от Старките дето е най-малко СТАРК.
Аря ще се върне и ще се събере с Нимерия или ЛКС ... или и двете.
За Рикон обаче имам много лошо предчувствие! Няма да умре, но ще излезе нещо лошо от него ... възможно ли е да има Старк -  злодей?!?!?
И най-хубавото ми предзказание: Денерис ще награди Тирион с остров Арбор! Там той ще основе култ към Богът на циците и виното ... и ще прекара остатъка от живота си в дегустации на вярата си!!! Joy

# 568
  • Варна
За Рикон обаче имам много лошо предчувствие! Няма да умре, но ще излезе нещо лошо от него ... възможно ли е да има Старк -  злодей?!?!?

Естествено, че има.
Старк не държат Севера хилядолетия, защото са бели и добри. Wink

# 569
"Ветровете" в края на годината ли трябва да излезе?
Може и да сте го разисквали, но в до сега издадените книги има ли намек, че Санса е варг? Според мен това, че Лейди е убита, не е пречка да бъде варг (нали Аря се варгна в котка).

Общи условия

Активация на акаунт