Песен за огън и лед 21 There is a tool for every task, and a task for every tool

• 52 856
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Тоя Грифчо малкия може ли да излезе Блекфир някакъв....?

100%  Peace

# 541
  • Вестерос
Все повече клоня към края- вълчищата се връщат, но само като вълчища с варгнатите в тях герои. Драконите са убити, ББ измрели също и КГ стои на трона  Laughing Единствените спасили се хора от Вестерос са избягали в свободните градове и железните острови. Дори Дорн е пометен.

# 542
  • Варна
Все повече клоня към края- вълчищата се връщат, но само като вълчища с варгнатите в тях герои. Драконите са убити, ББ измрели също и КГ стои на трона  Laughing Единствените спасили се хора от Вестерос са избягали в свободните градове и железните острови. Дори Дорн е пометен.

Твърде перфектен край за тези, които имат за мото: "Да спасим Земята от хората".
Мисля, че ще е нещо подобно на края на "Властелина". Ще има останали хора, магията ще е изчезнала или "приспана"..
В този ред на мисли, няма да има Тарг на трона - ако Дани или Джон останат живи, то те няма да са във Вестерос.
Няма да има Вал.
Относно Старките и думите на Джойен, че вълците ще се завърнат, ми се струва, че Аря ще е тази , която ще продължи рода на Старк в Зимен хребет.

# 543

Твърде перфектен край за тези, които имат за мото: "Да спасим Земята от хората".
Мисля, че ще е нещо подобно на края на "Властелина". Ще има останали хора, магията ще е изчезнала или "приспана"..
В този ред на мисли, няма да има Тарг на трона - ако Дани или Джон останат живи, то те няма да са във Вестерос.
Няма да има Вал.
Относно Старките и думите на Джойен, че вълците ще се завърнат, ми се струва, че Аря ще е тази , която ще продължи рода на Старк в Зимен хребет.

Недей така, и драконите ако трябва да прежалвам Crossing Arms Макар изцяло съм съгласна с написаното, не ми харесва.  Mr. Green

# 544
  • Вестерос
То пак ще има хора, но не в самия Вестерос  Wink Иначе за Аря по съм склонна тя да е единствената оцеляла

# 545
Ама Аря я обучават да е безлика, и мисля ще е успешно. Тя трябва да е никой, не някой който да има деца и тн. Не вярвам в теорията за Аря. Приказно и по симпатия, се надявам Дани и Джон да се залюбят, но по теория на гадостите, и в крайна сметка, бъркотията е заради магията, която наистина трябва да изчезне.

# 546
Аз си мисля, че е време Рикон да стане ПОВ.
За Аря не ми се вярва да стане безлика, но че ще им усвои занаята, в това съм сигурна.

# 547
  • Варна
Ама Аря я обучават да е безлика, и мисля ще е успешно. Тя трябва да е никой, не някой който да има деца и тн. Не вярвам в теорията за Аря. Приказно и по симпатия, се надявам Дани и Джон да се залюбят, но по теория на гадостите, и в крайна сметка, бъркотията е заради магията, която наистина трябва да изчезне.

Аря няма да стане безлика. Не е достатъчно мотивирана. Освен това Мартин казва, че варг не може да стане безлик.
не знам дали ще е оцеляла накрая, но пък очаквам от нея да остави наследник за Зимен хребет.
Санса тръгва по съвсем други пътища, убиха и вълчището и смятам, че тя скъсва окончателно със Старк. Още повече, че тя винаги е била повече Тъли.
Бран не може да остави наследници.
Рикон , за съжаление смятам, че ще умре или ще стане новия крал отвъд Вала.

Дано Джон и Дани да не се влюбват. Praynig
Още повече, че той не е неин тип. Laughing Виждам я повече с един Юрон, да речем.

# 548
Е не мисля там става въпрос на избор, една грешка и ослепя. Аря според мен ще е безлика, и това ще има роля някаква, но каква не знам. Накрая ще оцелеят, тези които магията не ги касае. Джон явно няма да е сред тях. Санса е бита карта, тепърва не я чака розово бъдеще. Рикон е още малък, колко години ще се развива действието да го чакат да порасне?

# 549
# 550
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

# 551
  • Сидни
За съжаление ние  с мъжа ми сме от "unussual"- аз съм фен, той- не Sad
Вие нещо много дарк ги описахте нещата, чак не искам да излиза книгата....аааа, много сте лоши!
Аз все си мисля , че ще има повече хепи енд, отколкото горчив!

# 552
Мъжът ми ме бъзика с 'the book is so much better' . Щото аз това казвам като ми предложи да гледаме сериала.

# 553
Знам че предполагаемата смърт на Санса и Рикон е за сериала, но понеже сте я подхванали и тук, да кажа и аз нещо.
Не знам дали информацията ви е от watchersonthewall.
Аз там го прочетох. http://watchersonthewall.com/game-of-thrones-battlefield-spoiler … ireland-and-more/
Казваше се, че Софи Търнър със сигурност е присъствала, че Рамзи ще одере поне 2ма познати герои по време на битката.
Казваше се, че ще кажем "сбогом" на някои от познатите ни герои.
Не се знае на хиксовете дали ще виси Старк или не.
Не се казваше дали Рикон ще се появи и дали някое от децата ще умре със сигурност.
Така че всичко си е спекулация... и отказвам да повярвам!
Ако инфото ви е от другаде, споделете Simple Smile

# 554
Леле какъв шампоан  Shocked  Joy
Лошо за третата картинка,уви но вярно  Tired
И аз искам нормален край,никакви извращения,какво като е фантастика,магията не е всичко  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт