Песен за огън и лед 21 There is a tool for every task, and a task for every tool

• 52 835
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Няма намек. Но и вълчицата на Санса беше убита, а на Аря - само прогонена. Нали Бран каза нещо от сорта "Санса се е изгубила".

# 571
  • Варна
Да, няма намек. Но Мартин е казал, че всички деца на Старк са варги.. Т.е. Санса също е варг, друг е въпроса дали и как ще си развие способността.

# 572
Страшно го прецакаха Бран, и на малкия Рийд агитацията ми се струва пресилена. Аря до момента е по-способния варг, а това без да е посадена. Сякаш на онези трипръстите им трябваше някое Старкче, без значение кое. Аря е била също таргет от самото начало...Все си мисля че Безликите са някакъв изкривен култ към чадата и тяхната магия.

# 573
  • Варна
Аря е била също таргет от самото начало...
Кое те кара да мислиш така?

# 574
Заради Джакен. Знаеше коя е. Кой получава Безлик за бавачка и личен "дух от бутилката", който изпълнява желания... Thinking

# 575
  • Варна
Заради Джакен. Знаеше коя е. Кой получава Безлик за бавачка и личен "дух от бутилката", който изпълнява желания... Thinking

И все пак можеше да не му спаси живота. На мен ми се стори, че решението й беше спонтанно.

# 576
Много ми смърди всичко около Джакен. С техните способности той нито щеше да е в тъмницата, нито щеше да издържи в окови толкова време. В роля е бил, и е можел сам да си помогне, но заплете Аря много умело. Ще го подозирам до последно.  Sunglasses

# 577
  • Варна
Много ми смърди всичко около Джакен. С техните способности той нито щеше да е в тъмницата, нито щеше да издържи в окови толкова време. В роля е бил, и е можел сам да си помогне, но заплете Аря много умело. Ще го подозирам до последно.  Sunglasses

Ако Джакен е бил нарочно с престъпниците към Вала е по-логично целта му да е била Нед, ако не нещо, което е на самия Вал.

# 578
По-лесно е да се присъедини в Източен страж, защо са му такива географски гимнастики? Дори да е бил в КЧ по работа, можел е просто да се направи на поредния беглец и да се запише по желание.

# 579
Аз все още не съм се отказала от теорита си, че Джакен е Сирио Фарел. Сирио пак може да е мъртъв като образ..

# 580
  • Варна
По-лесно е да се присъедини в Източен страж, защо са му такива географски гимнастики? Дори да е бил в КЧ по работа, можел е просто да се направи на поредния беглец и да се запише по желание.

Защото е трябвало да е близо до Нед? Може монетата да е била предназначена за него. Thinking

# 581

Защото е трябвало да е близо до Нед? Може монетата да е била предназначена за него. Thinking
Може. Но защо? Какво има Нед, което безликите желаят? И кой ги осведомил, че Нед поема на север?

# 582
  • Варна
Скрит текст:

Може. Но защо? Какво има Нед, което безликите желаят? И кой ги осведомил, че Нед поема на север?

Не знам. Може би има подходящата кръв.
Нед прекара известно време в тъмницата и се знаеше, че ще го пращат на Вала.

# 583
Аз все още не съм се отказала от теорита си, че Джакен е Сирио Фарел. Сирио пак може да е мъртъв като образ..

И аз мисля, че е възможно. Не случайно не видяхме главата му набучена на пика заедно със септа Мордейн. Мартин е казал, че Сирио е мъртъв, но може и да е имал друго предвид. Няма да си издаде картите, я. Все пак ни кара да мислим, че Безликите са организирани прифесионалисти, очакваме повече от тях.

# 584
  • Варна
А историята за основаването на култа към Многоликия бог в древна Валирия как се вързва с Чедата?!?!?
Подшушнаха ми за спойлерни глави от 6-та книга, къде да ги намеря? Намерих ги ...

Общи условия

Активация на акаунт