Истанбул [тема 38]

• 92 960
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
Само три дни в Истанбул, а колко много места си посетила, Du! За да обиколя същите за толкова кратко време трябва да съм сам в любимия град. Поздравления за добре осъществената изключително богата програма!

# 181
Здравейте прочела съм  всички теми до сега с голямо удоволствие,но нещо не мие е ясно.Как да стигна до пазарските улички гащистриит и др.,които са зад Египетския или зад Капълъто.Отивам за 3ти път с намерение за повече пазар.Миналата година минахме през централния 'тунел' на Капълъто мисля,че там имаше джамия и се спуснахме до Египетския,но не попаднахме на тези улички.Освен това някой споменаваше за пуловери на турска фирма на изгодни цени,коя и в кой молове.
Предварително благодаря!
Заминаваме в петък,моля помагайте!

# 182
Само три дни в Истанбул, а колко много места си посетила, Du! За да обиколя същите за толкова кратко време трябва да съм сам в любимия град. Поздравления за добре осъществената изключително богата програма!

Ами то затова още ме болят краката...И трябва да призная, че в моловете съм прекарала не повече от половин час...

# 183
Мимии благодаря за отговора. Приятелят ми ми каза, че този хотел Gоlden horn били 2 такива с едно и също име. Знаеш ли кой е по-добрия? Ние сме запазили този, който е по-близо до гарата.

# 184
Мимии благодаря за отговора. Приятелят ми ми каза, че този хотел Gоlden horn били 2 такива с едно и също име. Знаеш ли кой е по-добрия? Ние сме запазили този, който е по-близо до гарата.
По-добрия е другия, но там цените са доста по-високи, а местоположението не е по-добро.  Laughing
Аз бях в този до гарата.

# 185
  • софия
Здравейте.Знаете ли в кои банки мога да обменя турски лири? Благодаря Ви предварително!

# 186
  • Варна и...духом на Босфора
 Crazy Някой в момента около 4Левент?
Освен Сапфир тази вечер атракция е и първият мач от ШЛига-
Галатасарай-Атлетико Мадрид-който иска и може -давайте!

Изненадващо и учудващо за мен бе курс ПРОДАВА на ОББ преди
седмици ама,беше по-добър от Тавекс-5,95 за десятка.Сега не знам как е

Излязло е вече есенно-зимното разписание на вапурчити,сравнявайте преди тръгване Party

# 187
Редеми,превеждай моля ''вапурчити'' какво означава? newsm78

# 188
  Crazy Crazy Mr. GreenКорабчетата Grinning

# 189
  Crazy Crazy Mr. GreenКорабчетата Grinning
Благодаря!  bowuu

# 190
# 191
  • София
Ние решихме пак да отидем, но този път с кола. Питането ми е - трябва ли да имаме някаква допълнителна застраховка? За детето, освен паспорт, трябва ли да носим и акт за раждане?
Благодаря   bouquet

# 192
Мои близки утре тръгват с кола.
Дентур Авразия правят ли турове още от Кабаташ,искат да комбинират с Таксим

# 193
Мои близки утре тръгват с кола.
Дентур Авразия правят ли турове още от Кабаташ,искат да комбинират с Таксим
Правят.
http://www.denturavrasya.com/tr-TR/default.aspx

# 194
  • софия
Във връзка с новините- прииждаща вълна от бежанци..има ли между вас, които тръгват тези дни за Истанбул. Ние заминаваме (организирано) на 24.09., но незнам дали да се отказваме...

Общи условия

Активация на акаунт