Започвам по тях: Миа играе със сортерите с удоволствие. Не обръща никакво внимание на онези нанизаните фигурки, които били за фина моторика. Даже едно такова го разнася като чанта и все ме е страх да не се удари, че основата е дърво. Като цяло напоследък, откакто ходи доста започна да се заиграва сама (да я похваля малко). Пирамидките с ринговете не ги поглежда, прибрах ги, че само се спъвам в тях.
Чудя се да страдам или да се радвам. И аз не знам. То, хем сърби, хем боли.... Явно ще се отбие сама, така направиха и братята й, но с нея ми се иска още да се кърмим. Две вечери отказа да суче за заспиване, поиска бибата и това е. После през нощта не пропусна, ама в просъница. Тази вечер сука около половин час преди баня и това ми е съвета към желаещите да отбият - предлагайте кърма не за сън, а преди това, така ще спрат да асоциират кърменето със заспиването.
. Така пищя и се мята, че решихме, че явно я мъчат зъбите (през деня се чешеше в ръкавите и т.н.). Дадохме й Панадол, галехме я, гушкахме я, давахме й да яде и да пие вода... нищо. По едно време я оставихме в кошарата да се поуспокои сама и тя почна да си играе и да се смее. Колкото и да я слагахме да легне и да й обяснявахме, че трябва да нанка, нямаше особен резултат - най-много да каже "нани", ама то не е като да го прави, особено в три през нощта. Не знам как ще издържа още една такава нощ. А бях с нагласата, че скоро ще почне да спи.
мн ме е яд, че не мога да я изровя сега. Супер сладурско. ....
Кулата от купички така и не съм я купила още. Имаме обаче един строител с големи части, които като му построя веднага разваля. Мъчи се да ги сложи едно върху друго, но обикновено пак се приключва с хвърляне
Започвам да се примирявам, че няма да си играе много с играчки, но пък не мога да го накарам насила. Заиграва се , ако аз съм с него и му показвам разни неща - може и час да си откараме така.
, дано не вдига вече. Днес вече все едно нище не е било. Няма сополи, няма кихане, кашляне, абе много странно
Само едни лиги се точат от устата и си капят по земята, както си ходи.
Та може и всичко да е от зъби, най-вероятно пак ще избият на морето.
, супата 190, и десерта и той към 150-160 гр. То ясно, че са предвидени супата и основното да са за обяд, ама все пак 
Та все пак се ползва играчката

Играе и с една гъсеница за бутане, едни вагончета, които влизат едно в друго и големият фурор са музикалните играчки на площадката, аз много ги мразя
Нямаме сортери, кули и подобни. А, забравих - имаме кубчета и домино, много обича да ги слага и да ги изсипва от кутийките им.
Следващият преглед ще е чак на 3 години.
.... В хасково няма друга кухня,само различни места от които да се взима..
, супата 190, и десерта и той към 150-160 гр. То ясно, че са предвидени супата и основното да са за обяд, ама все пак 
По магазините обаче доста марки още не са си пуснали есенните колекции. Затова смятам да не избързвам. Капчица ми се строиха добри и ще видя по магазините дали са пуснали модели.Препоръчани теми