Зоната- тема 2

• 26 168
  • 734
  •   1
Отговори
# 180
няма да казвам на мм какво му сервирам за вечеря  bowuu

# 181
  • София
Бубанке, как ти дава сърце да го нарежеш!  hahaha

# 182
А може и с кеф да го реже. Grinning

# 183
  • Оптимист по принуда
Бубанка, дай да видим,моля, в четворно скрит текст с +18  Simple Smile

# 184
трябва да се яде  Mr. Green
при това с удоволствие  Flutter

# 185
  Joy

# 186
сега ви оставям, защото Звярът трябва да бъде досготвен
ако има още желаещи да оплакнат очо по вегетариански, ще пускам по-късно  Wink
дали да не дорисувам разни подробности на снимката?  Thinking
ех, ако ме биваше в художничеството  Joy

# 187
  • Оптимист по принуда
Бубaнка,
Скрит текст:

П.П. да си призная, докато помагах на баба в двора навремето, бая нецензурен зарзават съм виждала, не сме имали скрупули с рязането  Mr. Green

# 188
  • София
Ей, много пишете бе, не мога да ви насмогна да чета!

Шаги, да, зетя се прибра Wink Пууу, докато му се порадвам и започна да ме ядосва. Много се е разхайманил без твърдата ми ръка, ама ще го вкарам в пътя newsm66
В Билбао ще ходите, а?! Да запазите некое кюшенце в самолета и за мен. Аз - голяма жена, стабилна, но ще се скътая и няма да да заемам много много място. Това в самолета, иначе на фиестите, еденето и пиьенето - място като за двама моля.

Цял следобед разглеждам един блог с изоставени сгради, предприятия и цели градове в бившия СССР. Много ми е интересно  Crazy

# 189
Става и Аликанте .Нали ви писах ,че Испания с всичките и курорти ни е любима дестинация за почивка.
Казвайте кога -Сангрия и плаж ....
Мъжът ми чуе ли Испания и става мъркащ котарак от кеф  Heart Eyes

Сега се заблуждава ,че Куба и Мексико като испаноговорещи ще са като любимата му Испания ,но няма да му разбивам илюзиите .Сам ще се убеди .А аз съм готова за път по всяко време ,особено за места ,които не съм посещавала  Flutter

Ние пък правим улуци.Треперят ми краката от височината на стълбата ,но държа улука от едната страна докато се монтира. Това строителството е ужасно пипкаво и досадно  Whistling

# 190
  • София
Бубанка,аз пък не видях  Crossing Arms Цял ден имам толкова работа, чак сега ви поглеждам и явно доста съм изписнала.
А тая работа за чесането на езиците  Naughty Ще се ходи, няма мърдане. При това панорамна обиколка! Тарти и после Янчето.
А описанието на Тарти е просто  Crazy
Още съм на работа. Просто почивката ми излезна през...ще пропусна да кажа. Утре децата са на ваксина и после мисля да разпускам и цял следобед да пия кафе с вас.

# 191
  • Другата България

Е те това е подсъзнание! smile3521 smile3532

# 192
  • София
Ха Добар вечер Laughingзавърнахме се ние живи и здрави.Надявам се заварвам ви и вас в отлично здраве.

# 193
  • Euskal Herria
Иии, ама сте писали, писали... Обаче ви изчетох, де. Половин ден меря улиците на Билбао, много снимах, ще видя после какво е излязло. Щастлива съм, щерката дойде  Grinning. Сега приготвяме вечерята и после - пак на фиеста.

# 194
Миднайт, къде бяхте?

Общи условия

Активация на акаунт