Зоната- тема 2

• 26 163
  • 734
  •   1
Отговори
# 195
  • Другата България
Ха Добар вечер Laughingзавърнахме се ние живи и здрави.Надявам се заварвам ви и вас в отлично здраве.
Shocked Браво!
Само това ли?
Откога те чакам аз, давай с всички подробности! smile3508
Ако не те дочакам тази вечер, че нещо съм се скапала, утре ще те прочета и ще питам, ЪФкорС.В Черна гора, Будва, аз бях през май и затова искам да разкаже нейните впечатления.

Само там ли, до Дубровник стигнахте ли?

Последна редакция: вт, 25 авг 2015, 23:05 от Merri_An

# 196
  • HH
Относно Аликанте, Уизз пускат полет от София през март.  Wink Но да ви кажа, че ако ще се ходи на юг искам Бали. Ама истинското.

Скрит текст:

Баш ми е драго да ви видя  Hug

# 197
Кате, така се радвам, че се присъединяваш  Hug
Алоооууу, чухте ли? Март месец!

# 198
  • Euskal Herria
Таа... за билетите - да кажа, че България Ер ще имат полети до Билбао и други дестинации:
https://www.air.bg/bg/news/new-destinations-from-bulgaria-air-an … Newsletter+082015

Луфтханза също имат полети до нас  Wink.  Признавам си, че съм глезла, предпочитам да пътувам с редовните компании.

# 199
  • HH
Те през март пускат и до едно летище на 40 мин от тук.  Mr. Green Само дето вече нямам мераци да се прибирам.  hahaha

Яна, днес си мислех да коментирам точно тази публикация на България Еър. Ако връзките им са толкова удобни като тези през Виена, разбирай 5 часа в едната посока и 8 в другата, по-добре да се пътува с Луфтханза. И аз предпочитам редовните. Може би затова не се зарадвах толкова на факта, че Уизз ще летят до Любек.

# 200
  • Mediterraneo
Редовни- нередовни, добре, че има директни полети( от- до България)! Това с престои и прекачвания направо ми е като кошмар( не, че съм го изживявала, предпочитам да не ми се налага).

# 201
  • HH
Редовни- нередовни, добре, че има директни полети( от- до България)! Това с престои и прекачвания направо ми е като кошмар( не, че съм го изживявала, предпочитам да не ми се налага).

Оу, питай ме мен. Щях да съм първия човек в историята, с 8 часов престой на летище, който си изпуска полета. Обаче бордовата карта се беше намачкала и не ми отвори въртящото нещо и питах момичето, тя я погледна и ме пусна. Питах я на кой гейт съм. Тя ми каза някакъв. И тя като мен сигурно е мислила, че няма как в 16:00 да има два полета до София. Е имаше. И понеже бях капнала и до последно седях и чаках другите да се изтеглят и да вляза последна, шокът беше пълен. На таблото за мое успокоение, пишеше че ми трябват между 40 и 45 мин. да стигна до правилния гейт. Беше цяло чудо, че самолета от София кацна 30 минути по-късно, та успях да се кача на него. Кракът ми няма да стъпи повече на това летище. За това във Виена става въпрос.

# 202
  • Euskal Herria
За съжаление, директен полет до Билбао няма, всички са с прекачване. Или трябва да взимаме София-Мадрид и след това с автобус 5 часа. Последните пъти се прибираме с колата за ваканциите, уморително е.
Не ми се е налагало прекачване във Виена, само директни полети от и до този град.

# 203
  • Другата България
Като гледам желаещите се изпокриха.... newsm61 smile3516

# 204
Аааа не! Тук сме. Просто сега намирам време да вляза във форума  Grinning

# 205
  • София
Желаещите имат и друга работа за вършене.  Sunglasses

# 206
Желаещите имат и друга работа за вършене.  Sunglasses

Да пият лимончело?  hahaha

# 207
  • Другата България
Желаещите имат и друга работа за вършене.  Sunglasses

newsm51 Ти да не си по.....влашко?
Пръскаш за комари? Sunglasses Wink

# 208
исках да ви напиша две неща, но едното го забравих - старост-нерадост, какво да се прави? когато се сетя, ще се отчета

второто нещо е, че у дома имам няколко кашона салфетки с претенции за колекция; част от тях са ми дадени, втората съм купувала аз
момите пораснаха, кашончетата ми се пречкат и бих желала да ги подаря на някого
имам само две условия - който ги иска, да ги вземе от вкъщи или да поеме пощенските разходи по доставката и да не ги пуска в някой продавалник на следващия ден или седмица
искам да зарадвам някое момиченце така както преди време зарадваха моите

# 209
Оооо мислех, че само аз съм събирала  Heart Eyes  Hug аз моите ги подарих на едно момиченце.

Общи условия

Активация на акаунт