Зоната- тема 2

• 26 154
  • 734
  •   1
Отговори
# 210
  • Другата България
Аз предлагам да направиш бартер или да се спазариш с някоя кръчма - нали беше модерно да се късат салфетки за пари, имаше покрай баловете нещо такова мисля.
А сериозно - това някой с повече място....аз на времето събирах сапуни, имах кашони още от соц време. Като ни тресна кризата...не помня коя беше, година и повече не сме купували у дома.

# 211
колекцията от моите детски години също беше подарена, имах страхотни от братовчедка ми, която живее в Германия - бяха чудо невиждано
тези са други, но пак има много интересни

жал ми е да ги ползвам - как да избърша нечий омазани с шоколад устица с нещо тънко, красиво и ефирно, когато то може да радва някоя малка девойка с руси плитки, огромни лешникови очи и розова рокличка като от филм на Дисни?
/не, че моите чудовища някога са били такива  Mr. Green/

# 212
  • Луната ни пази
А аз на времето колекционирах значки. Имам доста интересни, но не са много като количество. После си правех... футболни дневници. Дневник на българското първенство, на световното първенство, на европейското и така по няколко пъти.  Peace

# 213
  • Другата България
Аз и марки събирах, имах едни огромни класьори, червени, още ги помня /ама не помня какво се случи с тях.../ и купувах по видова...малеее, колко хубави времена бяха....

# 214
  • Оптимист по принуда
Единствената ми колекция е голяма тетрадка с изрезки от списания на Backstreet Boys. Вярвах,че ако има я изпратя, Ник Картър толкова ще се впечатли, че ще се ожени за мен  Blush

# 215
марките ми са кой знае къде - всъщност подозирам къде точно са, още се пазят, но не у дома
любимият ми магазин беше в подлеза на НДК, а после ходехме и в един малко по-надолу от х-л Хемус

а аз исках да пиша писмо на Джейсън Донован, за да залепи отговора към мен с целувка  Blush
иначе не го харесвах, но тая пуста целувка си ме беше впечатлила много  Laughing
доста по-късно разбрах, че това е само песен и го намразих за разбиването на девичите ми фантазии  Crazy

# 216
  • Другата България
Тази ми е любима песен...все още.... Heart Eyes
Малиии, много сме дърти.... Mr. Green

# 217
дърти, ама биваме  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Скрит текст:

пп ако някой иска салфетките, моля да не се стеснява и да пише лс  Wink

# 218
Аз ще разпитам, Бубсън.  Hug

# 219
  • Другата България
И аз, но моите познати са все с големи деца, надраснали тази възраст.
Въпреки това ще питам.

# 220
благодаря ви!  Hug

Скрит текст:
имайте предвид само, че другата седмица през работните дни ще съм с блокирани лс - имам разни работи за вършене и ги блокирам, защото много хора ми пишат и очакват отговори и помощ - по-добре е да ги получат от друг вместо да чакат мен няколко дни докато отговоря

# 221
  • Другата България
Ок, то толкова бързо няма да стане, ако изобщо стане, дано и друг прочете и има вариант.  Hug

# 222
  • София
Охоо, за колекции ли си говорите?
А някой луд като мен да е събирал сапуни?  Grinning Стигнах до 150 броя, после дойде демокрацията, гладните години с купони и... не, не ги изядохме, ами си се къпахме с тях. Жертвах се, какво да се прави.
После, като тийн, бях луда фенка на Ню Кидс. Цялата ми стая беше в техни плакати, отдолу не се виждаха тапетите. Аз като се запаля по нещо, съм много нахъсана.  Mr. Green
Гледах нон стоп MTV, пишех писма на Рей Коукс и се надявах да ми се обади, за да участвам в шоуто му, но това така и не се случи.
Хубави години бяха.  Heart Eyes

# 223
  • Другата България
Охоо, за колекции ли си говорите?
А някой луд като мен да е събирал сапуни?  Grinning Стигнах до 150 броя, после дойде демокрацията, гладните години с купони и... не, не ги изядохме, ами си се къпахме с тях. Жертвах се, какво да се прави.

А сериозно - това някой с повече място....аз на времето събирах сапуни, имах кашони още от соц време. Като ни тресна кризата...не помня коя беше, година и повече не сме купували у дома.
smile3515

# 224
  • София
Мери  hahaha  Joy
Извинявай, душко, аз от бързане да си изтипосам колекцията, съм попрочела по диагонал.   bouquet
Значи лудите по нашия край не са били единични случаи.

Общи условия

Активация на акаунт