Зоната- тема 2

• 26 218
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
Ние с мъжа ми, ако легнем да спим следобяд, по-малко от 3 часа сън не ни устройват. Трябва ни подходяща сиеста, удължена.
Ами то реално 2 часа за какво по-напред? Че аз докато се прибера да хапна и ще е станало време за връщане Crossing Arms Предлагам да поискаме референдум и да гласуваме за 5 часова сиеста във България  Mr. Green

# 76
И сиести, Кристин. Не ги забравяй. Винаги ми е било много интересно как се прибираш на обяд да хапнеш и дремнеш. И то искаш не искаш, няма кръшкане от следобедния сън  Grinning Като за мен.

От мерак за веселба пропуснах тая убавиня-сиеста  Crazy

# 77
  • Euskal Herria
Еее, че то сиестата - ако искаш спиш, ако искаш - миткаш по заведенията. Щото има и такива - всичките 2 часа ги изкарват в ресторанта. Ядене и пиене и после "Бягай, работо, че ида".
Като знам как работят испанците... Всичко е маняна.  Grinning

# 78
  • Луната ни пази
От детската градина не съм спала на обяд. Ако го направя, 2 часа няма да ми стигнат. Ама виж в редерендум ще гласувам ЗА!
Янче, снимкиии   bouquet

# 79
Аха , за Испания съм била само.  Joy

Аз много си държа на обедната почивка и винаги в този един час си поспивах в стаята за отмора .
Когато детето беше малко ( Ття си спеше до 4 години и половина почти на обяд ) винаги спях с нея на обяд и сега понякога в уикендите си лягаме двете .
Обичам да спя и ми трябват 10-12 часа за да съм свежа и на себе си . Flutter

# 80
  • Mediterraneo
Еее, че то сиестата - ако искаш спиш, ако искаш - миткаш по заведенията. Щото има и такива - всичките 2 часа ги изкарват в ресторанта. Ядене и пиене и после "Бягай, работо, че ида".
Като знам как работят испанците... Всичко е маняна.  Grinning

Хахаха, да! Маняна, че и пор ла тарде, ако е възможно.

Не ми е угодна сиестата на мен. Ако работиш далеч от къщи, само биеш път за нищо. Или трябва да дремеш 2-3 часа в някой бар. Абсурд да се прибера, да ям, че и да спя. Едно на ръка, че мразя да спя следобед, оставащата част от вечерта просто съм зомби, ако го направя.

# 81
Аз па да кажа за скандинавската сиеста Whistling малко преди да напусна, шефката обяви, че ще прави стая за почивка. По пода щяла да сложи матраци и който не е напълно във форма може да удари един сън 😉 Цялата лакърдия идва от там, че тука боледуващите са много и начесто Wink В началото мислех, че са с хронични заболявания Crazy По-късно схванах, че понеделник хроничната болежка е махмурлук а петък е желание за дълъг уикенд.... Няма нужда от болнични и посещение при личния Wink Само се обаждаш и всичко ти е платено 100% 😉 тарикати....

# 82
Кристин,къде живееш,ако не  е тайна? И при теб звучи много лежерно като при Яна  Grinning

# 83
Кристин,къде живееш,ако не  е тайна? И при теб звучи много лежерно като при Яна  Grinning

В Норвегия съм Peace

# 84
  • София
Когато бях бременна, шефът ми великодушно ми посочи диванчето в заседателната зала и ми каза, че ако ми се спи следобяд, да си дремвам спокойно. Предишната колежка се възползваше от дивана, но аз - не. Просто не ми се спеше, а и някак не ми идваше отвътре.  Grinning

# 85
мързеливо ми е - още не успявам да се разбудя макар, че отдавна съм станала. Чака ме динамична седмица и предполагам, че предусещането за нея се опитва да ме задържи в миналата  Joy

все още ми се почива, малко ми беше това лято и имам една тайна надежда, че може да "избягаме" още няколко дни семейно на някое приятно място; последните месеци ми бяха разнообразни и едновременно еднообразни - спрях да се занимавам с доста неща, които съм правила години наред и започнах да правя други, но принципна житейска промяна нямам; през септември ставам на 40 г. /чета темата в клюкарника, но май не съм се разписвала/, но равносметката ми не е много по-различна отколкото тези, когато ставах на 38 или на 39

сиеста - ех, чудно време  Heart Eyes
фиеста - скита ми се по света - колкото повече натрупвам години, толкова повече ми се обикаля и ми се правят нови неща; когато бях млада и зелена, душата ми беше доста по-мързелива, а уж е обратното

добро утро, успешна седмица, бля-бля-бля, всякакви хубави неща!  Hug

# 86
  • Луната ни пази
Аз бях на другия полюс. В началото много ми се спеше, но удържах фронта. Като дойде вирусния период, лекарката скоропостижно ме изкара в болничен и си отспах.
Снощи спах на едно легло, което предстои да сменям и сега зверски ме боли кръста. Twisted Evil

# 87
  • Другата България

сиеста - ех, чудно време  Heart Eyes
фиеста - скита ми се по света - колкото повече натрупвам години, толкова повече ми се обикаля и ми се правят нови неща; когато бях млада и зелена, душата ми беше доста по-мързелива, а уж е обратното

добро утро, успешна седмица, бля-бля-бля, всякакви хубави неща!  Hug
На мен колко ми се обикаля....хем съм по - дърта....просто не е истина. Party

# 88
  • Оптимист по принуда
Напоследък нямам желание за почти нищо, едно ми е отпуснато и летаргично, а не бива. Ще се взема в ръце, налага се, както винаги. Сиеста форевър  Peace

# 89
Честит ви понеделник и нова седмица! Hug

И аз септември съм рожденичка. С половинката решихме всеки рожден ден да сме в чужбина, че като сме тук нещо няма настроение за празнуване Rolling Eyes
И на мен ми се скита и докато нямаме деца скитаме на воля Laughing

Общи условия

Активация на акаунт