Зоната- тема 2

• 26 223
  • 734
  •   1
Отговори
# 60
  • Оптимист по принуда
Здравейте.

Белла, съжалявам.  Hug
Не смея да кажа кой е недосегаем, кой е не/разумен, само знам, че не знам с какво, кого и как ще ме срещне събата в даден момент и какво ми е писано Confused. И ме е страх понякога, признавам си. Ужасно е да си отиват хората без време.

Цвети, не съжалявай за взетите решения /чужбината имам предвид/ Peace. Аз не успях да заобичам живота ни тук, много път извървяхме, но имам чувството,че още доста трябва да минем, преди да се почувствам поне малко у дома си. Дори съвсем сериозно обмисляме завръщане в България. Лошото е, че вече и вкъщи се чувствам на гости, а тук не съм у дома...Много е объркано.

Контеса, как ви се отразява промяната отвъд океана, къде се чувствате по-добре?

Успях да видя Бубанка и много ми хареса  Hug, друга си я представях. А котките ѝ са прекрасни  Heart Eyes

Барелинке и теб видях, голяма красавица   bouquet

Цвети, посмях се с твоя пост, така си е  в повечето случаи  Simple Smile

Тонка, аз гости не обичам, за неканени, да не говорим, пък с преспиване, хич. Mr. Green

# 61
  • Другата България
doh #Shocked
Тия на Шаги бяха добри, и коли миеха, аз съм дърта жена, какви голи младежи да търся сега.....

# 62
  • София
И аз не съм в първа младост, свиркай си.  Wink

# 63
  • Луната ни пази
Аз не мога да разбера онези, които държат да се изявяват като последна инстанция по всички въпроси. Ами да си гледат идеалния свят, брак, деца, работа, живот и да спрат да начукват канчетата на всеки.

# 64
  • Другата България
А дано, ама надали.
Аз съм се отказала да ги разбирам. Само се забавлявам, въпреки, че понякога е жалка картинка.
Кой както го акъл учи и му иде отвътре.
И пак за Тонка
Скрит текст:
малко със закъснение де....

П.П. Контеса, при нас е вечер, направо лека нощ казвам аз. Laughing

Последна редакция: нд, 23 авг 2015, 21:54 от Merri_An

# 65
  • Луната ни пази
Мери, вярно е, че няма да се спрат, вяено е и, че картинката е жалка.

# 66
Добър ден ,

излюпихме се в 9 и половина днес всичките .Такова нещо не помня от Нова година когато си легнахме в 4 . Мъжът ми независимо кога ляга все си става в 6 ,а днес и той ,че и детето и аз откарахме до 9 .
Ми като спят всички тихичко и не чувам шумове и си спя и аз .То не че шумовете ще ме спрат да си спя  де  hahaha

Белла , съжалявам за загубата ви . HugТова е толкова тъжно когато си отидат млади хора с малки деца. Толкова все се питам защо хората не внимават повече ,не мислят ли за децата си , за жените си , за родителите си  за себе си ?! Всеки ден виждам как летят по пътищата с големите автомобили и камиони и косата ми настръхва . Затова ми е така стресиращо да карам  Sad

Тонка, разбирам те .И аз не харесвам гости с 4 дни престой .Героиня си   bouquet

Демми, не ти допада в Англия ,така ли да разбирам ?
Всеки е различен и няма как да има универсална формула за всеки. На нас ни се отразява доста добре преместването и тук се чувстваме доста по приети и нещата ни се случват по -бързо и успешно ,но Лондон си е моят личен съкровен трепет в сърцето.

Не мога да го опиша.Чувствам  ,че там получих всичко , което някога желаех и ще ми е любимо местенце да се връщам ,но ще е вече ..за кратко .
Много неща не ми харесваха последните години и затова и тръгнахме насам ,но повечето са страхотни и добри спомени .Градът има свой собствен ритъм , пулс и емоция . За съжаление не е вече това, което беше преди 15 години и за нас бе време за промяна .
 Тук е различно, спокойно ,много дружелюбно ,приемащо и отворено за имигранти .И най-доброто е ,че е със затворени граници и много малко хора идват насам  Crazy

Всичко е толкова по лесно ,поне за нас (защото имаме приятели дошли от Б-я и никога не излизали навън и за тях е културен шок и всичко им е негативно, бавно и прецакващо) . Пример ,аз споделям , че ми отне 7 години за да получа право на гражданство в Англия , имала съм периоди с по 2 години без паспорт чакаща виза и не можеща да мръдна  на никъде ,а тук за 20 месеца получихме гражданството и няма как да си изкривя душата и да кажа ,че не е по-лесно .

Ние направихме ББЮ-то снощи ,пийнахме ,хапнахме и се повеселихме .Днес е време за работа и заминавам да боядисам едни шкафове .Лек ден от мен   bouquet

# 67
  • Euskal Herria
Изчетох ви. Прибрахме се да хапнем и пак излизаме. Направих снимки от днес, не знам какво и как е излязло, че накрая ми падна батерията. Когато се зареди телефона, ще ги прегледам и тогава ще показвам. Целият град е осеян с барове и ресторанти и е превърнат в огромна дискотека.

# 68
  • София
Бела, съболезнования  Hug
Тото е разкошен, много се радвам на снимките му.
Моите деца ядат само гадни купешки мекици, защото мързеливата им майка не ще да им опържи.
Янче, чакаме снимки от поредната фиеста. В този ред на мисли изпуснах снимката на Бубанка.
Тонка, гости с 4 дни престой, ще ме докарат до лудост  Confused

# 69
И два дни са им много на Тонкините гости  Laughing

# 70
Изчетох ви. Прибрахме се да хапнем и пак излизаме. Направих снимки от днес, не знам какво и как е излязло, че накрая ми падна батерията. Когато се зареди телефона, ще ги прегледам и тогава ще показвам. Целият град е осеян с барове и ресторанти и е превърнат в огромна дискотека.

Яна, дразниш! Ако решим да се преселваме в Испания, Билбао ще е приоритетен! Одъртях, обаче фиести ми дай на мен Crazy Чакам снимки Hug

# 71
  • София
И сиести, Кристин. Не ги забравяй. Винаги ми е било много интересно как се прибираш на обяд да хапнеш и дремнеш. И то искаш не искаш, няма кръшкане от следобедния сън  Grinning Като за мен.

# 72
  • София
Ние с мъжа ми, ако легнем да спим следобяд, по-малко от 3 часа сън не ни устройват. Трябва ни подходяща сиеста, удължена.

# 73
Аз ако легна да поспя, после съвсем ще ме мързи да работя. Не, че и да не легна пак няма да ме мързи де.  hahaha

# 74
  • София
Сиси, последното уточнение беше мноу добро!  Joy

Общи условия

Активация на акаунт