Зоната- тема 2

• 26 156
  • 734
  •   1
Отговори
# 225
  • Другата България
И аз си го помислих, че от района ще да е. Laughing
Че и с еднаква съдба колекцията ни.
Любимите ми бяха Лукс, помниш ли ги? Розовия "лукс" ухаеше прекрасно. Heart Eyes

# 226
Ей ги двете сапунджийки се събраха  hahaha

# 227
  • Луната ни пази
Ами какво, поне сте им намерили прекрасно приложение!  Peace

# 228
  • Другата България
Ама знаеш ли колко ми беше жал! Confused

# 229
Мисля си...може ли навръщане от Испания да минем през Австралия Crazy Изгледах един австралийски сериал и рязко ми се приходи там. Ако и действителността е такава и всеки преди работа кара сърф, направо ще си остана там . Не че мога да карам де, да зяпам сърфисти   Flutter

Аз съм събирала миришещи картинки, нареждахме ги в албуми за снимки и разменяхме повтарящите се . И пъзелите ми бяха голяма страст, залепвах ги на картон и  ги окачвах на стената, цялата беше заета . Simple Smile

# 230
  • София
марките ми са кой знае къде - всъщност подозирам къде точно са, още се пазят, но не у дома
любимият ми магазин беше в подлеза на НДК, а после ходехме и в един малко по-надолу от х-л Хемус
И аз събирах марки. Леле бях забравила. И моите албуми бяха червени, а имах един златист, такава гордост беше, като минго подариха.
А любимия ми магазин, беше в подлеза на Гарата. Едно такова мъничко,обаче какви марки имаше чичото, който продаваше там. Размечтах се!

# 231
  • Euskal Herria
Ей, изчетох ви. Аз пък нищо не съм събирала. Помня от ранните си ученически години, че беше много модерно да събираш картинки от дъвки Турбо... древна съм, дрееевнааа.  Приятелките ми събираха салфетки, после дъщеря ни събираше листчета от миришещите тефтерчета.

# 232
  • София
Как, първите пъти направо си ревях докато се къпех.
Мери, моето любимо беше едно прозрачно Фа, донесено ми нейде от чужбинско. Също и два големи кръгли сапуна, с въженца, като медали. Ех, какви сапуни имаше навремето!  Laughing

Ей ги двете сапунджийки се събраха  hahaha
Twisted Evil
Бих те предизвикала на дуел, ама не смея, че си сериозен противник.

Янчеее, бях събрала почти всички картинки от Турбо-то, но в училище ми откраднаха тестето и се съсипах от рев.  Cry

# 233
  • Другата България
Как, първите пъти направо си ревях докато се къпех.
Мери, моето любимо беше едно прозрачно Фа, донесено ми нейде от чужбинско. Също и два големи кръгли сапуна, с въженца, като медали. Ех, какви сапуни имаше навремето!  Laughing

Ама то наистина имаше. Сега от години ползвам само Dove, така и не успях да намеря друг, който да ми хареса.

# 234
  • Euskal Herria
Ааа, тия сапуни ги помня. Пък първите Фа, дето съм мирисала, после хич не ми ухаеха по същия начин - когато ги имаше свободно по магазините вече.

# 235
Толкова много неща съм събирала,че не мога да изброя сигурно всичко Simple Smile През всички моди минах-лимки,салфетки,марки,миришещи листчета,захарчета.......Салфетките и аз много си ги обичах и ми носиха от цял свят,имаче едни дето им викахме паяжини,те бяха най-луксозните Mr. Green

# 236
Дразни ме, че се раздели темата. Много малко време имам, за да следя две  Sad.
Да си измрънкам. Получих фиит бек от последното интервю, което ме изнерви безумно. Казаха, че съм се представила най-добре от общо 4 интервюирани, които са селектирани от 32 кандидата, но само на един въпрос не съм покрила изцяло критерия, а въпроса беше от типа "колко са жертвите от бомбандировката", а аз не можах да ги изброя поименно  Sick. Явно искат да си назначат някой, защото два пути обявяват мястото и аз се класирам на първо място. Сега пак юяли да го обявят. Пак юе се явя, но и ще ги съдя, защото се подиграват с мен. Пратиха ме на изпит по английски, наред с тримата други, мъже, които са местни?.

Много, ама много съм им бясна.

# 237
Даун,кофти история ,дано скоро си намериш желаната работа  Hug

# 238
Даун,кофти история ,дано скоро си намериш желаната работа  Hug

Осмичка, няма много напоследук  Sad. А имам нужда от смяна, а и повече пари в момента.

Сега ровя пак и се тъпча с бил тонг (давам и на кучето).  Simple Smile

# 239
  • София
Даун, от мен имаш голяма прегръдка и стиснати палци. Ей, не може само лошо, ще дойде и хубавото, ще видиш.  Hug

Иначе относно разделението на темата, аз не го възпремам точно като такова. Пиша и в двете, както повечето тук. Ако например видя, че се говори за зимнина, мармалади, квас, кокоши тръни или пържени тиквички, бягам с 200 и се вклинявам в по-приятен за мен разговор.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт