Парфюмни размисли и страсти - 192

• 103 273
  • 762
  •   1
Отговори
# 420
  • на терасата
Новият аромат на Сисли е много интересен. Не харесвам пачули и не мога да го опиша вдъхновявящо, но за любителите на тази съставка тестът е препоръчителен.

# 421
KDS, аз нося Habit Rouge EdT и много го харесвам. Според мен е унисекс. ММ обаче го намира за неносим.

За мен този аромат е втори братовчед на Шалимар и е безспорен шедьовър. Никой мъж в обкръжението ми не го е носил обаче, и нямам асоциации свързани с него. Ние с ММ сме над средата на 30те, ако това помага.  Laughing

# 422
И за мен е неносим. На сляпо никога, а за подарък да не говорим.

# 423
  • Бургас
Благодаря ви, момичета!   bouquet

# 424
Нова Черна Орхидея ЕДТ излиза тази есен. Кара рекламно лице.

# 425
http://vipbrother.novatv.bg/videos/view/156/
В темата за ВИП брадър имаше питане, кой парфюм ползва Преслава...в това видео се вижда жълта бутилка с бяла капачка...някой да го знае?
Благодарим.  bouquet

Мистерията е разкрита,Sunshine Amouage for women е.

Последна редакция: сб, 19 сеп 2015, 19:16 от bubanka

# 426
Леле, точно за това влизам да питам и аз  Laughing, много ми стана интересно какъв е парфюма на Преслава.   bouquet
Хм, сега като загледах пак клипчето, нейният парфюм е с някакъв черен етикет отпред, шишчето е по-продълговато, не ми прилича на този Амуаж.

# 427
Лепенката е за да не се вижда марката, задължително е за шоуто. Амуаж е парфюма.

# 428
Има логика да е така, но защо дезодоранта й не беше с лепенка тогава?
Както и да е, мерси.  Peace

# 429
Здравейте, някаква идея откъде мога да намеря този аромат? Намирам го само в Русия и в момента ми е невъзможно познати да го вземат от там. И подобен аромат ме устройва.

# 430
Онзи ден пробвах новия парфюм Алая. Много тежък и груб парфюм с какафонични и химични съставки. Буквално груба, дебела, необработена добре кожа, натрапваща се през цялото развитие с мазни виолетки и разни други цветя. Много траен и наситен, дори задушлив. Като се започне от шишето, което за мен е несполучливо копие на Хабанита и се мине през сока и цената, всичко в този парфюм е кофти за моя вкус.

# 431
Днес много ме изненада развитието на El Born.
http://www.fragrantica.com/perfume/Carner-Barcelona/El-Born-25936.html

Медeцът се прибра постепенно (не правеше така през лятото Crossing Arms), а ангеликата (боже, как е това на български?) започна да се издига като вълна и два часа след апликацията ме обля с такава сила, че взе да ме дразни. Опитах се да я потуша със солидна доза Cuir Beluga. Не се прибира значи, много нахална билка, и сега съм с нещо като "направи си сам" Angelique Noire.
Мислех си, че ми е спешен за придобивка, но ако ще ми се държи по този начин, ще преразгледам кандидатурата.  Sunglasses
Достатъчно ангелика си имам във Vanille Exquise, Angelique Noir също очаквам скоро (скромно отливче 30мл Heart Eyes), но пак съм влязла във фаза "зимнина" и прибирам ли, прибирам флакони като катерица лешници.
Отивам да си прибирам красотите от пощата.  afwitch

# 432
  • София
Виждам "Cuir Beluga". Може ли с няколко думи да опишете как го усещате? Много съм любопитна!

# 433
Ау, Deziderata, ти Cuir Beluga малко като доместос го ползваш, откога кътам една пробичка и си планирам голяма бутилчица. Вчера си отворих, за да си припомня,  пробичката с http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Elixir-Charnel-Gourm … -Coquin-4675.html. Първото, за което се сетих, че веднъж го беше описала като мая Rolling Eyes Явно като престои този парфюм наистина се променя, жива мая, направо... Добре, че не си взех голяма бутилка, толкова го бях харесла в началото, но пък Double vanille и Cuir Beluga не са мръднали, така че дядо Коледа да идва по-рано.

# 434
Ох и аз обожавам Cuir Beluga и още не съм си купила бутилка.

Общи условия

Активация на акаунт