Парфюмни размисли и страсти - 192

• 103 181
  • 762
  •   1
Отговори
# 555
  • София

Само да добавя, че май съм единствената, на която О Премиер не допада, ама никак. Оригиналът - също. Исках много да харесам първия, но не се получи.. По описания и похвални слова звучеше като аха и да намеря Светия Граал, но не би.

Не,не си единствената.Аз съм пробвала и оригинала, и О премиер и при мен на 10 минути изкарва една пиклива нотка, която тотално ме кара да се откажа и аз съм зачертала този шедьовър с всичките му варианти.

# 556
  • на морето
Момичета, малко встрани от темата, но мнения за този

http://www.fragrantica.com/perfume/Cartier/Baiser-Vole-Essence-d … Parfum-20815.html

и този аромат

http://www.fragrantica.com/perfume/Etienne-Aigner/Etienne-Aigner … -Femme-10167.html

Набързо ги тествах, навярно ще има още тестове, но на пръв прочит много ми допаднаха. Надявам се и на вашето квалифицирано мнение Grinning bowuu

По отношение на хубава, ароматна ванилия, за мен един от фаворитите е Lolita Lempicka http://www.fragrantica.com/perfume/Lolita-Lempicka/Lolita-Lempicka-456.html
Парфюмен елексир в разкошна бутилка! Heart Eyes Абсолютно подходящ за ежедневието, траен и шлейфов.

Последна редакция: пт, 25 сеп 2015, 14:36 от rori100

# 557

Aко трябва да преформулирам питанката, то е че търся ванилия, но класна и с характер, в комбинация с нещо плодово и дървесна/смолиста/сандалова подложка newsm78 Има ли такова произведение изобщо или?
Към всичко вече предложено мога да добавя и Van Cleef&Arpels-Orchidee vanille

# 558

Aко трябва да преформулирам питанката, то е че търся ванилия, но класна и с характер, в комбинация с нещо плодово и дървесна/смолиста/сандалова подложка newsm78 Има ли такова произведение изобщо или?
Супер добра ванилия.
Също и ванилията на Серж Лутенс. Една от най-меките и интересни ванилии.

# 559
Ами съжалявам да кажа, че толкова велик парфюм като Addict при мен е толкова прост, но е такъв.

Ако трябва да преформулирам питанката, то е че търся ванилия, но класна и с характер, в комбинация с нещо плодово и дървесна/смолиста/сандалова подложка newsm78 Има ли такова произведение изобщо или?
Предложенията ми за плодова или дървесна, класна ванилия
Аз претърпях сериозна метаморфоза във връзка с ванилията и от отявлен ванилофоб, станах върл почитател. Но бягам от ванилии, които ми приличат на готварския ванилин и ми простеят.
Може би и този парфюм да предложа, той обаче е сладък, освен ванилов, но пък за мен много се доближава ароматът до Мексиканската ванилия, която е една чудна ванилия.

Благодаря за прекрасните предложения! Харесах си първите 2 по пирамида, Класика ще го тествам непременно.

# 560

Благодаря! А има ли къде да се тества свободно?

# 561

Благодаря! А има ли къде да се тества свободно?

Да, в Бюти зоун и Дъглас.
Аааа, и да добавя, наистина е класна тази ванилия!  bouquet

# 562
  • Бургас
"Също и ванилията на Серж Лутенс. Една от най-меките и интересни ванилии." - Абсолютно подкрепям Simple Smile
Бях писала в друга тема , че попаднах на магазин който го затварят и всички аромати бяха пуснати на разпродажба . Беше останал Диор Адикт, но изключително не понасям новия и по- скоро ме е яд че го развалиха и нямаше как да купя.
И затова пък взех Alien ликьорната версия 2013  Heart Eyes моят приятел само ме души и казва че от мен се носи аромат на тютюн  Laughing , това усещал.
Вчера бях с Sege Lutens Chergui - рано му е , но пък ухае страхотно. Определено усещам тютюн , медена сладост но умерена . При мен имаме трайност до вечерта, дори косата в момента все още ухае, но си го представям зимата , в хубава снежна зима каквато няма в Бургас  Laughing .

# 563
Хм, почти 100% съм сигурна, че в Пловдивските БЗ и Дъглас го няма този парфюм, но ще попитам, вече наистина ме заинтригувахте Hug

# 564
Момичета ще отговоря на всички тук по-късно днес,както и на всички ЛС.Един приятел се прибира утре от Париж и понеже нищо не разбира от парфюми,а нямам време да се ровя ми трябва инфо.
Искам да вземе един парфюм,който ще е за една приятелка общ подарък за РД другата седмица.
Coco Mademoiselle парфюма,не тоалетната вода същия ли си е като от преди години,или като почти всичко е реформулиран и той?
Момичето за което говоря е от хората,които държат ВСИЧКО да им е подредено,точно на място и мрази всякакви промени в ежедневието и.Ползвала е 2 пъти класиката от 2001-ва,и ако парфюма е реформулиран няма да и хареса.
Нито имам време да се ровя,нито моя човек има време много.Моля само запознати да ми отговорят.
Мерси

# 565
Да си задам и другия въпрос Embarassed
My Insolence само тоалетна вода ли е или има и ЕДП? Днес ми попадна на супер цена и се зачудих, та питам..

# 566
само един вариант е - едт
много любим ми е и тези дни взех поредната бутилка

# 567
Значи и аз ще взема Flutter

# 568
  • Франция
Момичета ще отговоря на всички тук по-късно днес,както и на всички ЛС.Един приятел се прибира утре от Париж и понеже нищо не разбира от парфюми,а нямам време да се ровя ми трябва инфо.
Искам да вземе един парфюм,който ще е за една приятелка общ подарък за РД другата седмица.
Coco Mademoiselle парфюма,не тоалетната вода същия ли си е като от преди години,или като почти всичко е реформулиран и той?
Момичето за което говоря е от хората,които държат ВСИЧКО да им е подредено,точно на място и мрази всякакви промени в ежедневието и.Ползвала е 2 пъти класиката от 2001-ва,и ако парфюма е реформулиран няма да и хареса.
Нито имам време да се ровя,нито моя човек има време много.Моля само запознати да ми отговорят.
Мерси
Настоящата версия на Coco Mademoiselle EDP за мен се различава осезаемо от тази отпреди години. По-сладка е и натрапчиво карамелена. Обичах го някога, но в моментната си версия по-скоро ме дразни.

# 569
  • Бургас
О, BBeLLa ме подсети да си подновя The One, купонджийската ми ванилия.  L'eau и него много харесвам, въпреки че не съм купувала бутилка.

Ето това също е много хубава ванилия с нероли и малини, с маршмелоу в базата. Пухкава с въздушна консистенция като пролетно облаче в синьо небе. Heart Eyes
Прави невероятен шлейф, и е много хвален и прехвален аромат:
http://www.fragrantica.com/perfume/Dolce-Gabbana/Dolce-Gabbana-P … -Femme-15335.html

Ооооо, и на трите съм фен, но ги бях позабравила   Heart Eyes Мерси, че ме подсетихте за тях!   bouquet
Deetron, WaltherP99, благодаря за мненията ви, както и на всички други!   bouquet
Всъщност отдавна съм се загледала по тези Mancera....Единствената причина, която ме спира да ги тествам по-обстойно и да поръчам, са огромните количества  Laughing Познавам се добре и имам подозрения, че ще ми харесат поне три неща от марката, а не ми се дават 300 лв. за тях, при положение, че няма с кого да ги разделя. Повечето от моите познати въобще не се интересуват от парфюми и не са чували за съществуването на много от нещата, които се споменават тук.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт