Парфюмни размисли и страсти - 192

• 103 328
  • 762
  •   1
Отговори
# 630
Есклузива на Ван Клийф е тестер и цената му не е толкова ниска спрямо другите цени на продуктите на марката в сайта. Другите заредени вчера тестери са на същата цена. Иначе продукт 75 мл. е 137 лв, а в магазин е толкова 45 мл.-139 лв. 75 мл. е някъде около 180 лв.

През нощта веднага поръчах насляпо парфюма и като дойде в Четвъртък ще пиша как е. Много ми е интересен. Аз много харесвам амброви парфюми и ми се носи нов такъв, на хората около мен също, та ще намери почитатели със сигурност. Ако е читав ще съм много радостна.

# 631
  • Чукарландия
Аз пък си поръчах Orchidee Vanille Van Cleef & Arpels, насляпо, но съм убедена, че ще ми хареса. От кога му се каня... На тази цена, за мен е супер.  Peace

# 632
Аз пък си поръчах Orchidee Vanille Van Cleef & Arpels, насляпо, но съм убедена, че ще ми хареса. От кога му се каня... На тази цена, за мен е супер.  Peace
Е как няма да ти хареса, той си е супер. Днес съм с него и се развива екстра. Heart Eyes

# 633
Момичета, кажете отново две добри думи за Bois d`Iris!!! Отдавна го искам и сега съм на един клик разстояние, но пробата ми отдавна свърши и сега не мога да си припомня защо така неистово го желаех Embarassed /Ако трябва да съм честна пред себе си, търся си импулса, стимула да го взема. Знам, че няма да ме разочарова.../ Ей това е, да си имам проблема Laughing, но знам, че ще ме разберете!!!

# 634
  • София
Аз пък си поръчах Orchidee Vanille Van Cleef & Arpels, насляпо, но съм убедена, че ще ми хареса. От кога му се каня... На тази цена, за мен е супер.  Peace
Ще ти хареса - и аз съм сигурна.  Peace
Много нежност и класа има вътре. В личната /дали тази думичка да не я болдна и то с главни букви  Wink)/ ми класация е парфюм шедьовър.
Със здраве да го носиш.

# 635
И аз да запригласям- много е твой, Белла, честито!
И аз му се каня, и все нещо друго взема предимство. Имам аромати в уиш листа, които са там от 3  Shockedгодини, хм...той е един от тях, голямо безобразие.

Сега ми е влязла Dzongkha в главата, ставам и лягам с мисълта за нeя. А при първа проба го/я отхвърлих.  ooooh!
Имам много неща за носене, все нови и обичани. Какво ме е прихванало, глезотия някаква е, затова не го и купувам. Според мен е идеален за пролет.

GalyGaby, взимай го, страхотен е!  thumbsup

# 636
  • Чукарландия
И аз да запригласям- много е твой, Белла, честито!
И аз му се каня, и все нещо друго взема предимство. Имам аромати в уиш листа, които са там от 3  Shockedгодини, хм...той е един от тях, голямо безобразие.

Благодаря, момичета!   bouquet

Ще го изгладувам... Joy

Нито Dzongkha, нито Bois d`Iris познавам, а и стига ми вече... ooooh!

Скрит текст:
А, че и отстрелях един Гучи Ръш (скоро се запознах с него), хич няма и да споменавам. Ще го напиша тихичко...  Banghead

Последна редакция: вт, 29 сеп 2015, 13:38 от BBeLLa

# 637
Ванилията на Ван Клийф е един от най-неприятните аромати който изобщо някога съм носила. Разкарах го с 200  Laughing Верно че не съм ваниломан ама това беше Mr. Green
Имах тестер точно от парфюми шоп и си беше наред защото съм тествала и в магазин после аромата да съм сигурна че не е било някое менте толкова ми беше зле аромата.

# 638
  • София
Само аз ли не харесвам ваниловата орхидея?  Laughing
Чак ми идва да си издера кожата  Sick
Като цяло, само california reverie от цялата колекция ми харесва.
Не съм пробвала обаче амбъра, но ме съмнява да ме привлече. Минах я тази вълна и вече по амбър не залитам, поне не много  Laughing

# 639
  • на терасата
Някой да знае дали все още може да се намери някъде Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Lys Carmin? Мислих го, мислих го и той изчезна и онлайн, и офлайн Cry А толкова ми харесва...

Може би трябва да побързам да си купя Baiser vole като толкова ми се иска лилия, че току-виж и той изчезне...

Последна редакция: вт, 29 сеп 2015, 14:17 от рак-щрак

# 640
Ванилията на Ван Клийф е един от най-неприятните аромати който изобщо някога съм носила. Разкарах го с 200  Laughing Верно че не съм ваниломан ама това беше Mr. Green
Аз не познавам добре Ванилията на Ван Клийф, макар да ми се струва, че съм посягала към нея в магазина, но първият парфюм, с който е сравнена като аромат, ако наистина прилича на него, е такава зла гад, че не е истина.
А иначе станах ваниломан... Умерен!

# 641
Като цяло, само california reverie от цялата колекция ми харесва.
Обожавам го, страхотно настроение ми носи. Парадоксално - напомня ми за Chanel Gardenia - като обаче гарденията съм носила много малко.

# 642
Само аз ли не харесвам ваниловата орхидея?  Laughing
Чак ми идва да си издера кожата  Sick

Хич не си само ти. Заведох приятелка при него, да я запозная с това вълшебство, а тя видимо се потресе. Бил парфюм за едра руска матрона в кожуси. Излезе от парфюмерията с Гарденията на Гучи, доволна и щастлива.

Белла, купя ли Джонка, ще ти метна проба.  Hug

Амбрата често избива като гума при мен, затова съм равнодушна към всякакви амброви чудесии. Обвинявах парфюмерите, че използват некачествени съставки, но след поредните гуми за камион в Patchouli Leaves се смирих, че амбрите не са за мен. Но пък има и щастливи изключения които ме радват много. Calamity J и L'instant EdT например.

# 643
  • София
Може би трябва да побързам да си купя Baiser vole като толкова ми се иска лилия, че току-виж и той изчезне...

Днес пробвах този Baiser Volé Eau de Parfum Fraiche http://www.cartier.com/collections/fragrances/womens-creations/b … au-de-parfum.html.Няма го във Фрагрантика или поне аз не го открих.Много ми харесва.Доста дискретно ухание на лилия, чисто, свежо, ненатрапчиво.

# 644
  • Чукарландия
Сега остава утре и аз да се потреса от тази Ванилия и да легна да умра... Joy

Ако не пиша, да знаете, че точно това се е случило... Надявам се все пак да не. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт