Парфюмни размисли и страсти - 192

• 103 330
  • 762
  •   1
Отговори
# 315
  • Бургас/Пз
Здравейте, не съм сигурна дали точно тук е мястото на въпроса ми, но май ще можете да ми дадете отговор  Simple Smile Проверих един парфюм в checkcosmetic и ми излиза датата и годината на производство. Това означава ли, че мога да съм сигурна , че парфюмът е истински Rolling Eyes

# 316
  • София
Здравейте  Hug

Вчера си харесах аромата на ето този парфюм:

"Императрицата" на Долче и Габана.

Не съм си го взимала досега, но мисля, че ще ми отива. Някоя от вас да го е ползвала и какво й е мнението, оценката за него?
Щом си го харесала, какво има да се каже? Simple Smile Освен, че е не особено траен, че е летен аромат, че мирише на диня, но ти това вече го знаеш, така че ако ти е ок, вземай го.

# 317
Много нетраен е този аромат и вярно е летен.

# 318
Здравейте  Hug
Не съм си го взимала досега, но мисля, че ще ми отива. Някоя от вас да го е ползвала и какво й е мнението, оценката за него?
Не е от най-харесваните парфюми тук в темата,но аз  да си кажа.На мен ми е супер любимец,летен е да и мирише на диня.При мен има поразителна трайност,над 10 часа и издържа на най-големите жеги.
Иначе по темата - най-често посягах към  Piment Brulant и L'Ombre Dans L'Eau Diptyque,които са ми най-големите летни любимци.Също така Un Jardin En Mediterranee и Le Jardin de Monsieur Li, който дълго време
се съпротивлявах да купя,защото уж не го харесвам,но след няколко теста се предадох.
Изненадващо видях дъното на Essence Narciso Rodriguez, който задължително трябва да подновя.

Последна редакция: чт, 10 сеп 2015, 13:19 от Lady Vengeance

# 319
  • Germany

Исках да попитам също дали някой е запознат с: http://www.fragrantica.com/perfume/Giorgio-Armani/Armani-Code-Satin-31664.html ? Звучи ми много добре....
Първия път, когато го пробвах само на блотер не го харесах, видя ми се прекалено белоцветен за моя вкус. Изхвърлих блотера на втората минута. Пробвах го на кожа преди няколко дни и определено не е никак лош, и е почти еднакъв с Ултимативния код, който имам, нося и много харесвам. Разликата е в началните нотки, Сатена започва една идея по-белоцветно, с по-интензивен портокалов цвят, и е добавен повече карамел, като в бонбоните Тофифи Peace В базата е 1:1 с Ултимативния код, като аз не бих го купила само защото имам другия, но ако искам да имам красивия червен флакон, то бих го направила. Дано ме разбрахте какво исках да кажа  Crazy Mr. Green ooooh!
Пробвах, и то на кожа! този ужас Sick Дръжки на зелени домати, обелени жилави листа на ревен (рабарбeр използва ли се?), стъбла марихуана и зелени ябълки Грени Смит. Не знам в какво настроение се очаква да е човек, или колко ексцентричен трябва да бъде, за да го носи.
Rose Of No Man`s Land Byredo Роза. Луксозна. Зелена. Прозрачна. Пастелна. Шипрова. Бодлива. Сериозна. Нетипична. Тъмна. Омагьосваща. Сдържана. Омайна. Велурена. Дъхава. Изненадваща. Пристрастяваща. МОЯ. Такава

Поръчах го и не знам как ще дочакам, докато пристигне.

# 320
  • Sofia
Благодаря на всички ви   bouquet

# 321
  • София
Ох, ох, Ковачева, задъхах се и аз с твоята роза, хич не ща и да я срещам такава  ooooh!  Heart Eyes

Нося ви обществен апарат за парфюмиране от 1952 г., пъхаш монета и натискаш бутона:
Скрит текст:
След Табу и Шанел някой различава ли другите заглавия?

# 322
Пробвах, и то на кожа! този ужас Sick Дръжки на зелени домати, обелени жилави листа на ревен (рабарбeр използва ли се?), стъбла марихуана и зелени ябълки Грени Смит. Не знам в какво настроение се очаква да е човек, или колко ексцентричен трябва да бъде, за да го носи.

О, аз много харесвам въпросния ужас.  Laughing Хареса ми от първо помирисване и въпреки силния и отчетлив мирис на стебла на домати. А това е една от най-неприятните миризми в естествено състояние за мен. Въпреки това и аз си мислех, че не бих могла да го разнасям сред хора, сякаш току що излизам от градината, където съм брала домати. За късмет, ми го изпратиха по грешка вместо Iris Nazarena. Тогава никак не бях щастлива, но сега съм много доволна. Много ми върви през лятото, освежаващ е и хич не се притеснявам на какво мириша на околните. И го нося когато съм в добро настроение  Grinning

# 323
Предпоследното е  Tweed, а последното е LAVENDER предполагам. Simple Smile

# 324
  • Бургас
Бижу, честито!  Hug Много е минатюрно бутилчето, нали?
Л'ексеса и аз много го харесах още като излезе- сладко-горчив портокалов цвят по мой вкус. Не го придобих тогава (беше лавиново лято, още го помня) но оттогава го държа под око.
Бижу, честита придобивка! Относно това как мирише палисандър и аз си представях нещо като душа парфюма, само че не скрин, а нов бар-плот и столове с кожа.  Laughing
Black XS L'Exces също ми харесва. Миналата година видях сметката на един. Много е приятен и не така сладък като класическия. Аз обаче съм любител и на предшественика, но не съм го носила от няколко години.
kovatcheva, благодаря за отзива за Armani Code Satin !   bouquet Почти съм сигурна, че ще ми допадне. Ще трябва да го намеря за проба, защото не съм запозната и с Armani Code Ultimate. Чела съм вашите отзиви и помня, че бяха добри.
Да ви споделя, вчера пробвах новият Дизел: http://www.fragrantica.com/perfume/Diesel/Loverdose-Red-Kiss-29771.html...сладичък, мноооого сладичък. Харесва ми, но очаквах нещо по-интересно и съм разочарована. Имам чувството, че Лореал произвеждат на конвейр аромати с почти идентични бази под имената на всички марки, които са техни....обърнаха всичко на масовка...като се започне от Животът е хубав, Си, Черният Опиум, новият Трезор и този Дизел също...

# 325
KDS, благодаря Hug То от твоето описание тръгна, впрочем.  bouquet

Deziderata, бутилчето всъщност изглежда по-голямо от 30 мл, но за жалост вместимостта му е точно толкова. Няма да е първото и последното от този парфюм със сигурност. Така навремето купих Богтега Венета в 30 мл флакон, изсмуках го за нула време и помолих сина ми на връщане от Амстердам да ми вземе голямата бутилка. Heart Eyes

# 326
  • София

Rose Of No Man`s Land Byredo Роза. Луксозна. Зелена. Прозрачна. Пастелна. Шипрова. Бодлива. Сериозна. Нетипична. Тъмна. Омагьосваща. Сдържана. Омайна. Велурена. Дъхава. Изненадваща. Пристрастяваща. МОЯ. Такава

Поръчах го и не знам как ще дочакам, докато пристигне.

Знаех си, че не трябваше даже да надниквам в тази тема  ooooh!

# 327
Ах, момичета, АААААХ  Hug  Hug  Hug !
Много благодаря на всички списващи в темата, много "добре" се отразявате на, вече твърде изтънелият ми, портфейл! Сега отивам да тествам това Кавали и този Пако от последните няколко поста.  bouquet

# 328
Здравейте, моля за помощ  Praynig Предложете ми мъжки парфюм до 250лв. за 30-годишен мъж, ходи официално облечен предимно. Трябва да подаря нещо,но не познавам човека и лично аз купувам в друг възрастов и ценови диапазон  Mr. Green Тук сте много готини, последните мъжки-  Gaultier 2 и Rochas Man купих след похвала тук и много ми харесват...на любимия надявам се също  Mr. Green  продължавайте така позитивно  и благодаря предварително newsm10

# 329
Предпоследното е  Tweed, а последното е LAVENDER предполагам. Simple Smile

Ах, този Tweed звучи чудесно, някой пробвал ли го е? И изобщо, дали се намира някъде сега?

Общи условия

Активация на акаунт