Парфюмни размисли и страсти - 192

• 103 299
  • 762
  •   1
Отговори
# 390
  • Germany
Получих преди време Terre d'Hermes от размяна. От тогава стои в моят шкаф. Той няма право да го носи навън освен в Мое присъствие. Омекват ми краката, когато го носи, не зная дали и на другите жени влияе така ... не ми се ще да разбирам.
Welcome to the Club  Mr. Green Heart Eyes Никога не оставам без него. Секс в бутилка Crazy
Този парфюм е създаден сякаш за мъжа в подписа ми  Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:

Обожавам го  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes (парфюма, за Dave няма какво да се каже  Wink)
Аз от няколко дни експериментирам с разни парфюмни миш-маши. Нещата май ми се получават прекалено добре и май не е добре да ходя с такива комбинации на работа, чеее ... Blush

# 391
  • постоянно
Това лято ми подариха Miss Pucci , Emilio Pucci - опитайте ако не сте попадали на него преди. Много свеж.
 Mr. Green

# 392
  • на село
Здравейте, някой може ли да ми каже кой е парфюмът от снимката - трети /дясно-ляво/.
Или това е обков, в който се слагат различни парфюми на марката  newsm78

Скрит текст:

# 393
  • Бургас
Момичета, имам INSOLENCE EDP .Може ли да ми кажете каква е разликата му с EDT.

# 394
За мен едп е по-хубав. Едт е твърде крещящ и отнемащ и чуждото пространство. Едп е не по-малко траен и шлефов, но по един много по-премерен и елегантен начин. Едт ми е основно бонбонени виолетки, докато едп започва в началото с наличие на виолетки, но цветни виолетки, а след това е един много красив и наситен цъфнал ирис.
С други думи, при наличието на едп, не бих погледнала едт. Blush

# 395
Охоо, "намирисва" ми на помощ не по каналния ред от държавната администрация  Laughing За "корумпирани" държавни служители препоръчвам само Boss, Hugo Boss Simple Smile
  Laughing хич не е свързано с работата му. Да живее ФБ-по името разбрах всичко това и видях как изглежда Mr. Green Бос никога не са ме грабвали и сега направо не успях да се насиля да взема.
Благодарение на kovatcheva и WaltherP99 взех Encre Noire -мнооого ми хареса и тъй като е доста по-евтин от предвиденото взех и Tom Ford Noir...сега ще помисля още малко и любимият ще се сдобие с подарък Simple Smile От любопитство пробвах и Man In Black -на мъж уверен, агресивен и тип мачо си го представих.
Благодаря сладури и хубав ден!

# 396
  • София
Здравейте, някой може ли да ми каже кой е парфюмът от снимката - трети /дясно-ляво/.

Скрит текст:
Това е универсална бутилка за презареждане за всички парфюми, издадена е през 1982 г и сменя предишния дизайн от 1965г. Повече за бутилките на Герлен - тук.

ЕДТ е доста по-мощен и излъчващ, с многометров шлейф и безкрайна трайност. На неговия фон ЕДП е по-приглушен, по-затворен, но в никакъв случай не е нетраен и тих парфюм, просто на фона на едт всичко бледнее  Mr. Green Виолетки не усещам, всичко е ирис, цветя и пушеци.

# 397
  • на село

Скрит текст:
Това е универсална бутилка за презареждане за всички парфюми, издадена е през 1982 г и сменя предишния дизайн от 1965г. Повече за бутилките на Герлен - тук.
Мдам, аз се поразтърсих и разбрах, че е смешен въпросът ми  Laughing Хем надзъртам тук.
Благодаря за статията!

# 398
  • при морето
Момичета,
Много ще съм благодарна някой да ми направи сравнение между Cartier Panthere и Cartier Panthere Legere Praynig
Любопитни са ми и ще рискувам да стрелна на сляпо,но все пак държа първо да "чуя" и вашето мнение,на което много държа-кой да е първи...предварително благодаря! Peace

# 399
  • Чукарландия
Привет, момичета! Hug

Отдавна не съм се разписвала в темата, но редовно ви чета.  Hug

Имам един въпрос. Непрекъснато ми изскачат реклами на парфюми SANGADO - българските маркови парфюми. Някой чувал ли е за тях? Пробвал ли ги е? Търсих във Фрагрантика - няма нищо писано... Rolling Eyes 12 часа трайност... Ако някой ги познава, моля да сподели. Praynig

# 400
  • Бургас
Привет, момичета! Hug

Имам един въпрос. Непрекъснато ми изскачат реклами на парфюми SANGADO - българските маркови парфюми. Някой чувал ли е за тях? Пробвал ли ги е? Търсих във Фрагрантика - няма нищо писано... Rolling Eyes 12 часа трайност... Ако някой ги познава, моля да сподели. Praynig
Аз ги познавам. Писах няколко пъти за тях в темата за сполучливи имитации на маркови парфюми. Нищо българско и марково няма в тях.  Laughing Ароматите са имитации на известни парфюми, въпреки че никъде не е упоменато. Един ден си играх да ги гадая по пирамидите, които са показали в сайта. Имената също подсказват малко. По-назад в темите бях писала кой аромат на кой оригинален отговаря.
Може би колекция "Цветя" си заслужава като цяло. Там повечето ми харесаха и не успях да разгадая всички.  Laughing Трайността им е много добра, но общо взето са си с качеството на имитационна парфюмерия.  Peace

# 401
  • Чукарландия
Благодаря, KDS!   bouquet

# 402
  • Варна
Привет, момичета! Hug

Аз се позапознах с тях под формата на тестери. Прави ми впечатление че са много трайни и ми се струва че не копират 1 към 1 известните парфюми.
Вчера тествах Alien /при тях се води " От друг свят" / и ми се стори доста интересно направен - има развитие и шлейф и освен това изтрая около 10 тина часа - поне толкова аз го усещах.
На цветната им колекция не намерих съответствия с други парфюми.
Като цяло мога да кажа много са трайни и не миришат на евтина масова парфюмерия, но все пак повечето са имитации.

По повод на Alien - досега нещо не се долюбвахме с него, но вчера много ми хареса и реших да го купя.  По тоя повод въпроса ми е има ли разлика голяма между ЕДТ и ЕДП и кое е за предпочитане.

# 403
  • София
Да, има значителна разлика. Едт (ако говориш за стандартния розов едт) е по-разводнен и розов, лично на мен не ми харесва. Иначе има едни цветни летни лимитки едт - жълт, оранжев, по-оранжев - те са много хубави. По-добре пробвай и си избери като за теб.

# 404
  • Варна
Да, има значителна разлика. Едт (ако говориш за стандартния розов едт) е по-разводнен и розов, лично на мен не ми харесва. Иначе има едни цветни летни лимитки едт - жълт, оранжев, по-оранжев - те са много хубави. По-добре пробвай и си избери като за теб.
Благодаря ти ! Имах предвид точно  стандартните розов и лилав . Да купувам заначи ЕДП така го разбрах, аз харесвам по тежки парфюми.

Общи условия

Активация на акаунт