Парфюмни размисли и страсти - 192

• 104 263
  • 762
  •   1
Отговори
# 705
  • Бургас
Момичета и момчета, какво ще кажете за това:
http://www.fragrantica.com/perfume/Thierry-Mugler/Mirror-Mirror- … luptes-11231.html ?
Някой има ли опит?
  bouquet

# 706
Да аз ще имам когато дойде доставен от скапан куриер днес. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 707
  • София
Да аз ще имам когато дойде доставен от скапан куриер днес. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
densi, май сме с еднакви поръчки  Peace Моята я чакам утре.

# 708
  • Бургас
Аз си получих Ириса днес  Simple Smile Сега го пробвам...май ще ми хареса  Grinning Нищо не мога да кажа обаче относно оригиналност, защото изобщо не го познавам.
А този Miroir des Voluptes също много ме изкушава, така че ще чакам с нетърпение да споделиш, Densi !   bouquet

densi, май сме с еднакви поръчки  Peace Моята я чакам утре.
Ами той затова не е наличен вече.  Laughing

# 709
densi, май сме с еднакви поръчки  Peace Моята я чакам утре.
Ами радвай се страшно тогава, защото и двата парфюма за мен са чудни. Попадения просто. Толкова ме беше страх с това насляпо, а те са толкова мои. Шишета и соковете вътре са читави.
Това разбира се е на първо четене, защото съм напръскана от един час и нито развитие, нито нещо освен супер първоначални впечатления мога да кажа, а те понякога са лъжливи.
Амбъра на Ван Клийф е неочакван за мен амбър. Просто ме шокира при първото помирисване от шишето и пръсването. Не е като моите. Мек и омаен, не е черен, тъмен и страшен. Много ми харесва. Някак гроздов го усещам, Амбър с грозде, с плодове. Увлича да се пръснеш още. Започнах с две пръскания леки зад двете уши, защото ми е непознат и да не ме удуши, но после досложих още три в деколтето, толкова ме увлече.

Парфюма на Тиери Miroir des Voluptes е рози, уд и мистика. Четох че е тежък, няма такова нещо. На мен ми е екстра, но съм го сложила на ръка. Тези дни ще ги разносвам последователно за хубави впечатления.

Лодси, видях че третия тестер на Амбрата е вече в теб. Какви са ти впечатленията? Пръска ли го, харесва ли ти, как го намираш? Hug

# 710
densi, четох мнения, че Ambre Imperial е като че ли е по-подходящ за мъже. Ти как го усещаш? 

# 711
densi, четох мнения, че Ambre Imperial е като че ли е по-подходящ за мъже. Ти как го усещаш?  
Ми на мен си ми е много подходящ, а съм жена. Парфюма е унисекс и на мен ми харесва.
Моя мъж и мъжете около мен не биха го носили въобще, ще им дойде твърде женствен и мек.

# 712
  • Франция
densi, KDS, BBeLLa, честити придобивки, дами, със здраве да им се радвате  Simple Smile

Аз да докладвам, както обещах, по моята авантюра с ванилията. Благодарение на това, че насочихте вниманието ми с препоръки   bouquet и специално да спомена Deziderata  Hug вече съм собственик не на един, а на два герленски ексклузива: Cuir Beluga и Angelique Noir - просто не можах да избера, та  Crazy взех соломоновско решение.
Странно е, защото при предишни проби на ексклузивните серии на Герлен, някак си съм ги възприемала като твърде сладки и пищни за мен. Четенето на тази тема определено побърква човека Simple Smile

# 713
  • София
Моя мъж и мъжете около мен не биха го носили въобще, ще им дойде твърде женствен и мек.
Peace Подкрепям. И ММ каза, че не би го носил, за него не е мъжки парфюм.

# 714
 Ооооо Йоан Владимир, честито! Два Ексклузива на Герлен звучииии...невероятно готино! Б.си кефа! Heart Eyes Hug  bouquet
Браво много се радвам, че  темата се раздвижи, пише се, купува се и въобще се възобновиха пафюмните размисли и страсти.

Аз сега чакам пробите на Мансера. Whistling
Дали да не гръмна и другия парфюм на Тиери насляпо? Луд с картечница! Срам ме е, но това е положението.  Mr. Green Twisted Evil Rolling Eyes Laughing
Някой случайно да го гръмна и да го очаква утре-вдругиден? Или да съм първа?
Ще се оправя, това е след продължителен парфюмен глад години наред.

# 715

Новия Noir Exquis L`Artisan е ЧУ-ДЕ-СЕН  . За съжаление ревю не мога да направя-спрях доста симпатична американка на улицата , за да я питам какъв парфюм ползва.Явно е доста нов,защото никъде не можах да си намеря да си купя мостра.При първа възможност ще го направя.
Аз поръчах мостра от тук, дано си заслужава чакането:
http://twistedlily.com/shop/eau-de-parfum/noir-exquis/
 Peace

Twisted Lily е много готин бутик в Бруклин , който предлага супер голяма гама от нишови парфюми,като има такива с бутиково производство направо.Обслужването е страхотно.Ценообразуването обаче е доста странно-някои неща са им скъпи,някои евтини,като някои цени варират доста особено на бутиковите парфюми.Със сигурност обаче там съм виждал неща,които не могат да се намерят никъде.
$10 им е доставката до тук и мисля и аз да си поръчам проба.

Аз го получих като подарък от ММ, иначе трудно щях да преглътна цената. То си е все едно купуваш някой ексклузив на Герлен. Crazy

http://www.enzo.bg/viktor-rolf/flowerbomb-rose-explosion-parfjumna-voda-za-zheni/ 210лв за 100мл не е евтино,но е доста далече от L'Art et la Matiere серията на Guerlain.

Сега се загледах във Фрагрантика, лелеее, то много бомби имало... Shocked
А аз нито една не познавам. ooooh!

26 ги преброих -само оригинала съм пробвал.

А аз не намирам нищо от Ангела в Бомбата.

И аз така.

Скрит текст:
ПП Сега ме подертихте с Rose Velours.  newsm43

Ако те интересува обмисляме с един приятел да си разделим декантер на Cafe Rose Tom Ford
Няма да е сега обаче,а края на ноември/средата на декември.
Ако искаш ще ти пиша ЛС като дойде момента.  Peace

наскоро пробвах Spicebomb - толкова отвратително усещане  Stop Stop Stop Но си имат обожателите, нека сме различни  Hug

Spicebomb е супер мъжки аромат-въобще не си го представям на жена.  newsm78

вече съм собственик не на един, а на два герленски ексклузива: Cuir Beluga и Angelique Noir - просто не можах да избера, та  Crazy взех соломоновско решение.

Cuir Beluga е страхотен  Peace , но с Angelique Noir няма как да се разберем-анжеликата там е супер силна и не е за моята кожа.
като говорим за L'Art et la Matiere днес парфюм на деня ми е  Tonka Imperiale  newsm08

Четенето на тази тема определено побърква човека Simple Smile
+
Аз сега чакам пробите на Мансера. Whistling
Дали да не гръмна и другия парфюм на Тиери насляпо? Луд с картечница! Срам ме е, но това е положението.  Mr. Green Twisted Evil Rolling Eyes Laughing
Някой случайно да го гръмна и да го очаква утре-вдругиден? Или да съм първа?
Ще се оправя, това е след продължителен парфюмен глад години наред.

Не се надявай-от това оправия няма-като хронично заболяване е,и само смекчаваш симптомите  Mr. Green

Както каза онзи ден приятелката ми,която се зачете в темата да види какво пиша толкова "В тази тема сте като група наркомани - кой повече,кой по-малко зависим,като ти и още няколко момичета сте от най-зависимите.Уж някой ще се отказва,уж ще пести пари и се появява някой с нещо "уникално и феноменално" и всички пак се хващате на хорото."  Mr. Green

Скрит текст:
Честно казано това беше по-скоро като претекст ,че сме имали страхотна нужда от нови ботуши и чанта , като се намекна,че купуването на минимум едното е задължително и получих наставление какво точно искаме:
1.Ботуши
http://www.toryburch.com/sarava-boot/33158755.html?cgid=shoes-bo … 3158755_color=623
2.Чанта
http://www.toryburch.com/britten-small-slouchy-tote/31159877.htm … _31159877_size=OS

За момента парирах тези подли желания,но да видим до кога    341uu

# 716
Човек, купете ботушите и чантата върха са! Марсала цвета на 2015 г. Ако е само едно ботушите без спор.
Ох ако купувахме само парфюми ние, с мед да ни намажеш... ама и други хобита има.
Сега очаквам новата грим колекция есен 2015 на Шанел, а тя като дойде купувам напоследък около половината продукти, а преди почти винаги цялата. Аксесоарите, дрехи, бельо, и т.н. лудост.
Добре, че се въртят и има пренасищания, че иначе няма смогване.

# 717
Йоан Владимир, честито! И двата са мечта и абсолютно си заслужават. Със здраве да си ги носиш!  Hug

А горните ботуши и чанта си просят покупката просто. Страхотни са!

Днес за пореден път диктувах заглавието на Premier Figuier на една позната. Много похвали жъне този парфюм.  Heart Eyes

# 718
  • в 1001-та нощ
WaltherP99  Crazy напълно е възможно   Laughing Меко казано ми кръстоса погледа  Mr. Green Може и друга бомба да е била, защото то дама го пробвах, но мисля, че беше тази  Blush

# 719
  • Germany
kovatcheva, много интересни предложени и сега ще ги разгледам подробно. Виждам, че си любител на портокаловите аромати. Simple Smile Ето един от мен, който намирам за интересен. Фреш от портокали и моркови с щипка ирис. http://www.fragrantica.com/perfume/The-Different-Company/Sienne- … Orange-14837.html Но той ми стои за горещините.

Познавам го отдавна, започва добре, но при мен избива много ирис и морков в базата, портокала не се усеща, а аз не харесвам ирисите на TDC. Две землисти ноти на едно място ми идват свръх.

Съвсем наскоро получих мейл от L`Artisan, в който промоцията беше, че за всеки закупен продукт от онлайн магазина получавате гратис и проба от  Noir Exquis L`Artisan.  Обаче съм изтрила мейла  Mr. Green, за да не ме изкушава hahaha

Честито на всички за новите придобивки, ще чакам подробните ви описания и впечатления.
Йоан Владимир, на теб два пъти честито, много ме кефиш, така се действа  Hug
Скрит текст:
Моля да споделиш, излиза ли много животно при теб в Musc Ravageur Frederic Malle? Наскоро приготвях пробички на парфюмен приятел и ми попадна проба без надпис. Можеше да бъде само два парфюма, и аз го сложих смело на кожа, да видя кой от двата е. Е оказа се Мускуса. Лелелеле, много плътски, много животно изби върху мен, като това е най-мекия израз, който използвам. Ако не го използвах трябваше да спомена определени части на мъжката анатомия, отдавна невидели вода и сапун и то не с добро  Mr. Green  Sick Скоро стана наистина красив върху мен, обаче шокът беше голям и едва ли ще се престраша да го сложа отново. Muscs Koublai Khan Serge Lutens e като невинно цветенце върху мен, в сравнение с това потресаващо начало. Сега разбирам на Walter P99 приятелката защо е избягала, особено ако е бил прясно парфюмиран  ooooh!

Както каза онзи ден приятелката ми,която се зачете в темата да види какво пиша толкова "В тази тема сте като група наркомани - кой повече,кой по-малко зависим,като ти и още няколко момичета сте от най-зависимите.Уж някой ще се отказва,уж ще пести пари и се появява някой с нещо "уникално и феноменално" и всички пак се хващате на хорото."  Mr. Green
Боже, Боже, добре че на ММ не му идват такива идеи да наднича къде какво пиша, чееее  ooooh! #2gunfire hahaha Неслучайно всички парфюми са ми прибрани в шкаф и никога не знае кога си купувам нов парфюм или обувки. Само като не харесва нещо пита това ново ли е и дава да разбера, че не се препоръчва носенето му, когато сме заедно. Или кашля многозначително и чака аз сама да се сетя Mr. Green
Добре, че не е посочила поименно зависимите  Joy Joy Joy
И към мен пътуват няколко неща, много се вълнувам  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт