От коя възглавница сте доволни?

• 89 806
  • 262
  •   2
Отговори
# 255
Оф, да избереш възглавница е по-трудно да избереш кола.

# 256
  • Тра-ла-ла
Здравейте прекрасни дами,ще можете ли да дадете мнение в момента има дормео октаспринг от днес във Фантастико за 68 лв.Удобни ли са,защото приятелката ми я боли врата и нищо не и помага.Какви ли не е пробвала,не са и удобни и мисля да и взема.Благодаря предварително.
Приятелката ти трябва да редуцира причините да я боли врата. Ако цял ден стои неправилно на компютър,  вечер главата е забита в гсм, скована е, няма движение/разтягания - възглавницата няма да я спаси

# 257
  • София
Много ми похвалиха Nap Pillow възглавниците. Някой с впечатления?
https://thenap.bg/products/nappillow%E2%84%A2-perfektnata-vazglavnitsa

# 258
Здравейте прекрасни дами,ще можете ли да дадете мнение в момента има дормео октаспринг от днес във Фантастико за 68 лв.Удобни ли са,защото приятелката ми я боли врата и нищо не и помага.Какви ли не е пробвала,не са и удобни и мисля да и взема.Благодаря предварително.
Приятелката ти трябва да редуцира причините да я боли врата. Ако цял ден стои неправилно на компютър,  вечер главата е забита в гсм, скована е, няма движение/разтягания - възглавницата няма да я спаси
Работи на компютър,после ходи да тича и после гледа на тв-то сериали.Но,знам че има главоболия,то е свързано всичко.Най-вероятно стола в работата не и е удобен,но ще видим.Иначе виси на тела събота и неделя повече.

# 259
Работи на компютър,после ходи да тича и после гледа на тв-то сериали.Но,знам че има главоболия,то е свързано всичко.Най-вероятно стола в работата не и е удобен,но ще видим.Иначе виси на тела събота и неделя повече.
Важната е комбинацията между възглавница и матрак, а не само едното.
Аз миналата година си намерих моята си възглавница за моето си легло, но като я преместя на друго легло и не ми е удобна.

# 260
  • София
Напоследък спя на една възглавница за 12 лв от юск, галено й казвам Парцалчето. Никога не съм спала на по-удобна възглавница.

# 261
Магнифлекс

# 262
  • София
Аз напоследък спя на две възглавници с пера от Юск - добре ми е. Понякога махам едната, понякога си я добавям...

Общи условия

Активация на акаунт