Big Brother - Сезон 5, Тема 2 (24.08.-30.08.)

• 80 863
  • 1 842
  •   1
Отговори
# 255
  • София
а този смешник - да "завърши казарма"!

# 256
Ти ще отидеш ли? Останалите семейство ли са нс Кирето и Богданов?

# 257
Щом никой не е дошъл от семейството на Кристиян, лесно може да се направи извод, що за човек е......

Може би просто са притеснителни хора, които се притесняват да се изказват по телевизията.

# 258
Ваня съдеше Евгени, те бяха в лют скандал. Някой може ли да ми каже защо сега тя, така му се натяга, ръкопляска, съгласна е с всяко негово мнение и направо си му се мазни?

# 259
Ми иди ти бе!

# 260
  • Варна
Завържете Червенкова и й запушете устата  Praynig

# 261
  • София
Ако такива, като Кирил са "новите българи"...... Господ да пази България! Praynig

# 262
Ваня съдеше Евгени, те бяха в лют скандал. Някой може ли да ми каже защо сега тя, така му се натяга, ръкопляска, съгласна е с всяко негово мнение и направо си му се мазни?

И на мен това ми направи впечатление ...  Може и да са били циркове тогава....  bowuu

# 263
  • Майнатаун
Ваня е потресаваща! Мисля че тя не е човека, които да съди другите и точно тя да чете морал! #Cussing out

# 264
Завържете Червенкова и й запушете устата  Praynig
Абсолютно  Peace , писна ми да я слушам как си плащала данъците, ние все едно не си плащаме нашите  Confused

# 265
Дано изгонят Богданов, страшно неприятен и противен е, двуличен...

# 266
  • София
шоуто е на два фронта - вътре и вън. А иначе, вероятно са там срещу тлъсти хонорари.

# 267
Ако такива, като Кирил са "новите българи"...... Господ да пази България! Praynig
+1
Тази вечер поне показват интересни неща

# 268
Я .... какво каза приятеля на Кирил  Shocked Shocked Shocked

Кирил не е работил в чужбина !!!

Кирил е завършил в чужбина и се е върнал в България, заради приятелката и семейството си !

Такаааа, значи големия балон за борсов агент 6 цифренни заплати ..ала бала портокала..борса-брокер  hahaha hahaha hahaha

# 269

И на мен това ми направи впечатление ...  Може и да са били циркове тогава....  bowuu

Не, не бяха циркове. Тя беше показала Тъжбата, където се съдеха. И сега в началото спомена, че като били в съда не знам си какво станало. Но не знам как са завършили нещата, че тя така му се натяга, а той видно безразличен към нея?

Общи условия

Активация на акаунт