Big Brother - Сезон 5, Тема 2 (24.08.-30.08.)

• 80 878
  • 1 842
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Богданов, довиждане!

# 271
Дано изгонят Богданов, страшно неприятен и противен е, двуличен...
А дано ама надали. Кифлите сигурно го харесват защото е "секси" и ще пускат смс-и срещу другите.

# 272
Я, колко симпатична и интелигентна жена има Братухчев, а Цецо и Багданов - ще имат само кухи кифли! hahaha

# 273
Богдан не ви ли прилича на Николай Бареков?

# 274
Скрит текст:
Егати цирка! #Crazy #Crazy #Crazy
Червенкова е потресаваща! А приказките и...... майко мила smile3555 smile3555
Кое е потресаващо в приказките й?
Че не всяка учителка е отишла да се кълчи на пилона ли?

Ако една учителка няма собствен дом, а отглежда сама детето си и не върви по мутренски, по отъпкани от мутри пътеки /като врякащото Ванче/, колко заплати са и необходими, за да придобие дом!? Спомням си учителка, която ограби банка, за да върне кредит към банка (!). ето това е стриптийз в най-висша форма /не учителката!/... И не цигането, което е много по-стойностно от напълно изперкалата дърта мутра Червенкова!  Twisted Evil
Истината ли? Едва ли има банка, която да отпусне ипотечен кредит на учителка сама отглеждаща детето си.  Peace

Може пък и да съм излъгала, Гугата знае най-добре!

Аз не казвам, че сама жена с дете ще просперира с учителска заплата и апартамент ще си купи.
Излеянията на Червенкова тръгнаха от там, че Антон Стефанов каза, че циганката му била фаворит.
Друг е въпроса, че и Червенкова не е стока, аз затова не споря.
Просто се изумявам, че много хора вече казват, че циганката им е фаворит - тук във форума и във ФБ, как тя била направила всичко за детето си и т.н.

# 275
Я .... какво каза приятеля на Кирил  Shocked Shocked Shocked

Кирил не е работил в чужбина !!!

Кирил е завършил в чужбина и се е върнал в България, заради приятелката и семейството си !

Такаааа, значи големия балон за борсов агент 6 цифренни заплати ..ала бала портокала..борса-брокер  hahaha hahaha hahaha

Е та това беше ясно.
Как може да съществува термин празен секс. Аз бих го накълцала само за една изневяра, не за 6.

# 276
На млади години! hahaha

# 277
  • Варна

Laughing Laughing

Богданов голям защитник има Laughing

# 278
  • София
Анита не е циганка 100%, познавам  бегло нея и семейството и от 15 години. Тя просто е една кифла, която се съмнявам, че има, какво да покаже. Между другото за сега жените ми се очертават скучни. Ирена има заложби да направи шоу, ама останалото кухо та кънти.

# 279
Няма как да е борсов посредник и два месеца да го няма  Naughty

# 280
Евгени ще му налети на защистника всеки момент

# 281
Всички са измислени герои.
Някой добре го беше написал - измислен футболист, измислен бизнесмен, измислен милионер Laughing

Май само на Бахтухчев има от семейството за защитници.

# 282
Няма как да е борсов посредник и два месеца да го няма  Naughty

По-скоро се е пробвал по ония сайтове ... 

# 283
Ваня съдеше Евгени, те бяха в лют скандал. Някой може ли да ми каже защо сега тя, така му се натяга, ръкопляска, съгласна е с всяко негово мнение и направо си му се мазни?

Мдааа, подлага му се нещо, както и на Мира Янова "Казах, че ще и направя живота тъмночерен, но вие не знаете какво е да сте в къщата  ..."  Оправдава се нещо - да не са се оттеглили партньорите и са си прибрали куфарчетата?

пп. Жената на Братухчев май няма татуировки - тая нормална ли е? Wink ...  Обаче двамата си имат предварителна уговорка за тези изневери - 100 %...  Дори може тя да му е написала имената от списъка  Laughing  Празен секс ... ай стига бе - без да го вади от гащите ли?   Mr. Green

# 284
Сиси, ами на общия фон какво друго очакваш?
Не съм склонна да я зачеркна само защото е родена такава, макар да не съм никак толерантна към етноса й.

Общи условия

Активация на акаунт