Искам бебе

• 3 423
  • 15
  •   1
Отговори
Моюичета за на 19 съм и за първи път правя опит да забременея може ли някой да му каже нормалност ли е като приятелят му свърши в мен малко от семената течност да и излезе на вън..?? 

# 1
  • София
Да, нормално е.

П.С. Използвай бутона "Проверка правопис" преди да публикуваш пост.

# 2
  • Майна Сити
Нормално е.
Не е "нормалност" приятелят му да свърши в теб  Mr. Green

# 3
Да , нормално е  Peace

# 4
Напълно нормалностно е Simple Smile

# 5
Неграмотност си душа,да не си от маалата?  Joy Иначе може.

# 6
Ако беше от маалата, вече щеше да е родила три пъти, на 19 са дърти.

Все ми се иска да имаше някакъв тест дали си готов за родител...поне малко да си грамотен и усетен...

# 7
Може пък от телефона да пише, а може и да не е българка. Ако пък греша, грехота е този правопис!

# 8
То не е правописът, а идеята, че на 19 правиш опити да забременееш. Не че е лошо, и за това си има хора, но- има ли брак, имат ли доходи, на каква възраст е бащата. Тревожно е, може да има натиск, шантаж, драми. Това преди 30 г. е било нормално, днес обаче е червен флаг да си толкова млада майка.

# 9
  • София
The Siren of Titan, ще се учудиш колко много момичета чакат само да завършат, за да родят. Нямат други амбиции в живота, освен да родят дете на някого и той да ги "гледа". Мислят, че с това ще си уредят живота веднъж и завинаги  ooooh!

# 10
Еее, това вече не е наша работа:) Аз съм на мнение, че всеки сам решава за себе си кога е готов за детенце. Парите, възрастта това са неща, които не би трябвало да са пречка да създадеш семейство Simple Smile По тази логика, дай жените над 40 години да не раждат, щото има риск за тях и децата им или пък, че ще бъдат много възрастни, като завършват университет. За мен, притеснително е, ако родителите - независимо възрастта - са прости, ама прости-прости. Това означава, че обричат детето си на същото, защото шансът да получи добро възпитание и образование в среда, в която и двамата родители са с 8-и клас (условно казано) не дава големи перспективи за развитие на тяхното дете.

# 11
В 21 век кажи ми кой, освен простите, ще тръгне да се размножава на 19.

А, и друго ми е интересно. Хем тръгват с голям мерак да раждат, хем после се говори за "детето" в ед. ч. Тоест явно тарикатки: разписват се с едно велико дело и после лайф цял живот:) даже и не повтарят.

Абе нека се позамисли девойката, за да няма прецакани после. Нали знаеш, че ако си вземеш мъж по сметка, после си плащаш всички сметки с годините.

# 12
Аз имам познати, които родиха на 20-21 години, което за мен не е лошо. Финансово са добре, ама сега ги гледам - нямат амбиция да учат, да се развиват професионално..все едно са държанки. Е, те са си щастливи и не им пречи, но мен тази перспектива ме ужасява - професия "майка". От друга страна, нека раждат, че иначе ще намалеем съвсем Simple Smile Сещам се аз на 19 години, като видех бебе ми се виждаше толкова екзотично и далечно. Учене, работа, барове, дискотеки, гаджета - ей това ме вълнуваше Simple Smile

# 13
Здравейте,
искам да попитам от колко време правите опити за бебе?
Аз и приятелят ми правим опити от 6 месеца,но засега няма резултат... Sad не знам дали няма някакъв проблем и мисля да посетя АГ и да си направя някакви изследвания

# 14
  • София
През няколко теми от твоя пост има тема "Колко време се опитвахте да забременеете момичета?" с 18 страници към момента  Peace

Общи условия

Активация на акаунт