90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 310

• 39 940
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Колко сте мили всички,много ме зарадвахте и това ме нахъсва да спазвам още по-принципно режима  Hug

Ману благодаря ти мила, ще те надничам какво хапваш,че понякога запецвам с менюто . Това първа врътка ли ти е и ако не ти пречи да ми кажеш колко кг си ?
За филийката и аз съм в дилема,първия цикъл нито веднъж не съм я пропускала за обяд,та дори ако съм била много гладна съм яла по 2 ,но това е било адски рядко. И винаги е бил Вита 6 зърна. Сега реших да опитам няколко врътки без филийката да видим как ще се отразява това на кантара,ако няма разлика голяма ще си я ям,защото ми е много вкусен този хляб .
Воден ден съм казала повече ,че няма да пазя,не знам как ще процедирам ,но твърдо не и воден ден. Изкарах предния път и 3-те,но на сутринта след третия припаднах изравних границите на кръвното и цял ден едва бях на себе си. Надявам се ,че толкова няма да ми повлияе липсата му,може би ще пия само айран или нещо такова.

# 661
Банда, този кростренажор ми изкарва душата за час  ooooh! ooooh!
Иначе от Понеделник се завръщам към Руми, че лятото бях спряла. Много доволна съм от тренировките й.
Аз от сега мога да кажа, че от клекове има ефект. Правила съм по 30 всеки ден и имаше видима разлика за месец, представям си от тези. А ако се комбинират и с напади, съвсем ще е супер. Аз от секциото имам по-скоро проблем около корема, зоната над разреза леко стърчи и нищо до тук не й влияе

# 662
Аз мисля да се пробвам днес с клековете.

Ох, още 30-40 мин до края на работния ден, вече нищо не ми се прави  hahaha

# 663
  • Русе
Стаси, току що направих клековете...  ooooh! изгубила съм тренинг дет се вика...Но няма да ми се опрат  Mr. Green
От утре с тежести по 5 кила в ръцете -с  бебка, която е 10 кила  Joy
Хайде до после, отивам да слагам масата...   chef

# 664
izgariashtataНе така слънце!Цял час е много ако до сега не си тренирала най много да си докараш такава мускулна че да не можеш се помръдна после.
Почваш с почивки става час ма разделен на 2 или 4 най добре на 4 в началото след месец вече карай колкото душа ти иска и от най слабото или поне на 2 почваш/натоварването/.Нямаш никаква файда 1 ден да се насилиш и после 5 да не можеш да ходиш.""Бързай бавно"" Hug

Евалата Стаси  тая 1 спирка и за 5 мин да си я минала пак файда. Сама ще се убедиш след седмица Hug

# 665
Тамара, аз си тренирам редовно. Но до сега правех по 25мин на кростренажора и реших да вдигна времетраенето. Карам на някаква програма "Fat burner", която започва от втора степен, постепенно вдига и после сваля пак до втора. Мускулна треска нямам, ама аз покрай него правя и други упражнения, та може и на това да се дължи.

# 666
  • У дома
Привет банда, май омазах вечерята, ядох два големи домата и 5 малки печени картофа (колкото големи орехи). Тами, колко бяха картофите за вечеря, май три малки, аз съм отгоре с два. Фермера отсреща ми донесе една торба с картофи, и ми се доядох Blush Пуста лакомия моето, ама тоя смотан булгур Sick Sick
Гери, незнам колко кг си сега, и защо 10 са ти много, аз качих 12кг, но разбрах че съм бременна 84оки Blush Мноого внимавах какво ям, не бях на никаква диета, но се хранех мноого балансирано - джънк - никакъв, сладко - никакво, газирано - не пия от доста години вече. Незнам как се храниш, напиши едно примерно меню и колко кг си като цяло. Мноого добра идея е и да говориш с лекаря си, ако нещо те притеснява Peace

# 667
Може и от времето да е като е много топло е тегава работа аз обикновено като е много жега тренирам късно вечер.Мислех че сега си си го купила защото помня че с някой писахме точно за покупка на кростренажор и затова ти писах Hug

Гени добре са ти то това са били някакви супер мини картофи дето си ги яла.

# 668
Тамара, аз също те питах, че искам да купя домашен. Сега ходя на такъв във фитнеса като успея да се измъкна от малечка и все по жегите. ooooh! Май си права, че най-вероятно е от това. Hug А и преди него се катеря на пътека за 40мин с наклон 12.

# 669
Светле  Hug. Чудя се ти като излизаш 7.30, кога закусваш? И от 09.00 на работа до 18.00 ли? Кога вечеряш? Вкъщи ли? Аз мъкна по две кутии на работа - обяд и вечеря  Tired

Стаси,излизам към 7 и нещо, за да хвана автобуса за работа. Имам 15  мин пеша ходене от спирката на автобуса до работа-купувам си плодове по пътя. Отивам на работа, пускам ви кафетата в темата  Laughing, започвам да работя и към 10 и нещо ям плодовете, които съм купила на отиване. Когато дойде време за обяд, отивам до близкия магазин - там има готвени ястия, салати, плодове. Избирам си каквото ми допадне (в режим почивка съм, но смесвам, понякога си купувам миш маш или печени картофки за обяв), вечерям у дома, когато се прибера, към 7:30-8.

Genni, не съжалявай за картофите, може и да нямаш +, добре, че не си яла нещо друго нережимно.

Mims_T, добре дошла!   bouquet Не си качила толкова много килограми, лесно ще влезеш пак във форма!

# 670
  • У дома
Тамара, Светле, ще видим утре, миналата врътка картофите все ме "радваха" с гигантски плюсове, но тази врътка е супер различна и дано сте прави, че тия картофи не са много, утре ще се чуе Hug

# 671
izgariashtata
Скрит текст:
Че ти бая сериозно си тренирала това 1 час и 40 мин си е много време ,нищо че е кардио.
Аз също въртя по толкова ,но на два пъти .Веднъж с някой сериал вечер по час и по късно преди да си легна 30 мин.През ден два в зависимост от как се чувствам  и по половин час гребен тренажор и коремна преса по 100.В къщи определено е по удобно стига да има място за уредите около телевизора-незнам как бих издържала да го правя всичко това всеки ден, ако не зяпах някакви глупости по телевизията ,понякога ми е адски досадно.

Genni  от една партия сме и аз не съм яла картоф от 7 месеца един да сложа в устата и плюса ми е в кърпа вързан.На вега теста също ми излезе много зле както и царевицата.

# 672
Тамара,
Скрит текст:
то аз до сега си тренирах 40мин пътека с наклон 12-13 и по 25мин кросттренажор, отделно правя едни упражнения на Руми. Ама бях спряла последният месец, че имах проблем с коляното и сега явно съм поизгубила форма. Ама няма да му се дам на кростренажора, ще си го въртя по час и толкоз. Laughing На мен също ми е досадно и си пускам музика за мотивация, ама си го усещам и си мисля, че ако си купя за вкъщи, няма да съм зависима откъм време.

# 673
  • Targovishte
Eхо, банда   bouquet

Въпреки всичско - пак успях да ви изчета  Grinning Наложи ми се привечер да пътувам до Омуртаг, съответно закъснях с повече от час за магазина - сега ще има да връщам. Причината е ясна - журналистическа работа, все пак наближават изборите и всеки ни ползва по предназначение, докато им е безплатно. Ако ви се чете: http://www.dariknews.bg/view_article.php?article_id=1493867

Иначе си останах режимен - хапнах това, което писах.

На всички нови момичета в темата - добре дошли   bouquet Кураж, инат и успех!!!   bouquet  bouquet  bouquet

Заразихте ме и мене с тези клекове, разгледах постовете и линковете. Дали ще ми помогнат за стягане на корема  newsm78 newsm78 Имам си там една увиснала кожа,  а нямам време за фитнес.

Сега вече ще релаксирам - сядам на стола и не мърдам, ще чакам децата да пеят след час по Битивито и така ....

Още чакам фоторазказа на МИМИ  Hug  bouquet Hug Hug

# 674
zgariashtata
Скрит текст:
Не само време ,музиката криво ляво разсейва но дори и да не е телевизор лаптопа примерно плеснат пред уреда ,някой интересен филм времето въобще не се усеща Peace Изкарвала съм  по два часа докато свърши филма без да ги усетя грам:mrgreen:
Раздели си тренировката на кростренажора на 2 като помежду двете почивай с някакви упражнения за горната част на тялото така ще ти е по лесно.20 на 40 мин мисля че е най добре . Hug

Общи условия

Активация на акаунт