90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 310

• 39 943
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
Стаси, аз съм правила моно на сини сливи. Често ходене до 00, имах и леки болки в корема.

# 646
Благодаря за отговорите, ще пробвам един ден. Много ми се ядат сега пък сливи  hahaha. Очите ми все по дини, сливи, грозде  hahaha. Но от грозде ми се подува стомаха, а диня няма как в офиса да нося.

Тамара, днес те послушах, слезнах една спирка по-рано, ама май трябва две  hahaha. Поне качвах хълма на бул. "Раковски" в посока жълтите павета, трябва да е добре за дупето  hahaha

# 647
  • Пловдив
Стасинка,не душицо.Аз само ябълки си хапвам.Другите плодове за закуска не ги обичам,защото не ме засищат.А странното е,че аз от ябълката не огладнявам и ме държи 4-5 часа.  Hug

# 648
  • Варна
Благодаря за топлото посрещане Simple Smile Виждам и че с някои момичета сме започнали от днес .
Христинчетооо аз ако ям ябълки после съм зверски остъргана и гладна и за това не ги обичам. Единствено ги ям като си ги обеля и нарежа на кубчета и във фурната  за 20 тина минути. Така са ми някак по-сладки и вкусни - бяха ми помогнали срещу адски болки в корема при миналото спазване на режима от многото плодове и зеленчуци ,които все още бяха нитратни понеже беше април месец.

# 649
  • Пловдив
Mims_T ,добре дошла и от мен!Помня те от миналата година,като пишеше във форума и по специално в режима.  Hug

Ами аз съм пробвала и с банани,и нектарини за закуска,ама особено от бананите съм гладна след половин час. Laughing

# 650

Някой скоро ще прави ли воден ден, нещо с фазите на луната? Така и не я разбрах тази луна и ви чакам да кажете като дойде време. Знам, че винаги се намира по някой, дето да я чака, за да плува. И аз ще се запиша да поплувам с него.

Виж тук  Simple Smile
http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=868491.msg … 98884#msg31498884

# 651
  • Габрово
Изгарящата,Цвети,благодаря момичета!Явно не съм ги правила добре,а как загрявате?
Всъщност аз вече видях Simple Smile в клипчето .

Последна редакция: пт, 04 сеп 2015, 14:00 от ili-ana

# 652
  • У дома
Хайде да мина на отчет, днес менюто изглежда така: З-кафе и банан, О-китайски уок микс с булгур, салата и 10фъстъка Laughing, В-същото но без фъстъците. Знам, че утре ще съм на плюс, ама сега не го мисля толкова. За утре си извадих от фризера: пица и някакво парче торта, замръзнало е и не мога даже да го преценя, шоколадово е, но какво точно съм замразявала не помня Blush
На лекар ходихме, тантурка е добре, но сме с температура и гадната хрема. Нямало адекватно лекарство, направиха и кръвен тест, не е бактерия само някакъв вирус, да стоя и да чакам да мине. Прибрахме се, хапна и легна да спинка, дано е по-спокойна по-късно, тая нощ не спахме, миналата също Crazy Ще отивам и аз да опъна кълки, а това за клековете мисля от утре или от понеделник да го започна. Това за корема го бях правила стигнах до половината, ама нещо ми писна, а и не виждах никакъв резултат newsm78 Хайде банда, лек и усмихнат ден на всички Hug

# 653
Trilli, Mims, Ману - много минуси ви желая!  Peace
Открих отговора и на моя въпрос за ФПХ. Преди години, когато правих режима считах, че филийката е само за разкош и никога не съм я хапвала. Веднага я включвам в днешния обяд. Naughty
Това сигурно не е за мен, Док ще ме ошамари ако и в 4-ти месец не съм мръднала грам нагоре  Laughing

Защо ще тренирате само определена част от тялото? Какво ще постигнете с тия клекове? Според мен мускули по краката само Simple Smile Аз преди време тренирах с Руми, първо хубаво загряване и после тренировки. Заради проблеми с коленето клековете ги избягвах или бяха ограничен брой.

Аз съм с червено гърло и гадна задушаваща кашлица  Cry мисля, че стегнах добре коремните мускули де, чак ребрата ме болят  Laughing

# 654
Леле как сте се разклякали всички  hahaha Освен и  аз да захващам...1,2,3,4,5....
Ще изчакам да кажете има ли ефект, макар че аз като ученичка съм правила по 20-30 клека на ден и зная, че има ефект  Peace
Мими мерна ли къдравелка да носи орел ще свиркам
Иринита сега тръгнахме за Китен за една нощ и да се видим със собствениците на хотела, в който отсядаме май месрц  Heart Eyes и утре  на обяд тръгваме към Елените  Peace
Гени цунки на тантурка-дано минава бързо  Hug
Благодаря ви за пожеланията, Илианка за целият форум ще се изкъпя.....и за тези от морето и за тях- те не могат до плажа да стигнат  hahaha
Хайде до после, пак ще надникна   bouquet

# 655
Trilli, Mims, Ману - много минуси ви желая!  Peace
Открих отговора и на моя въпрос за ФПХ. Преди години, когато правих режима считах, че филийката е само за разкош и никога не съм я хапвала. Веднага я включвам в днешния обяд. Naughty
Това сигурно не е за мен, Док ще ме ошамари ако и в 4-ти месец не съм мръднала грам нагоре  Laughing

Защо ще тренирате само определена част от тялото? Какво ще постигнете с тия клекове? Според мен мускули по краката само Simple Smile Аз преди време тренирах с Руми, първо хубаво загряване и после тренировки. Заради проблеми с коленето клековете ги избягвах или бяха ограничен брой.

Аз съм с червено гърло и гадна задушаваща кашлица  Cry мисля, че стегнах добре коремните мускули де, чак ребрата ме болят  Laughing

Mims11,  Embarassed не съм дописала името както трябва и каква беля... Ама аз съм нова в темата  Laughing
Сега отново: на Mims_Т - много минуси, а на mims11 - здравословно наддаване, а също и бързо оздравяване!  Hug

# 656
    пфуууу, този лаптоп как ме изнерви...след 5 рестарта се оправи.

Цял ден ровя брошурите за Одрин, готова съм със списъка и утре отиваме да пазаруваме за първокласника и за дома.

На Руми съм голяма фенка, препоръчвам я на всички които нямат време да тренират навън.

Цвете, благодаря за споделените линкове. Разгледах ги с интерес, ще се възползвам от последната програма Peace

Стаси, на мен нищо не ми действа за тоалетната освен кафето с цигара и кивито. Сливи съм яла цял ден без да съм на режима и нищо.

Кимбел, браво! Страхотен минус! Дано се запази Hug

Mims_T, добре дошла и успех Peace Заедно ще вървим и аз днес започнах.

Гени, бързо оздравяване Hug

Имам два въпроса към вас:
1. Как ви се отразява консумирането на филийката на обяд? Пречи ли на отслабването ви?
2. Имате ли застой след водните дни?

За сега мисля да пропускам и двете, че предният път си изпатих с голям застой след водният. За хляба го умувам.

# 657
Момичета,има ли някоя от вас,която е бременна и спазва диетата.Не ме разбирайте погрешно-не ми е приоритет сега да свалям кг,но се чувствам много зле физически с вече качени 10кг.Започвам 7-ми месец и знам,че сега последните месеци се качват най-много,а аз вече и с тези се чувствам много зле.Искам само вашето мнение.

# 658
Гери, защо не питаш лекаря си? Тук биха ти казали да изчакаш с бременност и раждане. В твоя случай си мисля, че лекар е най-добре да даде мнението си  Peace. Лека бременност

# 659
Момичета,има ли някоя от вас,която е бременна и спазва диетата.Не ме разбирайте погрешно-не ми е приоритет сега да свалям кг,но се чувствам много зле физически с вече качени 10кг.Започвам 7-ми месец и знам,че сега последните месеци се качват най-много,а аз вече и с тези се чувствам много зле.Искам само вашето мнение.
В една група във ФБ, но не се сещам коя имаше бременно момиче, което спазва режима. То спазва е силно казано в такива случаи. Това което си спомням е, че яде ядки с всички закуски, в плодов също набляга на ядките, следобедни закуски,  но имаше и други неща. Тя обаче беше по начало с високо тегло. 10 кг никак не са много, аз с предната бременност не знам и 30 дали не  чукнах  Embarassed Според мен се храни както организмът го изисква, пък после ще сваляш. Моите си паднаха сами за 3 месеца без никакви усилия от моя страна.
Есия, пошегувах се слънце  Joy

Общи условия

Активация на акаунт