90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 310

• 39 946
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
Светле  Hug. Чудя се ти като излизаш 7.30, кога закусваш? И от 09.00 на работа до 18.00 ли? Кога вечеряш? Вкъщи ли? Аз мъкна по две кутии на работа - обяд и вечеря  Tired

Изгаряща Hug, и на мен ми мина глада. Сега е стандартния около ову и МЦ  hahaha

Цвете, изгаряща, нищо не разбрах от това предизвикателство. Как клякаме? Клипче дали се намира?  newsm78. Колко време отнема? Ден 1 до ден последен? Кога ги правите? Преди закуска, след закуска, вечер?

# 631
Mims_T Добре дошла и успех с новата врътка!
Няма нужда да избягваш филийката пълнозърнест хляб. Тя спомага за по-доброто усвояване на белтъците в белтъчен. Поне много от нас тук си я хапват и имат по-добри резултати с нея.
Но ти си прецени при теб как е по-добре. Просто съвет. Или си направи проба да видиш има ли разлика при теб.

# 632
  • софия
Здравейте!След ъглхидратния -300гр.Знам си аз ,че сладкото е моята вечеря.Днес банани,некарини, грозде и ядки.От днес почвам и аз клековете, да видим.... Whistling

Усмихнат ден!

# 633
  • Варна
jpg благодаря ти Simple Smile Ами и аз се чудя,но просто съм останала с впечатление ,че повечето я избягват или съм го чела преди . Ще опитам и двата варианта да видим,защото пък иначе хляба Вита с 6 зърна ми помага за WC.
И моето работно време е кофти от 8:30 до 19:30 ч. и като съм на работа си мъкна всичкото ядене в кутии,за да не се храня след 18:30 ч.

# 634
Стаси, http://fitnesinstruktor.com/6-sedmici-nachinaesti/ Тук е обяснено как правилно се изпълнява клека. Идеята е, при клякането да буташ с дупето назад, все едно сядаш на стол и да гледаш колената да не минават пръстите на краката. Бързо ги клекнах тези 50. За 5мин горе-долу.

# 635
Здравейте! След дълго отсъствие, преди малко повече от месец започнах диетата за н-ти път. Виждам някои от хората, с които пишехме и миналата година, когато пишех по-редовно. Радвам се, че нещата при тях вървят добре. Аз този път нямам конкретна цел, просто искам да се чувствам добре. Когато съм на тази диета се храня доста по-разнообразно, отколкото когато не съм, затова и сега каквото и да сваля, все ще е в плюс.
Допълвам - днес плодов - сини сливи, кашу и пъпеш.

# 636
Илианка,
Скрит текст:
За хора с болки в ставите, препоръчвам каланетиката. На мен ми помогна преди няколко години като бях ученичка при болки в гърба и таза, и ми оправи стойката, вече не ходя прегърбена. http://dieti.rozali.com/kalanetika/p173.html Имам видеото снимано преди 20 години поне със създателката, тя показва програмата. Мога да го кача в dox.bg и да го изтеглите,който желае да ги прави.

Стаси,
Скрит текст:
https://www.youtube.com/watch?v=aPYCiuiB4PA , аз клякам вечерта 8-9 часа, докато гледам ТВ, загрявам колене , правя ги и се разтягам след това.

Изгаряща, jpg , браво,че сте започнали.  Hug
Изгаряща,
Скрит текст:
и мен първоначално ме болеше,донякъде от грешната техника, сложих линк по-нагоре. Вече не ме боли и загрявам много добре предварително.
И след клековете дами -
Скрит текст:
се разтегнете хубаво - ще намалите мускулната треска на другия ден,ще увеличите еластичността на мускулните влакна и ще се възстановят по-бързо.Ето и една бърза програма от Джилиън Майкълс - аз тренирам с нейните програми -  Heart Eyes - https://www.youtube.com/watch?v=Qez3t68R7uI

Ето и една друга програма за тренировка със собствено тегло -
 Hug

# 637
    Добър деееен! Стартирам с ден 1ви:
 з- сини сливи
 о- телешко филе на скара + салата домат и краставица
 в- пилешко филе на скара + салата домат и краставица

Trilli, Есия - успех момичета Peace

Курдов, много тъжно ми стана като прочетох...

Стаси, дано не качиш..защо не правиш почивката много свали ли?

Ох, говорите си за риба...ммммм, обожавам всичко морско. Утре сме на пазар в Одрин и съм приготвила и хладилната чанта за рибнитеееееее Heart Eyes
  Компа ми умряяя, по-късно ще си допиша поста че от телефона ми е гадно Sad

# 638
Цвете, аз правилната техника я знам. Имам травма на коляното, която не се е възстановила напълно

# 639
Благодаря ви, девойки. Ще взема да почвам и аз. Може и това за корема  Mr. Green

Да питам нещо друго. Някой от вас да е правил:
1. Плодово/зеленчуков ден само на сурови тиквички?
2. Плодов ден на сини сливи?

Резултати? А нещо болки в корема, често посещение на 00 да е имало?  newsm78

Дописвам:
Ману, тя моята почивка отдавна мина, но и тогава не я правех, че не се оправях с планирането на менютата  Mr. Green

# 640
Добро утро банда! Hug
Отчитам напълно успешен воден ден и -1кг  Sunglasses Peace Peace . Не знам точно отколко килограма започнах да пазя диетата, защото нямах кантар, но след 10 дни от започването й бях 85кг и днес вече съм 78,2кг Много съм доволна от резултата, като се има в предвид, че няколко пъти се поддадох на изкушенията, за които горчиво съжалявам. Дотук почти седем килограма, надявам се на поне още 8 ooooh! ooooh!
Днешното меню:
З: грозде
О: 2 пилешки пържолки + салатка + ФПХ
В: може би същото, но без филията и по-малко количество  Grinning

Mims_T Добре дошла! Успех! Относно филийката горещо ти я препоръчвам, аз винаги като си я хапвам имам по-голям минус отколкото когато забравям да си хапна. Успех с новата врътка!

# 641
  • Русе
Хайде и аз в групата на клякащите,  Mr. Green и без това не мога сега да ходя на любимите си тае бо и аеробика, та вкъщи ще се пробвам..Цвети, мерси и аз за линковете  Heart Eyes
кимбъл, браво за водния и за резултата, успех на всички почващи днес  Hug
Гени, нищо, ще имаш хубави минуси следващите дни  Joy  Heart Eyes
Дано мине прегледа при доктора добре  Hug
Хайде, приятен следобед, до после  Heart Eyes

# 642
  • Пловдив
Стаси,болки в корема нямам,но днес кво да ти кажа в рамките на 1ч 3 пъти посещавах 00. Ужас направо.  ooooh!

Цвете,и аз ще започвам клековете,но като ми свърши МЦ-то,че днес съм с адски болки.Едвам отидох до КАТ да си подам нова ЛК,и едвам се върнах.Прилошаваше ми на няколко пъти.  Cry

# 643
Христинче, да не си била на сини сливи сутринта? Че видях нещо за ябълки си писала  newsm78. Аз се чудя да правя на сини сливи моно и да не си седя в тоалетната

# 644
Trilli, Mims, Ману - много минуси ви желая!  Peace
Открих отговора и на моя въпрос за ФПХ. Преди години, когато правих режима считах, че филийката е само за разкош и никога не съм я хапвала. Веднага я включвам в днешния обяд. Naughty

Общи условия

Активация на акаунт