90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 310

• 39 955
  • 753
  •   1
Отговори
# 615

Добро утро и честит петък  Hug Heart Eyes

Влизам да ви поздравя и да кажа, че подаръкът на Ир е страхотен  Twisted Evil

курдов, не знам как си смогнал с толкова работа, а случаят с родилката е много тъжен... Sad Да почива в мир жената, дано бебенцето е добре и бъде щастливо дете, въпреки трудностите.

Мими, Стаси ,   bouquet  Heart Eyes newsm51

После ще се постарая да се "включа" пак и по-адекватно.

Успешен ден!

# 616
  • Бургас
Добро утро,
Иркааааа, мъжленцето на Мими и тази сутрин ще тръгне омърлушенна работа, ако има сили де, защото "подаръците" й не спират:35: :35. Кафенцето както винаги е наниво! Тенк Ю!
Dana_S, сосът от нар купувам от Турция, нали на бургазлии ни е комшулък  Laughing В България не съм търсила. Може да има в магазините за биопродукти или в големите вериги. Браво за резултата. Ще явидиш тази 6-ка Peace
Вилянка, приятно моренце! Сега е чудесно, защото вече няма толкова навалица и е спокойно, а водата е топличка. Ти нали щеше да ходиш на Елените? Аз от днес следобяд съм също в тази посока - вилата ни е на 15 км. Също смятам да ходя на плаж и ако те мерна (няма как да не те позная ако те видя) ще ти се идентифицирам Joy
Курдов, спорна работа, друже!
izgariashta - какъв е този минус след вгх Shocked Браво!
Мими, как да се наспи човек с тези подаръци #Crazy #Crazy Хайде поспинкай, и...на отчет, че всички чакаме ...

Менюто ми за днес:
З - праскови
О - салата, кисело мляко и фпх
В - плодове или салата

След вчерашния 1-виден с плодова вечеря, днес - 600 гр.

Лек и спорен петък!

Последна редакция: пт, 04 сеп 2015, 09:42 от Irinita

# 617
  • Пловдив
Цвете,това дали е възможно за 30 дни наистина такива резултати да се постигнат?

Обмислям и аз да ги започна.  Hug

# 618
Здравейте!
Благодаря за топлото посрещане.  bouquet Надявам се това, че съм правила режима преди,  да не ми попречи на отслабването сега. Менюто за днес:
З-праскови
О-пилешка пържола със салата
В-салата със сирене
Успешен ден на всички!

# 619
Цвете,това дали е възможно за 30 дни наистина такива резултати да се постигнат?

Обмислям и аз да ги започна.  Hug

Скрит текст:
Ето резултата на едно момиче, от една група във фейсбук,която си качи снимката за мотивация преди време. Разликата между двете снимки е минус 1кг. http://snimki.be/view.php?id=97697 На мен това ми е любимото предизвикателство. Правя ги на серии по 20 с почивка 10-15 секунди,колкото да отмине малко напрежението. След време ще се опитам наведнъж. Grinning

Hug

Последна редакция: пт, 04 сеп 2015, 09:48 от Цвете_93

# 620
  • Бургас
Цвете_93
Скрит текст:
Това само за 30 дни с клекове? Shocked И аз почвам от днес. Задължително!

# 621
Иринита

Скрит текст:
И аз се пулих като го видях за пръв път,но съм виждала и ефекта върху приятелки, както и в американски форуми за фитнес и тренировки у дома, все положителни коментари и видими разлики. 

# 622
  • У дома
Добро утро сладури, колко е добро няма да обеснявам и да спамя Tired
Жули, днес съм +100гр, но няма как снощи кой да яде филия, половин, ама хляб Embarassed
Цвети, дайте ми линк за това предизвикателство Rolling Eyes
Днес варива: НЯМАМ ИДЕЯ, дребното е вкъщи, вдигна температура тая нощ и определено няма да имам време да готвя каквото и да било, сигурно пак някоя салатка с консерва Sick Sick Sick
Има ли някой започнал на 10 август? Първият воден на 07.09 ли ни е? Правилно ли съм изчислила newsm78
Хайде банда лек ви петък, ние в 11.20 сме на лекар, дано окажат адекватна помощ и тази нощ да спим Praynig Praynig Praynig

# 623
Добро утро сладури, колко е добро няма да обеснявам и да спамя Tired
Жули, днес съм +100гр, но няма как снощи кой да яде филия, половин, ама хляб Embarassed
Цвети, дайте ми линк за това предизвикателство Rolling Eyes
Днес варива: НЯМАМ ИДЕЯ, дребното е вкъщи, вдигна температура тая нощ и определено няма да имам време да готвя каквото и да било, сигурно пак някоя салатка с консерва Sick Sick Sick
Има ли някой започнал на 10 август? Първият воден на 07.09 ли ни е? Правилно ли съм изчислила newsm78
Хайде банда лек ви петък, ние в 11.20 сме на лекар, дано окажат адекватна помощ и тази нощ да спим Praynig Praynig Praynig

Genni

Според екселската таблица от първата страница при старт на 10.08, водният е на 07.09. Бързо оздравяване на детенцето. 

Hug

Последна редакция: пт, 04 сеп 2015, 10:29 от Цвете_93

# 624
  • Габрово
Здравейте,приятели!
Виляна,приятна почивка и да се окъпеш в морето заради мен,на всеки поръчвам,че така ми се ходиии
Цвете,
Скрит текст:
много ми се иска да почна и аз с клековете,но съм с гонартроза и много ме болят ставите,особено нощем(аз съм и с коксартроза и с остеопороза).Пробвах преди седмица,но не бях и загряла и познай-отказах се.До миналата година карах велоергометър по 1 час на ден,вече и това спрях.Сега единственото,което правя е да ходя по 9 км на ден.Оказва се най-подходящия "спорт" за болни стави.
Има много нови момичета май-добре дошли и успех!
Ману,аз също те помня,добре дошла и никакво отказване!
Курдов, Hug възхищавам ти се,силен и издържлив човек си ти.
Гени,да се оправя бързо малката сладуранка!
Да не забравя да благодаря на Ир и на Незабравимата за кафетата  Hug ,а къде е Пешеходка newsm78
Мимиии,не се оправдавай,че ти се спи,искаме подробен разказ в снимки!
Лулумбе,хайде спирай се вече!Почваме да правим график за посещения Wink
На всички по една прегръдка от мен. HugЛек ден!
Аз няма да се отчитам...нали знаете защо Simple Smile

# 625
  • Targovishte
ИЛИАНА  Hug Hug
И аз чакам фоторазказа на МИМИ  smile3508

# 626
Цвете, аз също почвам от днес с клековете. Едит: туко що ги направих, ама пусто коляно ме понаболява. Ще взема наколенник.
Илианка, аз имам проблем с колената (късани мускулни влакна, две усуквания), обаче ако се правят правилно, клековете не натоварват толкова колената. идеята е, че коляното не трябва да минава линията на пръстите и реално клека е все едно сядаш на стол, буташ назад с дупето, а не клякаш.
Иринита, аз също приятно се изненадах. При факта, че мазах шоколадовите квадрати с мед и тахан.

Последна редакция: пт, 04 сеп 2015, 10:57 от izgariashtata

# 627
Ок, направих 50 клека тази сутрин (1 ден предизвикателство), благодаря за мотивацията.  Hug
+ 1 ден предизвикателство стегнат корем за месец + 15 минути на колелото.

Последна редакция: пт, 04 сеп 2015, 11:02 от jpg

# 628
Добро утро или добър ден!  Hug
Хей, Мими, щом главата те боли след парти значи всичко е наред. И аз чакам някоя снимка.

Ако знаете колко съм станал непостоянен последните дни. По принцип опитвам да се храня като в режим почивка. Вчера закусвах и обядвах плодове, но по едно време следобяд такъв глад ме подгони, такова чудо. И не издържах и ядох картофена супа, а на вечеря си хапнах с останалите бобена салата и тиквички. Поядосах се честно казано, не за друго, а защото много рядко Спаска е успявала да ме надвие.  #2gunfire

Някой скоро ще прави ли воден ден, нещо с фазите на луната? Така и не я разбрах тази луна и ви чакам да кажете като дойде време. Знам, че винаги се намира по някой, дето да я чака, за да плува. И аз ще се запиша да поплувам с него.

Успешен ден!  Hug

# 629
  • Варна
Здравейте момичета,надявам се да приемете още една кандидат фиданка в редиците ви   bouquet

След почивка от 1 година отново започвам режима,защото направо съм за бой ! След като миналата година свалих 15 кг спазвайки всичко стриктно ,после се отпуснах и  не се храних правилно и за тази годинка качих от  68 на 73 кг ( 171 см. ) Започвам отначало,защото това е най-страхотната диета ,която съм пазила,ядеш си нормално и си сваляш излишното. Само дето такива чревоугодници като мен хахах трябва да внимават после какво ядат Grinning
Надявам се някак да успея да сваля до мечтаните за мен 63 кг - но колкото и да са все ще съм доволна !
Чувала съм ,че при второ завъртане няма такъв ефект но въпреки всичко ще опитам и идвам да споделям с вас,за подкрепа ,защото така е по-лесно.
Менюто ми днес ден 1 Белтъчен :
З - 2 праскови
О - обмислям салата с печен пипер и доматки и кюфтета на скара
В - същото ,но наполовина.
Предната врътка ядях и по 1 филия хляб Вита за обяд,защото така ми бяха казали,но мисля сега да се старая да я избягвам за по-голям ефект - ще хапвам само на ВГХ ден тестяно.

Общи условия

Активация на акаунт