90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 310

• 40 062
  • 753
  •   2
Отговори
# 600
  • Калифорния, САЩ
   МимкаHug Hug Hug

И кафенцето за всички ви  Heart Eyes:

# 601
Ир, много уютно кафенце.... Heart Eyes
Въглехидратният ден мина така: з- грозде, нес кафе; о- 2 хлебчета със зелени маслини (от Лидъл- разкошни Heart Eyes Heart Eyes ), намазани с домашна лютеница+ салата от червено цвекло и половин морков; в- 2 парчета торта (малък диаметър)+ РЧШ.  Grinning
За плодовия закуската ще е ябълка/-и+ кафе. Имам още и сини сливи, грозде, пъпеш (ще решавам в движение). В късния следобед ще хапна и салата с малко сусам или смляно ленено семе.
Мими, честит рожден ден!  bouquet
Васко, и според мен можеш да качиш малко, но все пак най-важното е ти да си доволен от теглото което си постигнал и да си в хармония със себе си. Peace
Вангоби, честита 7-мица. Wink
Гени, и моята дъщеричка имаше такива моменти преди година-две. Освен, че покрай нея не спях и се будехме по 10-15 пъти на нощ, заспиваше и късно, а през деня беше преливаща от енергия и съответно- мама трябваше нон стоп да я наблюдава, да си играе с нея. Та много добре знам как е възможно да си по цял ден почти вкъщи, а да нямаш време за нищо, дори и за готвене. Mr. Green
Курдов, трагедия... Sad А ти как издържаш да не спиш не знам....
Добре дошли на новите попълнения! Hug Само минуси да отчитате! Wink
Аз все още не мога да отчета нищо, защото не съм се теглила. По различно време излизам от вкъщи, обикалям доста часове навън, в движение нагаждам менютата... hahaha Съответно, прецених, че ще се претегле утре или направо след плодов ден- ако не се претегля по едно и също време на деня, преди да съм пила вода/кафе или да съм яла, то по-добре да не се тегля изобщо, не ми отчита достоверно иначе любимото ми кантарче... Laughing

# 602
Irinita благодаря за рецептата!   bouquet Ще ми се наложи да пропусна соса от нар, защото не знам от къде да го купя, а нямам време след работа да търся, че днес ще е много натоварен ден на работа. Но ще мариновам за около час със зехтин, мащерка, сол и ще добавя малко лимон. От къде взимаш сосът от нар?

Иии да се похваля след първи те 4 дни кантарът показва с -1,5кг. Още толкова и ще видя 6 на кантара. Party

Менюто за днес ще бъде. З. круши + кафе без захар. О. салата домати и краставици + сирене и няколко резенчета кашкавал. В. Сьомга и салата домати и краставици.

# 603
  • София
Добро утрооо Hug
Ир, кафенцето е мечта  bouquet, а подаръка за Мими ще и подпали гащите newsm03
Dana_S, страхотезултат браво  bouquet
Есия, добре дошла  bouquet Ще видиш колко лесно минават дните тук. Само следвай режима и съветите и ще падната гадните кила Hug
Така моя личен медиум не позна -300 гр. съм надолу Juliette Heart Eyes, чакам с Genni да се похвалите с по - големи минуси  bouquet
Менюто го написах остана само да ви пожелая спокоен ден  bouquet

# 604
Добро утро банда  Hug
Ирка представих си ни на по чаша кафе с теб, с тези две чашки  Hug
Есия добре дошла, бъди стриктна и скоро ще се хвалиш, че си се разделила с дооооста кг.   bouquet
Мимка разказвай......... Hug
Аз само да докладвам, че тръгвам 56.900 за морето, ще гледам да я давам малко по-кротко там, май ще заложа повече на белтъци със салата.....дано не умажа много положението  Mr. Green
На всички ви желая да сте режимни и само минуси да отчитате  Hug
Отивам на маникюр, после да оправя още малко багаж и към обяд потегляме, ще се опитам да ви наглеждам от време на време  Hug

# 605
  • Targovishte
Добро утро, банда   bouquet

ИРКА
  Hug Hug Hug Без твоето кафе няма събуждане... Амо тоя дето няма гащи направо ме накара да отворя очи и да се озъртам за опасности. МИМКА да си го взима и дим да ги няма  hahaha

Аз пак си има плюсче - 100 грама , ама плюс  Crossing Arms

Менюто днес : З - праскови - зелени, твърди и гадни  Sick ; О - манджа картофи с ориз плюс салата домати и краставици плюс ФПХ; В - две сварени яйца и салата домати и краставици

Днес е петък и имам толкова работа, че не знам кога и дали ще мога да ви нагледам, тъй че пишете, довечера в магазина ще си ви чета.

ВИЛЯНАHug Пожелавам ти една страхотна почивка и хич недей да мислиш сега за килограми, режими и т.н.   bouquet

# 606
Добро утро,
Мими, как си?  Flutter
Вили, аз се върнах +2.5кг, изкушения дебнат навсякъде  hahaha, а на мен ми е слаб ангела  hahaha

# 607
Добро утро  Hug Hug
Ир, грабвам и от кафето и от мъжлето  Laughing Laughing
След ВГХ отчитам -0,600гр.  newsm44
Днес плодов и съм се заредила със сини сливи, грозде, пъпеш и две праскови.
Вилянка, да си изкараш прекрасно   bouquet  bouquet
Стаси, ти приключи ли гъбите?
Dana_S, браво. Все такива хубави минуси да отчиташ   bouquet
Курдов, на теб лек и спорен работен ден.

# 608
изгаряща, чакай да видим Мими как ще разреже първо тортата от Ир, че знае ли се къде ще попадне това... парче  hahaha

Не, пия си ги аз. На опаковката пише поне 16 седмици и самостоятелно си удължих периода Simple Smile И без това моят лекар беше казал минимум 8 седмици Simple Smile

# 609
Стаси, аз да се наредя на опашката  Mr. Green И аз ги пия и като че ли вече не ме гони такъв глад.

# 610
Ехееее добро утро!
Виждам пак искате да ми взимате подаръка от Ир Stop......Изгарящааа, Стасиии.... Party Party
Ир, Hug Hug Hug Hug
Ооооох партито беше супер, но днес така ми се спииии, а и как глава ме болииии Joy Joy
Да минава по бързо петъка и да се връщам да се наспяяяяя......!
Вили, приятно море..............чакай ме с орел Joy hahaha

# 611
  • Пловдив
Добро утро.  Heart Eyes
Взимам от кафето на Ир.  Hug

След плодов съм -0,400гр Simple Smile
Не можах да изчистя целия + от ВГХ,но и това е добре.

Днес ден 5 белтъчен:
З-ябълка и кафенце
О-предполагам,че ще е скумрия на скара,ако нещо не се обърка,в краен случай ще е 1/2 кофичка заквасена сметана
В-пак мисля да е скумрия

На всичкото отгоре ми дойде МЦ-то и адски ме боли кръста.
Мими,важното е,че купона е бил хубав,пък все ще се наспиш тея дни.  Hug

# 612
Добро утро!   bouquet

Ир  Hug

Вилянка, да си изкараш страхотно!  Hug

Есия, Trilli, Ману , добре дошли! Пожелавам ви воля,упортство и много минуси!  Hug
Тrilli, за предизвикателството -
Скрит текст:
Aз съм го правила предизвикателството, препоръчах го на приятелки. Стягат се краката, дупето - стават по-издръжливи, дупето се повдига, този тип упражнение се препоръчва при хора с отпуснато дупе,което стои като свлечено. Няма да сбъркаш,ако ги започнеш. Аз ги правя вечер докато гледам ТВ, паралелно с тях правя и други през деня - силова и кардио тренировка на цяло тяло, но клека сам по себе си е страхотно упражнение.При клековете се натоварват коленете,така че трябва много хубаво да се загрее преди да се започне. Ето и снимка - кои мускулни групи се натоварват  - http://intervaltraining.fr/wp-content/uploads/2013/06/Squat-muscles1.jpg / Ето и малко снимки на хора,които са правили предизвикателството и продължават да клякат - просто упражнение, но много ефективно - https://www.google.bg/search?q=30+day+squat+challenge&tbm=is … e-yyW8gygGuA7M%3A  

Дана, страхотен резултат!  Hug

Мими, важното е как е минал празника ти, ще си починеш през следващите дни.  Hug

След вчерашните въглехидрати - (- 0,400) - направо изядох света и на обяд, и на вечеря.Все едно не бях виждала хляб със салата и кекс. ooooh!  Дали е от МЦ  newsm78 , голям глад ме гони.. hahaha  Blush

Днес 8 ден - плодов - засега имам само ябълки, по-късно ще ходя да пазарувам.

Лек и успешен ден на всички!   bouquet

# 613
  • Русе
Дубрутруууу,
vangobi  Heart Eyes , мда, не съм познала точно, но все пак имаш минус  hahaha Да видим Гени....
Аз съм -600 след плодовият.   Flutter  Дано задържа, че след миналият белтъчен какъв плюс имах....
Днес белтъчен, хич не съм го мислила. Млечни мноого ми се ядат, та ще са на обяд сигурно, а на вечеря, любимото ми месце  Crazy
Аууу подаръкът от Ир ... #Crazy
Хайде до по-късно, сега излизаме на разходка  Heart Eyes

# 614
Здравейте приятели,
отчета днес е -0,400 след бобов  Party доволна съм за два дни 1.8 кг.
Цвете значи тези упражнения са точно за моята фигура  hahaha О боже  Shocked каква разлика на снимките  почвам и аз от тази вечер.
Менюто ми за днес З. кафе с мед и банан О. Може би сандвич с мааалко масло и домат и зелена салата В. сладка или грис халва или брауни с РЧШ.
Хайде за сега ви оставям, а наистина ми е много приятно при вас.
 Hug  bouquet на всички и отслабващ ден на всички

Общи условия

Активация на акаунт