90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 310

• 40 065
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Здравейте сладури Simple Smile

Пак сте изписали много през деня.
Аз преди малко вечерях,изядох си 100 грамовите ядки и ми стана ужасно тежко.Да не кажа даже,че още на половиния пакет и ми стана тежко,но си ги изядох с малко зор.

Малее говорите за риба и на мен ми се дояде.Утре съм на белтъчен и май май ще скоча за риба.

ММ ме кара да му готвя шкембе,а  аз така да го мразя.Сега му го варя,после ще го запичам.Всичко се вмириса в нас.  Sick
 Hug

# 586
Привет банда Peace Peace
Вили, благодаря ти. Плуването върви добре хахаха Стомахът ми стържеее ама ще издържа!!!! Нямам търпение утре да си хапна.Днеска ще гледам да си легна рано, че иначе.....   Laughing Laughing Laughing
Вангоби, честита 7мичка ! Peace Peace Hug
Trilli Добре дошла! Успех!  Peace

# 587
  • София
Привет,
Благодаря на всички за поздравите   bouquet с кеф се разхождах днес до курса и обратно Heart Eyes
Кимбел, успех с водния  bouquet
Juliette,   bouquet браво за големия минус Heart Eyes А сега кажи колко ще ни е минуса утре Joy
Genni, не огладняваш ли като вечеряш толкова  рано?  bouquet
Цвети, както те е посъветлала Гени пробвай да не смесваш бобовите и да прецениш от кое сваляш. Аз картоф съм яла преди месец и половина и имах тлъст плюс и от тогава не смея.   bouquet
Моя плодов мина супер на обяд и на вечеря плодова салата правих с чия. В неделя мъката ще да е била от луната голям глад брах, а после плюс имах newsm78
Утре круши за закуска, на обяд кисело мляко и салата, а за вечеря каквото е сготвило  "съкровището" #Cussing out в краен случай салата.
Рожденичката вече трябва да празнува. Мими, чакаме снимкииии Laughing
Лека вечер на всички  bouquet

# 588
Днес съм на плодов ден и в добавка 100 гр. ядки. Чакам утрешният ден с нетърпение.  Whistling

Като говорите за риба, дали някой може да сподели режимна и вкусна рецепта за сьомга?

# 589
  • У дома
Мими, Стаси, мноого обичам риба, но приготвена нормално, тия техни буламачи и манджорляци не са за мен hahaha Иначе редовно, поне два-три пъти седмично преди готвех риба, сега пак готвя за ММ и Лили, тя обожава риба с лимон Rolling Eyes
Дана, слагам ти норвежката рецепта за сьомга в фолио: стекчета сьомга прясна без кожа, малко сол, черен пипер, резен лимон и масло (аз слагам зехтин), завиваш в фолиото и печеш на загрята на 180градуса - 15-20мин. Тази рецепта ми е от готвача на военното поделение, където в началото работех.
Вангоби, не огладнявам, хапна ли след 17 часа и ми е тежко и лошо, понякога вечерям още в 16 и излизам с тантуранка, за да ми слегне яденето Joy И докато легна към 22-23 да съм леко гладна, така най-хубаво спя. Хапвала съм и към 19-19.30, преди да легна започва да ме стяга сърцето, знам че си въобразявам, но не ми е комфортно и гледам каквото ям да е до 17 часа макс Hug Хайде утре по един хубав минус с Жули hahaha
Лека вечер банда, мисля да си лягам защото дребното заспа и очаквам включване към 1-2 Crazy

# 590
Благодаря на всички за топлото посрещане  Hug
на Мими , че ще сподели част от " подаръка" си с нас ( обещавам да го върна чист и неопетнен зареден с енергия   Mr. Green)
Моят втори ден минава неочаквано леко дано да е така и напред  Praynig
И сега малко въпроси от мен
1. Мога ли са ям грис халва за вечеря във въглехидратен ?
2 . Момичетата, който правят предизвикателствата с клекове,ако може да споделят дали  са доволни ?
Ману с теб ще подкрепяме  Hug
Лека и отслабваща вечер    bouquet

# 591
  • Targovishte
Ехо банда   bouquet

Едва успях да ям. Приключих преди няколко минути. Случи се така че възникна случай след като вече бях в магазина - починала е родилка в отделението в местната болница - http://www.dariknews.bg/view_article.php?article_id=1493315  И нали разбирате че всички данни трябваше да ги събирам по телефона. Да сравнявам различни мнения, да разбера с помощта на гугъл какво е ДИК-синдром и т.н. Всички пък на телефоните се правеха на риба и половина - защо съм ги търсил след 18.30 часа.... Бля-бля. И на всичкото най-отгоре от Дарик искаха включване на живо. До този момент хем пишех инфото, хем продавах, хем говорих по телефона. Сега обаче заключих магазина, турих бележка "Ще отворя след 5 минути" и ... предавах. Нямам избор, нали . Преди малко погледнах - новината е все още водеща на сайта на Дарик. Извинявам се за спама.

На всички нови - добре дошли и успех!

Сега се връщам да ви чета. Само да кажа на МИМИ - приятно празнуване и следпразнуване  luvbed luvbed luvbed

ДОПИСВАМ - в националния сайт на дарик има и звук, който иска да чете и слуша http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1493323

Последна редакция: чт, 03 сеп 2015, 20:32 от kurdov

# 592
  • София
Курдов, трагедия голяма Sad горките и дечица Cry
А и ти как издържаш направо ти се чудя, както не си и спал  bouquet

# 593
  • Русе
Курдов, голяма трагедия наистина, мноого тъжно ми става от такива новини  Sad Cry Confused
Стаси, нали? ...  Wink
Гени, лекинка и на теб, и ти утре ще имаш минус от 300-400 г  Joy
Ние с vangobi, от по -500  Joy  Joy
Ох, опасни сте...
и аз приключих някъде към 7.30 с голяма купа диня...  Flutter Crazy
Хайде лекинка, до след малко  Heart Eyes

# 594
Здравейте!  Hug
Толкова хубаво посрещнахте Ману, че и аз се реших - време е да се включа към режима. Поне ще вървим през 90-те дни заедно с нея. Правих диетата преди 3г. Тогава свалих 10кг, а през първия месец на почивката - още 2кг. Една година по-късно бях възвърнала около 3кг. от свалените, но получих много тежък плексит и ме лекуваха с кортизони... Сега съм по- тежка с 2 кг от началните преди 3 години  Sick. Направо ме е срам, но вече виждам три цифри на кантара... Sick Чета темата от известно време, за да се мотивирам. Много сте готини, позитивни, подкрепящи се. Надявам се и аз да сваля излишествата (които при мен са многоооо...).

# 595
Есия, добре дошла. Ама тя Ману е "стара пушка" и си я знаем отдавна  Wink

Ману, аз се отказах от спининга, вкъщи си карах велото, но и то ми омръзна. А иначе не съм и в режим почивка. Даже хич не мога да я спазвам тази почивка на 90ДД.

Гени, аз не съм много по рибата. Ако има, ще ям. Само шаран им се яде като застудее, напомня ми за Никулден и все ми се яде  hahaha. Иначе обичам ципура, филе акула   chef

# 596
  • Бургас
Есия, добре дошла и успех!
Да, в нашето гнезденце e много уютно. С помощ от приятели, инат,търпение и дисциплина от твоя страна, ще постигнеш желаните резултати.
В Бургас е спокойно... newsm78 Мими не празнува ли? Twisted Evil :hahaha
Аз приключих деня с праскова и фреш. Така че първия ден от режим Тамара е успешен - резултатите:утре сутринта.
Dana_S, последния път, когато правих сьомга беше на барбекю. Сьомгата беше на котлети, които мариновах в зехтин, малко сол, черен пипер, прясна мащерка и сос от нар (прилича на много гъст оцет, но има и сладост от нара). Така престояха около 40-50 минути и след това - на скарата.

Лекичка и спокойна нощ..Мими, спокойствието не се отнася за теб Joy
Курдов, дано успееш да си починеш, друже Hug

# 597
  • В светлината на слънцето
Мимеееее, честита да си! Много, много щастлива, още по-обичана и все така позитивна! Целувки... Hug

Момичета мили, благодаря че ме мислите. Днес не съм вдигнала глава от работа. Малко по-добре е положението при мен. Абе ще се оправя къде ще ходя.  Grinning

# 598
  • Русе
Много сте тихи .. Айде Мими я знаем..    Mr. Green
Есия, Trilli, добре дошли и успех!  Hug
лулумбичке радвам се, че си по-добре.. Ох сега да имаше от тулумбичките дет ядох в Истанбул.... Crazy
Хайде лекинка  Heart Eyes

# 599
  • Targovishte
Вангоби, Жулиет, Иринита.  Hug Hug Hug
Лулумбичка- Тулумбичка -  Hug сега разбрали защо те прекръстих така...   Още в началото имах такива асоциации Joy  радвам се че си по-добре   bouquet

Аз заспивам прав, надявам се тази вечер да се наспя, имам почти 5 часа... За всеки случай се връзвам с колана, че се чака зеетръс откъм Бургас  hahaha

Лека нощ на всички   bouquet Hug Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт